- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
BB9000 #65191 üzenetére
És ezek tudják azt, amiket írtam? A cél, hogy a fali tartóban hagyva is elég "erősre" lehessen venni vízsugarat, mert a mi most van (valami alap) az széles sugárban szór és nem elég koncentrált, erős ahhoz, hogy a tartóban hagyva is elég "mosó erőt" biztosítson, így mindig foglalt az ember egyik keze, amiben a zuhanyfejet tartja és koncentrálja/tartja közel a mosandó területre. (Nem kell röhögni!
) Tudom, a "világ nagy gondja" közül egy ez is, de most komolyan, mert szerintem sok vizet is lehetne spórolni és lerövidíteni a zuhanyzás idejét egy olyan állítható vízsugaras zuhanyfejjel, ami erre megfelel.
-
Elemental
addikt
válasz
SunMount3r #65188 üzenetére
Volt a lidlben múltkor akcióban, megvettem, működik.
De lehet, hogy csak igénytelen vagyok? -
z123456z
őstag
válasz
Az olcsó vackok rettentő hangosak, erre figyelj.
-
BBéci
legenda
válasz
BB9000 #65191 üzenetére
Egyetértek, nálunk Hansgrohe fejek vannak, elégedettek vagyunk velük. Az egyik 17 éves, a másik 11. Utóbbi azért fiatalabb a másiknál, mert egy évvel az 5 éves garancia letelte után kicserélték, mivel egy darabon lepattogzott róla a krómozás. Ezt kevés vevőszolgálat utánozza.
-
BB9000
senior tag
válasz
Nekem ezek a zuhanyfejek váltak be:
GROHE Tempesta Cosmopolitan 100 kézizuhany IV funkciós 27573002 (FGR-27573002)
GROHE New Tempesta Cosmopolitan 3 funkciós kézizuhany 27572002 (FGR-27572002)
Itt lehet kapni: SaniterlineGagyit nem érdemes venni, mert azzal csak a baj van.
-
pjen
félisten
válasz
Őszinte leszek, nem egy vagyon, ha nem jó simán kidobom és veszek másikat.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Remélem ez jó Topic erre:
Fürdőszobai zuhanyfejet keresek, mégpedig olyat, ami:
1. Elég széles sugárban képes szórni a vizet.
2. De "állítható", azaz szűkíthető a víz szóródása, hogy egy koncentráltabb ("tömörebb") vízsugárban, nagyobb erővel is szórni tudjon.Lehet kismillió ilyen van pl. a Praktiker, E-Digital webshop-jaiban, csak elveszeni a kínálatban és egyikhez sem írják pontosan, hogy mit is tud. Ilyeneket, hogy "többfunkciós", meg néha, hogy "állítható a vízsugár" írnak, de ez így kevés, hogy az ember kiigazodjon. Esetleg valami javaslat, bevált típus ötlete lenne erre valakinek? Nekem kb. úgy is jó, hogy ha bemegyek a Praktiker-be és ott ezt elmagyarázom az egyik eladónak, akkor biztos tudnak olyat ajánlani, ami megfelel ennek. De gyanítom, hogy ez nem nagyon esélyes manapság...
THX!
-
makoss
veterán
Üdv!
Érdeklődnék, hogy felültöltős mosógéphez milyen tisztítószert ajánlotok ami kitakarítja rendesen, vízkőtelenít, meg odaragadt szennyeződéseket is lehozza?
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
simico #65176 üzenetére
Majd lecelofánozom, befőttesgumival
Áztattam mosogatógéptisztító forró vizes oldatában, egy kicsit mintha kevésbé pattogna, amúgy meg-megállítva körbeforog, csak már néha hozzáér. Melyik a legerősebb mosogatógéptisztító most a piacon? Egyszer átmosnám vele az egész gépet.
Eddig egy-két havonta ez a lidis fehér flakonos tisztító volt használva. Lehet már nem akkor a a szivattyú víznyomása, hogy stabilan tartsa? -
Laca1212
őstag
Sajnos Neked nem sikerült megérteni a hsz-em lényegét. Deee semmi gond. Ez a magyarázkodás meg extra cink! 🤣
"Azért írtam a neveket, hogy akit érdekel, meg tudja keresni a textilkresz címkéket, ellenőrizendő az általam említett 30-40 fokot."
Ezt a" minőségi és drága" nevek nélkül is bárki megtalálja akár egy kommersz ruhában is. Azért köszi a segítséget! 😉
-
BBéci
legenda
válasz
z123456z #65166 üzenetére
Hasonló jelentésű szavak, de ami gusztustalan, az nem feltétlenül undorító.
#65167pjen
Mit akarsz ezzel mondani?#65170Laca1212
Nem erősséged a lényeg megragadása, ellenben kötözködésben kiválóan teljesítesz.
Azért írtam a neveket, hogy akit érdekel, meg tudja keresni a textilkresz címkéket, ellenőrizendő az általam említett 30-40 fokot.
Ha nagyzolni akarnék, akkor más márkákat írnék. Manapság egy 100-150 eurós nadrág nem különösebben nagy pukkanás, de sajnos annyit kell kiadni ahhoz, hogy ne bóvlit kapjon az ember. Téli és nyári leárazások során féláron, vagy még kevesebbért szoktam venni az említetteket, de attól még ugyanúgy vigyázok rájuk, mintha teljes áron jutottam volna hozzájuk.
Véletlenül egy h-betűt hozzátettem a Kennet Street névhez. -
BBéci
legenda
-
dh66e
veterán
válasz
Flowtation #65156 üzenetére
Szia!
MM-ben most akció van a Whirlpool szettre,indukciós főzőlappal.(150k)
Nézz rá. -
pjen
félisten
válasz
E.Kaufmann #65160 üzenetére
Ha nem túl kemémy a víz használj tablettàt só nélkül és dobd ki a fadelet.
-
mzso
veterán
válasz
Érdekes, hogy nekünk a 10 éves tűzhelyünk többet tud teljesítményben. A két nagy zóna tud 3100W-ot és 2800W-ot boost módban (amúgy 2100W 1800W) a kicsik (1400W) meg 2500W-ot. Ezeknél meg csak egy tud 2kW fölé menni és csak boost módban.
-
E.Kaufmann
veterán
Mosogatógépben, ha már kezd lötyögni kicsit a kar (mármint jobban a megszokottnál) és bele-beleütközik a sótartály fedelébe, akkor a kart kell cserélni, vagy mit lehet még tenni? Leszedtem, nem találtam eltömődöttnek a kart, de nem látok teljesen bele. Esetleg áztassam valami erősebb szerben egy éjszakára?
-
ribarszki
őstag
Van benne csúsztatás rendesen...
A Viomin egy bársonyos fej van, ami kimondottan kemény padlóhoz van. Mivel itt nem kell vákuum, nincs az eleje lezárva, így persze, hogy bekajálja a nagyobb darabokat. A Roborock H6-on a szőnyegfej van, ami elöl zárt a vákuum miatt. Teljesen normális, hogy ellöki a nagyobb darabokat. Fel kellett volna tenni erre is a padló fejet...
Szőnyegen az összes plüssfejes gép egy nagy nulla. Ahogyan ez a Viomi is. Semmi csodát ne várj tőle, max a szőnyeg tetejéről összeszedi a szöszt, de semmilyen mélytisztítást nem végez.Ettől függetlenül lehet jó gép, csak ezekkel jó tisztában lenni.
-
Yany
addikt
Hehe, itt filózgatok, hogy mondjuk egy Jimmy H9 Pro jó vétel lehet-e mostani 430 USd-s árával, erre megnézek pár videót, amiben pont a Jimmy nem szerepel, de a Viomi lemossa a népet (beleértve a többszörösébe kerülő Roborock H6-ot is) a színről: [link]
Mindezt úgy, hogy nagyjából 50e Ft-os termékről beszélünk. Gondoltam érdekes lehet másoknak is, akik ilyen porszívókon gondolkodnak.Röviden a videóban:
- A leghalkabb(nak tűnik)
- Van led világítás, ami nagyon jól kiemeli a koszt ebben a magasságban.
- Megkajálja a nagyobb darabokat is, aminél a H6-os pl. teljesen elvérzik.
- Szőnyegre is tökéletesnek tűnik.
- Az egyik legolcsóbb alternatíva.
- Mindenhol kapható, itt Mo-n is.Megnéznék egy Viomi A9 vs Jimmy H9 Pro tesztet, ami árban ugye Dávid és Góliát harca lenne.
-
BB9000
senior tag
válasz
Nem javaslom márkaszimpatizálás, bélyeg nagyságú képek, marketingleírások alapján sütőt választani. El kell menni és élőben meg kell nézni néhány kiszemelt sütőt. A minap épp a sütőket nézegettem,olyan szemmel, hogy melyik lenne megfelelő a mostani 15 éves sütő helyett. Arra jutottam, hogy marad a régi, mert 100K alatt minden sütő gagyi hatású, ócskavas.
Semmi extra igényem nincs nekem se, de van néhány alap dolog, amiből nem engedek:
- Amikor behajtom a sütő ajtaját, ne csapódjon, mint az ólajtó.
- Legyen benne kihúzható sütősín,
- Normális világítás.
- Az ajtótömítés ne gumiból legyen, hanem rugalmas fémháló.A Beko márkával nincs bajom, jónak tartom. De felőlem lehet Electrolux vagy akármi más is, egy kivétellel: Whirlpool.
150K alatt csak egyetlen egy olyan sütő volt (az adott boltban), amire azt mondtam, hogy a fenti szempontrendszer alapján már megfelelne. Az egy Beko volt, ehhez hasonló: ÁK link
Szerk: Ez volt az: MM link
Ennyit most nem szánnék sütőcserére, mivel még (épp hogy)működik a régi.A főzőlapoknál figyelni kell arra, hogy majdnem minden indukciós főzőlap cicereg. Ez nálam 100% ban kizáró ok, de van akit egyáltalán nem zavar. A fokozatok vezérlése minden gyártónál máshogy van megvalósítva. Bármelyiket meg lehet szokni, de van, amelyik kicsit nehézkes. Ezt sajnos még az áruházban megnézéskor se tudod kipróbálni. Az indukciós főzőlap jó dolog, de nagyon nem mindegy melyiket választod! Ráadásul a fentiek miatt van egy nagy szerencse-faktor is a dologban.
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Kinéztem két gépet a konyhába.
főzőlap:
Electrolux EHH6240ISK
Zanussi ZEI6840FBA
sütő:
Electrolux EZB3400AOX
MATTRADITIONEsetleg szettben:
Zanussi ZOB442XU / ZEI6840FBAAz electrolux sütőnek jók az értékelései (kevés a rossz is) viszont a főzőlapnak vannak rosszak és sokaknál ugyanaz a hiba. Ez egy kicsit eltántorít.
Egyiknél sem kell semmi különleges funkció, 4 zóna, indukciós, sütőnél grill, alul felül sütés, esetleg külön alul vagy felül, de ez nem annyira lényeges. Árban ilyen 80-85 ezerig mennék el. Más márka is érdekelne, írtam régebben, hogy pl. beko gépünk sok van, elégedettek is vagyunk velük, de asszem a sütőjéről nem olvastam jókat.
Köszönöm előre is. -
Fifi
őstag
válasz
BB9000 #65151 üzenetére
Köszönöm a választ! És pjen-nek és ReFleXx-nek is!
Mi is arra jutottunk, hogy egyelőre marad hallgatjuk a hangját és közben nézelődünk az utódja után. A fent említett és kiszemelt Bosch WAU28T61BY mosógép jó választás lehet? Azonos kategória a régivel vagy rosszabb? A gyártó szerint van rá 5 év garancia és 10 év motorgarancia.
-
dragon1993
őstag
Teljes lakás berendezése előtt álluk.
Főzőlap, villany tűzhely, mosógép, mosogatógép és hűtő.
Szerintetek hol érdemes csomag ajánlatot kérni? -
mzso
veterán
Aki ki akarja irtani a baktériumokat annak a 30-40 fok nem fogja megtenni.
Amúgy baktériumok okozzák a testszagot is. Meg ugye a ruha is be tud büdösödni ha nem szárad elég gyorsan."Semmi köze a bojlernek a mosógép hőfokához."
A hűtő kompresszorának sincs semmik köze a víznyomáshoz. Ha már teljesen véletlen megállapításokat teszünk.
-
BB9000
senior tag
Szerintem csapágyas. Csapágycsere oldaná meg a hangoskodását. A "nagy tudású" szakszervizes hiába is tenné targoncára, akkor se látna bele az üstbe. A hang onnan jön.
A Bosch-ok esetében sincs "gazdaságos" megoldás a csapágy cseréjére. Régebben volt olyan szerelő aki megcsinálta értelmes áron, de attól tartok, hogy erre ma már ő se vállalkozik.
Amíg bírjátok a hangot, addig együtt éltek vele, utána gépcsere. -
Fifi
őstag
válasz
Teaway #65138 üzenetére
Ez rendben van és természetes is, de csak bizonyos fordulaton és nem mindig csinálja.
Tehát elkezd centrizni még vizes ruhákkal amikor felgyorsul van egy 5 sec, amikor hangos, centriz tovább majd a vége felé amikor lassul már a kevésbé vizes ruhákkal ismét hangos 5 sec-re. Se előtte, se közbe, se utána, csak azon a bizonyos fordulaton, amit nem tudunk, mert nem jelzi ki.
Az elmúlt 9 évben ezt nem csinálta.
Asszony felvette amikor ezt a hangot adja. -
gabesz839
senior tag
Szóval a lényeg, hogy fürödjek reggel és este, legalább hatvan fokon és nincs baci.
-
z123456z
őstag
Azért ez már beteges, a 60°C-os mosással együtt. Már csak ez hiányzott a rakás hüvelygombás reklám mellé...
Mikor térünk rá a kihogypisilülvevagyállva témára? -
törölt tag
válasz
Dorian #65139 üzenetére
Fürödni akkor kell, amikor indokolt, nem 24 óránként. Nem is értem, mi ebben a fura. Ma itthon vagyok, reggel kikeltem az ágyból, egész nap chillelek, még mindig pizsamában lófrálok. Nem fürödtem még ma, de valszeg már nem is fogok. Meg amúgy is tusolni szoktam.
Holnap reggel viszont kelek melóba, reggeli kv után egyből irány a zuhany*, 6.30-kor már kocsiban fogok ülni, frissen, illatosan, mint egy tavaszi bárányfelhő ...* szigorúan 60+ fokos vízbe, nehogy megmaradjanak a bacik a zacsi alatt
-
Teaway
veterán
„Mint írtam elég rövid ideig max 10 másodperc lehet (de inkább 3-5 szokott lenni), amíg ezt a hangot adja.”
A vízzel teli ruháknak nagyobb a tömege, így nagyobb az üst kilengése kezdetben, majd ahogy távozik belőle a víz, egyre kisebb lesz, és már nem ér hozzá ahhoz, ami a hangot adja.
Csak hangosan gondolkozok. -
jó ez az új téma, valaki szóljon ha áttérünk a körömgombára
-
törölt tag
Koszos nem, izzadt esetleg, de ez teljesen egyénfüggő. Nálam a reggeli tusolás fontosabb, mint az esti. Pl ha reggel nem fürdök, és mosok hajat, akkor napközben, a homlokomra feltolt szemüveg zsírosodik. Ezért többnyire hajat is mosok reggelente.
Fogmosás is jóval kényelmesebb a zuhany alatt, mint a mosdócsésze felett.
Egyébként ez nagyban függ attól is, hogy ki hogyan, mivel tölti a napját. A vasgyári munkás a munkahelyen is fürdik. A sportolók is edzés után. Nem törvényszerű, hogy este fürödjünk, vagy zuhanyozzunk, de a legtöbbünknek úgy "adja ki". -
La Magra
tag
Sziasztok,
Electrolux ECC21-4SB Ease C2 porzsák nélküli porszívó (700W) ajánlott, elmegy vagy semmiképp?
Láttam, hogy Electrolux jó lehet ilyen olcsóbb kategóriában is, de nem tudom, hogy az ennyire olcsóra is igaz ez, vagy érdemes lenne rádobni még valamennyit. (Jelenleg panel, 46 m2, főleg laminált padló, kevés szőnyeg.)
szerk:
Esetleg egy Electrolux EEG42EB EasyGo porzsákos porszívó (650W) jobb lehet?Köszi!
-
törölt tag
Baktériumoknak, vírusoknak, kell a táptalaj. Egy tisztára mosott ruhadarab nem az. Így nem él meg. Egyébként UV is alkalmas a fertőtlenítésre, ha ennyire fontos, de én nem érzem ezeknek szükségességét. Minden reggel zuhanyzással kezdem a napot, tiszta alsóneműt veszek fel, ne mondjátok már, hogy estére fertőző vagyok
-
Gömbike
senior tag
Nem is értem ezt a diskurzust.
Szerintem alap, hogy alsóneműt, zoknit, stb a 60 Celsiusra bízzuk.
A gépnek is jót tesz a 60 Celsius, az egészség fontosabb.
Tudom, kapni fogok ezért, de nem azon a pár forinton múlik, hogy tiszták és higiénikusak legyenek a ruháim.
De ez szubjektív, nem akarok senkit sem megbántani, sem kérdőre vonni a szokásait.
Mindössze beleírtam a fórumba, nekem teljesen jó a 60 Celsius és öröm bódottá mindenkinek.
Szép hètvégét!
-
pjen
félisten
válasz
#48613632 #65119 üzenetére
Az egyik legellenállóbb baktérium a Staphylococcus aureus, annak érdekében, hogy ne fertőződjön a szervezetünk általa, muszáj magas hőfokon mosnunk.
A 40 fokon való mosást mindenképp túléli, a szervezetbe jutva pedig tüdő-, és húgyúti problémákat okoz.
A mosógépből átjut a fehérneműkre, és így terjed tovább.
Tanulmányok alapján azt is kimutatták, hogy, ha alacsony hőfokon mossuk a ruhákat, a vírusok csupán 6%-a pusztul el.
Arra is oda kell figyelni, hogy a lehető legkörnyezetbarátabb, de mégis hatékony mosószert válasszuk.
A baktériumoktól csak akkor szabadulhatunk meg 100%-ban, ha minimum 60 fokon mossuk a ruhákat.Csak úgy, de keresgélhetek még.
Egyébként biztos, hogy inkább melegebb vízben mosok esetleg vasalok minthogy mindenféle germicid hatású mosóport használjak. -
törölt tag
Egy alapvetően tiszta, mindössze egy alkalommal használt ruhadarabon nincs baktériumtenyészet. Amiről Te beszélsz, azok a törölközők, alsóneműk. Ing, póló max hónaljban, de ha rendszeresen tisztálkodsz, ott sincsenek bacik, így nem indokolt a 60 fok, ami ráadásul kevés is a baktériumok elpusztításához.
Egyébként vannak germicid mosóporok, pl az Arielnek is. Ezzel 30 fokon is moshatsz, ami nem eszi meg a ruha szöveteit, és a baktériumokat is elpusztítja.Summázva. A baktériumok jelentős részét a 60 fok nem pusztítja el, max a táptalajt, ami a szennyeződés, annak viszont elég alacsonyabb hőmérséklet is + mosószer.
-
Fifi
őstag
válasz
ReFleXx #65115 üzenetére
A szárítógépet és az összeszerelő keretet természetesen levettem, mielőtt a szerelő jött.
Ő levette a mosógép tetejét és hátul a motort eltakaró burkolatot is.
Kb. 1 órán keresztül próbálgatta (4-5 centrifugálás) de akkor vagy nem produkálta vagy nem tudta beazonosítani felülről, hogy honnan jön a hang.
Mint írtam elég rövid ideig max 10 másodperc lehet (de inkább 3-5 szokott lenni), amíg ezt a hangot adja. -
Fifi
őstag
Sziasztok!
2012. szeptembere óta használt (tehát ~9 éves) Bosch WAQ2446KBY mosógépünk pár hete elkezdte, hogy a centrifugálás bizonyos fordulatszámánál hangos kerepelő hangot ad (mintha beleérne valami a dobba, vagy a dob ütközne) kb 5-10 másodpercig, de nem minden mosás alkalmával.
Volt kétszer kint a hivatalos márkaszerviztől szerelő elvitt eddig 13eFt (se számla, se nyugta ..) és nem tudja mi a gond ...
Azt mondja, hogy egy targoncán felemelve alulról kellene megnézni működés közben, hogy honnan jön a hang, de erre természetesen nincs lehetőségem ...A gép tudása és minősége, zajszintje számunkra megfelelt, de felkészülve az elhalálozására keresem az utódját. (Hacsak nem találok egy szerelőt, aki 10eFt-ból megjavítja.)
A mosógépen egy Bosch WTZ27400 kihúzható polcos építőkereten még egy BOSCH WTR85V00BY szárítógép csücsül.
A fenti mosógép kiváltására (amire a meglévő keret és szárítógép felhelyezhető) a Bosch WAU28T61BY mosógép jó választás lehet egy 4 fős családnak, ahol átlagban megvan a heti 7 mosás, de lehet mindez egy hétvégébe sűrítve?
A gyártó szerint van rá 5 év garancia és 10 év motorgarancia.Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
pjen
félisten
Az, hogy többször és többen írtátok nem jelent semmit.Ha rákeresel gugliban szakemberek többször leírják, hogy nem higiénikus.Egyébkénk gondold végig a folyamatot.Reggel tiszta fehérnemű a családnak, tiszta ing, blúz, zokni.Este mindezt leveszed, megy a szennyes tartóba ok a zokni külön.A bacik vidáman élnek rajtuk.Másnap ugyanez ismétlődik és létszámtól függően még pár napig, hiszen nem fogsz mindennap fél kiló ruhát mosni.Ezért mosok én 60 fokban, ami nem bírja az kiesik a csapatból.
-
BBéci
legenda
Többen, többször írtuk, hogy ez a baci dolog csacskaság. Törölközőket, konyharuhákat ajánlott legalább 60 fokon mosni, de a ruhadarabokat totálisan felesleges. Ráadásul a mieink jelentős részére 30-40 fokot javasol a textilkresz.
Ha már szétgyilkoltad 60 fokkal, akkor nyilván már nemront rajta a szárítás -
WaterWawe
őstag
Üdv!
Adott egy Candy CDI50-es mosogatógép.
A mai nap folyamán hibátlanul végigment rajta egy öblítés és egy teljes 60 fokos program. Ezek után kikapcsoltam és kipakoltam belőle. Legközelebb bekapcsoltam és minden halott volt rajta, egyedül a bekapcsológomb melletti kis lámpa világít (tehát áramot biztosan kap). Nem tudok programot választani, időzítő gomb sem működik és a kijelzőn sincs semmi.
Bármi ötlet, hogy mit tudnék még vele kezdeni?
-
Dzsolo
senior tag
válasz
herdsman12 #65101 üzenetére
Köszönöm,
Ez de jó, nem is gondoltam, pont benne van minden amit szeretnénk. Sehol nincs készleten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest