Hirdetés
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz Graphics #33285 üzenetére
MM akcióban, legalább érvényes rá a hűtőgépcsereprogram is? (utóbbi esetben hogy kapná be az MM, 2 hete vettünk Bosch-t 20k-val drágábban )
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
brownus
veterán
válasz Graphics #33327 üzenetére
én vettem meg pár perce online
nem akartam tovább várni, + a hűtőt is megvettem, mert már jártunk így, hogy csak halogattuk és lemaradtunk róla..amúgy megnéztük hétvégén a soroksári üzletükben, szépek, tágasak. a hűtő fogantyúja pláne. nem láttam még ilyen...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Graphics #33394 üzenetére
Valóban nem egyszerű, mert csak Bosch-ból is ennyi típus van.. Most nézem, hogy annyiból már a KGN vagy KGV 39-est is lehet venni, aminek nagyobb a hűtőrésze, pl. 39UL30 4 polc és 4 ajtórekesz a 3-3 helyett, amit néztél. Vagy annál 10k-val többért van a KGN36XW35, de nem tudom No Frost-ot akarsz-e vagy érdemes-e? Ennek is nagyobb a hűtő része, pedig alacsonyabb. De a Liebherrt sokan dicsérik, hogy jó minőségűek. A belső kialakításuk elég jó, mert ezeknél még a polcok is általában áthelyezhetők, nem úgy, mint ahogy szokás a többinél manapság fix helyet csinálnak, és adnak fém italtartót is.
-
Mercutio_
félisten
válasz Graphics #33394 üzenetére
Ha valahol tudod hallgasd meg működés közben őket.
Nekem meglepő volt, hogy a Bosch KGV36UL30S hangosabb (illetve többféle halk hangot hallatt egyszerre) mint a 15+ éves Zanussi hagyományos felülfagyós hűtőnk.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
törölt tag
válasz Graphics #38634 üzenetére
Hello.
Felültöltős 6kg/ 1200-as centrivel az eluxtól a 1264ILW-t venném + garival, és itt írtam, hogy miért ne a Wp csoportos és hasonlókivitelű gépeket. Dave-nek például ennek az elődje van 3 éve[link]. Nekünk meg egy Time Manager-es 1066TDW, ami már 6. éves, és az volt akkor 94k, bár csak ezres centrivel. Neki Bosch alulfagyasztós van, de ilyenből népszerűek a Samsung és LG No Frostos gépek is. Továbbá a Liebherr, Elux, és AEG is. Itt tudsz szűrni no-frostra, méretre, stb.
Intel fan11 Sajnos produkálhat ollyatt is, de előbb-utóbb úgyis szakember kell oda, nincs mese.[ Szerkesztve ]
-
-
mzso
veterán
válasz Graphics #38657 üzenetére
Ez amúgy hogy megy? Időm egyelőre nem volt elmélyedni a dokumentumokban.
A régi mosógépet/hűtőt elviszik, vagy csak simán igényelni kell a támogatást?
Gondolom nem lehet egyszerre hűtőre meg mosógépre is igényelni a dolgot?Ezek a benyújtási időszakok meg hogy a halálban vannak?
Pl.: "2018.11.09. 10.00-14.00"Szóvar akkor az "időszak" 4 kemény óra tíztől kettőig?
-
törölt tag
válasz Graphics #38675 üzenetére
Olyan minőség, mint a többi, mert ami elromolhat, az időnként el is romlik. Bármelyik elmehet 5, vagy szerencsés esetben akár 10 évig is. Például most írta valaki a másik fórumon, hogy 2x romlott el neki gariidőn belül, és itt is volt valaki a nagyon kevés új miele tulaj közül(talán ketten vettek), akinek problémái voltak. Talán még te is inkább egy 4 vagy 5 év garis AEG, Elux, Bosch gépet vennél mondjuk 100-130k-ért, mint egy 2 év garist 300k-ért.
dewil666 Szerintem Liebherr, ha már választani kell köztük.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Graphics #39109 üzenetére
Mi most azt vettünk, 7000-es szériát.
Elég jutányos volt MM-ben, 23e kedvezményt kaptunk rá.
Ami nem tetszik benne az a hangos szivattyú és az is számomra negatív, ahogy szivattyúzáskor pörgeti a dobot. na olyankor eléggé beleng az egész és ha csak picit se jól van kiszintezve a lábai, akkor biza bakkecske módjára ugrált. Megoldottam, de ettől még tény, hogy ilyenkor ezt csinálja.
1200-es fordulatnál is már gyűrödik a ruha, 1400-on meg pláne.
Igaz, hogy elég száraz is lesz.
Gőz funkció segít a gyűrődésen, de nyilván az meg nedvesebb. -
Edorn
senior tag
válasz Graphics #39209 üzenetére
Ennyit találtam még wiki-n meg pár cikkben:
"...ám 1999-ben az anyacég döntése alapján a Lehel név végleg lekerült a készülékekről, s ma már kizárólag Zanussi feliratú gépek készülnek..."Ez alapján akkor valóban 1999 a legkésőbbi időpont, amikor készülhetett? (gyártási számból nem lehet kiolvasni?)
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
arcsin
senior tag
válasz Graphics #73997 üzenetére
Összefoglalo ugyan nincsen, de keresö van. Amúgy mondja már nekem valaki mi a franc van, naponta jönnek annyian szaritogép(osszeepitokeret) kérdéssel mint eddig egy hónapban?? Rezsocsokkentes, inflacio, mdendrága meg a fszom. Ráadásul egy luxuscikkröl beszélünk, nem egy kazanrol, vagy hutorol, ami tenyleg szukseges. Jo dolog persze, de hirtelen mindenki sporolni akar a "rezsin" de szaritogepet azt KELL venni, a hutot még megértem.
-
-
arcsin
senior tag
válasz Graphics #74000 üzenetére
Pmáp inflacio+1.5%, dkj-vel is lehet forgatni a pénzt akár parhonapos tavra is. megértem hogy kell, nekunk is van, kénylemes dolog. De hát jön még kutyára dér. mi 120 nm -en full ho mind2onknek, gamerpc, nagyhuto, indukciosfozolap, suto, moso, szaritogep, csak nyáron a klimaval sikerult kicsit a hatar fölé menni. Panel, szoval tavho van, az is olcso.
De 2p google keres megmondja neked h hoszivattyus alacsonyabb hofokon szarit, van baby program a tobbsegen(ha nem latod a panelen, usermanual letolt megnez, elolvas), ha nem akarsz szivni akkor olyan bosch-t veszel ami tisztitja a hocserelot alul.
Es erdemes osszeepiteni a mosogeppel, lehet dyi, lehet keskenyre is IGEN. alzan arulnak olyat, vannak kepek mellekelve hogy nez ki. Csak egy konnektor kell a gepnek.Csak ezek min 90x lelettek mar irva a topikban. Kereso pedig van. "Szárítógép" a kulcsszo.
[ Szerkesztve ]
-
ati888
senior tag
Mi vagy egy hónapja vettünk Bosch szárítógépet ugyanilyen okokból, az egyik legjobb döntés volt. Azért Boscht vettem, mert akkor arra volt jó promóció. Most az Electroluxnál vannak jó kedvezmények, 5 év garancia, házhoz szállítás stb. Érdemes megnézni-
-
d@minator
addikt
Szia! Bármilyen márkát vehetsz nincs különbség a tapasztalatom alapján. Elég sok szárítógépet használtam/használok.
A hőszivattyús nem árammal melegít így kevesebbet fogyaszt és kisebb a belső hőmérséklet valamivel a nem hőszivattyússal szemben de a ruhák ezekben is összemennek. Ha valaki passzos ruhákban jár észreveszi ha nem észre sem veszi. Pl. [link] -
contaxg
veterán
válasz Graphics #74032 üzenetére
Szál húzott meg a mágnes is cuppan rá, de olyan a tapintása mintha egy hártyavékony műgyanta réteg lenne rajta.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
OPiiPO
veterán
válasz Graphics #74040 üzenetére
Új energia osztályok vannak tavaly márciustól, csak jelzem
Nem kioktatásnak szántam, bocsi
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Dorian
félisten
válasz Graphics #74100 üzenetére
Jó minőségű, 1-2 hónapja pörkölt, (nem kommerszboltiszar) közvetlen főzés előtt darált, jó presszógéppel főzött kávét (főleg sötétnél világosabb pörkölésűt) feketén iszunk. Ugyanis annál nem kell, h valami cukor, tej elvegye a rossz ízét, mert nincs olyan neki, így lehet élvezni a valódi ízeit.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
törölt tag
válasz Graphics #74352 üzenetére
Nehéz és kényes kérdés. A hőszivattyús kevesebbet eszik, kíméletesbben szárít ámde bonyolultabb és pl. egy gázszökés azonnali GTK. A kondenzációs faék egyszerű, viszont többet zabál, kicsit durvábban szárít (bár vannak már egész finomra hangolt verziók is), relatíve könnyen javítható. De gondolom ezeken már túlvagy, nem is a spanyolviaszt akartam itt megizélni. Én kondenzációs párti vagyok, de én nem használom ezeket szóval... döntsd el mi a jó.
-
-
arcsin
senior tag
válasz Graphics #74908 üzenetére
ITT mindenki megtalálja ami érdekelheti a témával kapcsolatban. De nem én döntöm el mi legyen az összefoglalóban és mi ne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Hobby elektronika
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autós topik
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Nintendo Switch
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Yettel topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest