Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12077) fero02 válasza shalafi66 (#12074) üzenetére


fero02
veterán

Megkérdezheted az itteni fórumozóktól, h mennyire "védtelek" egyesek támadásaitól, rágalmaitól. Tudom nem kérted, de én ilyen vagyok, voltam. Közben ugye itt is volt bajod mindig, jöttek mások, máshonnan pl a fórum törléssel és egyéb cselekedeteid hírével. Olvastam. Talán nem gond. Megvilágosodott 1-2 dolog számomra és most felkerült a pont az i-re.

Így van, kérdeztem korábban, h mit tudnék segíteni. Ezzel mi a probléma? Tanulni szerettem volna. Tőled. De már nem szeretnék. Beleuntam abba, h amit más mond (teljesen mind1, h ki), az sosem jó, sosem felel meg Neked, mindig van vmi, amibe bele tudsz kötni, ha más nem, akkor ez erősítő DF-ába.

Jóhiszeműen ajánlottad a cserét. Sztem nem a jóhiszeműség vezérelt a lelked mélyén. Aggályaim voltak, aminek hangot adtam. Besértődtél. Elkezdted jó szokásodhoz híven az idézgetéseket, a mondtatok csavargatását. Nekem erre nincs szükségem. Ha azt mondtad volna, h egy előre tettél egy megfontolatlan ajánlatot, vagy hogy nem gondoltad át teljesen a dolgot, akkor más lett volna leányzó fekvése, de nem ez történt.

Nem mondtam, h ezer sebből vérzik. Nem figyelsz, hibáztál. Tőled ezt nem megszokott...vmi csak van azért a háttérben. A helyzetet Te teremtetted meg magad körül. Szúrni jó? Hmm...lehet, lehet majd kipróbálom azt is.

szaszlaci: meg ugye a lengőcséve is azért nem marad középen, mert annyira jó a központosítás el a felfüggesztése... :U

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.