Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gonosz15
aktív tag
Asszem bővítenem kell a csarnokom.. folyamatosan telltházzal játszok az utóbbi 3-4 meccsen
-
r0by
addikt
válasz
Patrick
üzenetére
Most kb. jó a HT nálam, de eléggé lassú. Mai meccsem ne nézd, mert hiába jobb 1 picivel a birtoklásom, nem voltam jobb a csoport favoritja ellen. De az eddigi meccsek bundagyanúsak. Egyenesen vérlázítóak

De leszarom, ha jövőre egyenlő feltételekkel vágnék neki.
De gyanítom, hogy nem így lesz, Ha meg támogatnék is, akkor ...Edit: sajna az a baj, hogy mindezek miatt kezdem elviszeíteni a hitem a játék iránt..
-
Patrick
addikt
-
r0by
addikt
válasz
Patrick
üzenetére
Ez sem jó indok.
Sokszor volt jobb a kp-m, mint ellenfelemé, emellé, mivel védekezést edzek, a védelmem is jobb volt. Nem lényeg, hogy 2x, vagy 3x. Teljesen lényegtelen. Szinte kivétel nélkül kikaptam.
Nézd meg a meccseim étékelését. Az utcsót ne nézd, azt még nem tudom, meg az egyébként is a csoport legjobbja ellen volt.
Ha megnézted, akkor kb. leszűrheted a tanulságot, ami: what a fuck? -
r0by
addikt
válasz
Gonosz15
üzenetére
Köszi a linket. Egyenlőre annyit látok, hogy kikaptam 2-0-ra. Vicces már előre is.
Nem baj, enniyt ér az egész, mint amennyit ma mutatott a ht, már emennyit olvasok belőle, most értem haza.
Jövőre még gondolkodom, hogy folytassam-e. Szvsz tök fölösleges. Hiába mindenféle taktika amit idén kipróbáltam, mind edzés, mind felállás terén. Az én esetemben semmit nem ér.
Az, hogy miért nem, kb. nem is érdekel, mert innentől kezdve nem egyenlő feltételekkel vágunk neki a meccseknek. Akkor meg hiába minden..., ez egy fos, méghozzá a büdösebbik fajtából... -
Gonosz15
aktív tag
válasz
Patrick
üzenetére
Én is nyertem 4-1 -re. 31. pontom van a 3. helyezettnek 26, ha uccsó meccsen kiszopok az elsőtől aki 10-ből 9x nyert és a 3. még behúzza az uccsó meccsét akkor is megvan a 2. hely. Mondjuk erősen kétlem, hogy 6. osztályban benn maradok, de hát ki tudja, majd kiderül. Edzőt, annyira nem is számít majd a 6. osztály, ha kiesek akkor a kiszemelt játékost akit már megvettem előléptetem edzővé, 1 szezon alatt meg csak akad 1-2 fasza ifi, mondjuk csatár, de inkább középpályás. A most kiedzett fiatal védőket meg maximum akkor eladom és veszek rajtuk idősebb tapasztaltabb védőket, nagyobb TSI-vel.
-
Patrick
addikt
Ilyenkor ki tudok akadni, az ember nézné a meccsét és nem jó ez a K...
Nem azért vagyok támogató, hogy nézzem a rohadt alkalmazás hiba, meg http error meg The service is unavailable kiírásokat. Bezzeg 30k online az van...Köszi Gonosz, legalább tudom, hogy 2-1-re nyertem.

-
koxos:8]
senior tag
-
-
plus44
veterán
Nálatok megy a játékos-megfigyelő? link Csak mert nem tudom a jelszavam, gondoltam kreálok egy újabb felhasználót, de ezt sem engedi, meg szinte semmit...

-
heihachi
addikt
Megvan a mai edzés után az első kiemelkedő középpályásom (és még csak 19 éves)
Sose volt még kiemelkedő tulajdonságú játékosom. -
zsolli
addikt
Sziasztok!
A mai edzés sem mondható rossznak, sőt...
TSI: +10.720/-940
Formák: +11/-2
Skillup: 1 db (már minden fiatal belső kp-m lenyűgöző)

Holnap hajnalban utazom, és csak vasárnap estefelé érek haza. Lélekben Veletek leszek, és szorítok mindannyitoknak.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
üzenetére
Ha az volt szimpi, tedd azt, de ne kapkodj, végezd el a menedzser képzőt, és a jelenlegi csapatból nézd meg kit tudsz hasznosítani egyéb posztokra. Szerintem ha nem muszáj, edzett poszton kívül ne vásárolj playat. A legjobb az lenne, ha ki tudnál gazdálkodni egy jó/csapnivaló edzőt, és 6 csatárpalántát.
Régi csapat? Botolódni fog? Be sem tudsz lépni?
Zs
-
senior tag
Én meg újrakeztem a 7. osztályban, egy új csapattal.

Win7-et újraraktam, de a jelszavaim meg nem mentettem le, aztán szopó van minden ilyen bejelentkezős játéknál és emaileknél.
Úgyhogy újra újonc lettem.
Most mit érdemes először edzenem, megint kezdjem el a csatárokat edzeni? -
gooool
őstag
Balázs Üveges már megfelelő szinten van védekezésből és gyenge az átadása.
Még csak 15 éves és 94 napos...Nagy tehetség lesz belőle úgy érzem.(49 napja van nálam)
-
plus44
veterán
Igen, a mostani rendszert értem, innen az első kettő jut tovább osztályozó nélkül, aztán csak osztályozóval, stb. Én csak annyit mondtam, hogy ez szerintem majd 7 évvel ezelőtt egyáltalán nem így volt, és akkor még lehetett osztályokat ugrani, de marhaság is volt, mert úgyis visszaesett az illető, lévén gyenge volt a csapata még abba a csoportba.
-
zsolli
addikt
Mióta én játszom, azóta a VII-ed a legalsó osztály. Előtte kicsivel voltak VIII-as ligák is, de a sok botolódás, ill. kitiltás (gondolom több regisztráció, adás-vételek stb..) miatt ez a mostani felállás. Asszem a csoportnál jobb oldalon van egy olyan, hogy "esélyek a feljutásra". Most melózom, így nem tudom pontosan, azt sasold meg, ott le van írva, mi hogy műxik most.
Zs
-
plus44
veterán
Én anno III osztályba kerültem kettőt fellépve, mert onnan aktivitás hiányában a gép inaktívvá tette a felhasznált (bot-majd utána ugye kidobta) és helyére én érkeztem, az eredeti csapatommal, mert az V-ben első lettem. Régen (mondom 7 évvel ezelőtt is megvan már) így volt.
-
zsolli
addikt
VII-edből az első 2 jut fel VI-ba. A VI-os 7. és 8. helyére, illetve a botok helyére. De csak az első 2 juthat feljebb.
V-be csak VI-ból lehet feljutni, meg amit mondtál, hogy elbotolódott csapatba új menedzser érkezik. De Ő új, gyatra csapattal kezd, és természetesen visszaesik.Zs
-
-
-
plus44
veterán
Csak előre gondolkodom, hogyha feljutnék, ne akkor kelljen ezzel foglalkoznom, hanem folyamatosan szintre hozni a stadiont.
Nekem akkor lett fura, mikor 2 hét után verte el a 2.at, akit szerintem én is elverek, csak az utolsó körben pont ezzel a sráccal kerülök össze és ezen múlik minden. A pénz miatt végülis örülnék a VI-nak, egyébként pedig simán beleférne alapoznak még egy szezont itt a VII-ben.
-
zsolli
addikt
A srác egyből támogató lett. Szerintem egy csapatot megunt, és újrakezdett, persze ez nem biztos. Tehát esélyes, hogy nem sötétben tapogatózóval van "dolgunk".
Mondjuk szerintem nem jól teszi a dolgait...
Még mindig gyenge edzője van, és akiket vásárolgat, egyik sem igazán edzeni-való fiatal. Na, majd meglátjuk mi sül ki belőle.
Zs
-
plus44
veterán
-
zsolli
addikt
A bővítés időnként szükséges, arra figyelj, hogy maradjon pénzed. Jön nemsokára a 2 hetes szünet, és akkor nem nagyon lesznek bevételek. Tehát azt ki kell húzni. VI-ban meg sorsolástól függően jönnek a nagy zakók, vagy szerencsés bot csapattársak elleni győzelmek

Esélyesebb a zakó, így a "lelked" is erősítsd meg

Zs
-
zsolli
addikt
Több helyen mást javasolnak, én ezt az elosztást találtam most:
Állóhelyek: 60%
Ülőhelyek: 23,5%
Fedett ülőhelyek: 14%
VIP-helyek: 2,5%Az én stadionom:
Befogadóképesség: 22 000
Állóhelyek: 13 248
Ülőhelyek: 4 774
Fedett ülőhelyek: 3 575
VIP-helyek: 403Szurkolói klub: 1 321 tag
A szurkolók hangulata: karneváli
Célkitűzés a szezonban: Ebben a csoportban minden nap ajándékSzerencsére nem olyan magas az elvárás. A bennmaradásom 100%-os, és 4-5. helyen fogok végezni.
Szerintem Nálad nagyon sok a fedett ülőhely. Igaz, esős időben jól jön, de drágább oda a jegy, így normál időjárásnál nemigen fognak oda ülni a szurkerek.
Zs
-
-
plus44
veterán
Szóval feljutok a VI-ba.
Jelenleg az a heti 2-4 milla, esélytelen, olyan 5.000-10.000 körül lenne rá hetente, jelenleg, de ki tudja mi lesz a VI-ban, nyilván több pénzem lesz, viszont csak 12ezres a stadionom, fel kellene húznom szerintem 30k-ra. De csak az egyiket tudom megcsinálni amíg nem tudom eladni a kapusaimat, ami még sok idő. Nem tudom melyik érné meg jobban, de szerintem inkább a stadion akkor már, hogy legyen helye az embereknek a VI-ban.
-
zsolli
addikt
V-be jutsz fel

Te tudsz valamit, amit én nem

Az ifiakadémiának 1-2 szezon, és szerencse kell, hogy eladható srácokat "termeljen". Egyszer el kell kezdeni...
2-4 milla közt lehet rá a heti kiadás.Ezt csak Te tudod, hogy ezt ki tudod-e gazdálkodni, ill. hogy milyen reális célokat tudsz kitűzni a VI-ban. De ehhez az kell, hogy lásd, milyen csoportba kerülsz.
Zs
-
r0by
addikt
Ez fasza.
Be kell indítanom az ifiakadémiát, ha lépést akarok tartani a dologgal.
Bár egy nagyot picit minuszban vagyok, lehet eladok egy játékost és elindítom... -
ftc
nagyúr
Hattrick világában eddig a játékosok nem nagyon törődtek vele, hogy melyik csapatban játszanak vagy hogy hányszor adják el őket. Ami egy kicsit furcsa, ha belegondolunk. A valóságban azonban eltart egy ideig, amíg egy játékos teljesen megismeri a klubot és a többi játékost – de amikor ez megtörténik, akkor egy kicsit jobban is kezd játszani.
A következő szezonban egy új fogalommal bővítjük a játékot, ami majd ezt szimulálja. Ez pedig a Hűség. Ha a játékosaidat hosszabb ideig megtartod, azzal a kötődésük és a hűségük nő a klubod iránt, ami egyúttal pozitívan befolyásolja a teljesítményüket a pályán.
A hűség bevezetésével sokkal jövedelmezőbbé szeretnénk tenni a játékosok megtartását hosszabb ideig, és hogy támogassuk a saját játékosok köré felépített csapat elvét.
A hűséget fokozatosan fogjuk bevezetni két szezon alatt. A következő szezonban a játékosok a bónusz felét kapják meg, majd az azt követő szezonban (ami februárban indul) a teljes hatása érvényesül.
Lássuk hát a részleteket. Két különböző hűség lesz:
A játékoshűség bónusz
Minden egyes nappal, amit a játékos a csapatodban eltölt, növekszik egy kicsit a kötődése és a hűsége a klubod iránt. És minél nagyobb ez a kötődés és hűség, annál jobban fog játszani.A hűség kezdetben gyorsabban növekszik, majd az idő előrehaladtával egyre lassabban. A hűség maximális szintjének eléréséhez három szezonra van szükség, de a feléhez elegendő 12 hét.
A bónusz maximális értéke: +1 szint minden képességre (az erőnlét kivételével), 3 szezon (336 nap) után.
Példa: Adam Adams jó Játékszervezéssel és megfelelő Védekezéssel rendelkezik, és maximális (isteni) Hűséggel. Ezért úgy fog teljesíteni, mintha remek Játékszervezése és jó Védekezése lenne (és ez a csillagértékelésében is megmutatkozik majd).
A játékos hűségének szintje látható lesz az adatlapján (mindenki számára), és ugyanazt a skálát használja, mint a képességek. Amikor egy játékos eléri az isteni Hűséget, akkor a teljes bónuszt megkapja. A saját ifijátékosaid isteni Hűséggel indulnak.
Ha eladsz egy játékost, akkor elveszíti a hűségét a klubod iránt. Tehát ha később visszavásárolod, akkor újra nulláról kell felépítened a hűségét
Nevelőegyesületi bónusz
A játékosok, akik a nevelőegyesületükben játszanak, mint például a saját ifijátékosok, és a teljes pályafutásuk során ott játszottak, mindig nyújtanak egy kis extrát a pályán, mivel komoly kötődésük van a klubhoz.Bónusz: +0,5 szint minden képességre (az erőnlét kivételével)
A játékosoknál, akik a teljes pályafutásuk során a nevelőegyesületükben játszottak, egy ikonnal jelöljük ezt az adatlapjukon. Kérlek, vegyétek figyelembe, hogy az ifijátékos, akit egyszer eladtál, majd visszavásároltál, már nem fogja megkapni ezt a bónuszt.
Mindkét bónusz elnyerése
Természetesen lehetséges, hogy egy játékos mindkét bónuszt megkapja. Tehát ha felhozol egy ifijátékost (természetesen nem számít, hogy melyik ifirendszert használod) a felnőtt csapatodba, akkor ő 1,5 szintnyi bónuszt kap minden képességére (az erőnlét kivételével), amíg el nem adod.Számít a játékosaid múltja
A játékosaid csapatodban eltöltött idejét már a bevezetéskor figyelembe vesszük, tehát bármelyik játékos, aki már legalább három szezon óta a csapatod tagja, megkapja a teljes bónuszt a hűségéért.A válogatottak és a Hűség
A válogatott csapatoknál nincs hűségbónusz, tehát a válogatott mérkőzésekre egyik hűségbónusznak sem lesz hatása.Az új személyzetről
A vezércikk lezárásaként pár friss információ az új személyzeti rendszerről. Ahogy a legutóbbi, június 29-i vezércikkemben mondtam, ebben a szezonban elkezdünk dolgozni az új személyzeti rendszeren, de akkor még nem tudtuk, hogy ez készen áll-e a bevetésre októberre. Most azonban már tudjuk: A munka folyamatban van, de sajnos ennek a szezonnak a végére még nem lesz készen arra, hogy bevezessük. -
ftc
nagyúr
Ifik között most találtam egy megfelelő KP-t aki remek is lehet!
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick
üzenetére
A gólszerző személye random, így a rúgott gólok száma nem mérvadó szerintem, de a többiben van valami, amit mondtál.
Igazat megvallva én még nem vásároltam sztárjátékost, így nem nagyon kellett nyomoznom
Ez a playa volt eddig a legnagyobb beruházásom: 146559208
Így fest most:
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 14/20 természetfeletti
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsőjáték: 8/20 remek
Átadás: 6/20 megfelelő
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 7/20 jóSajna csak rá volt pénzem

-
Patrick
addikt
Rejtett forma, azért rejtett forma, hogy ne lásd.

Van egy játékos, pl egy csatár. 5 szezonja játszik tehát mondjuk most 22-23 éves. Végig tudod nézni, amióta az első meccsét kezdte, hogy milyen formája volt, hányszor volt sérült, hány gólt rúgott és milyen sűrűn.
Te melyik WC csatárt vennéd meg?
Azt amelyik minden szezonban lesérült kétszer, pár rúgott gólt látsz, a formája max 7-es volt eddig, de volt 2-es is.
Vagy azt amelyiknek a formája rosszabb nem volt még 6-os, több gólt is látsz a neve mellett minden szezonban. Volt meccs, ahol kettőt is rúgott, valamint csak kétszer volt sérült eddig.
Vannak sérülékenyebb játékosok, vannak olyanok, akiknek a formája sokszor állandó és olyanok is, amelyiknek össze vissza ingadozik a formája.
Nem rossz dolog utána nézni, mielőtt egy komoly játékost veszel.
Eddig nem tettem, de ezután ezt fogom tenni. -
Patrick
addikt
Azt hol tudjátok megnézni, hogy a játékosoknak mikor milyen formájuk volt stb? Valaki itt említette, hogy mielőtt játékost vesz, megnézi valahol, hogy milyen volt a formája az elmúlt szezonokban, mennyi sérülése volt stb.
ÁÁÁÁ, meg van, alltid köszi.

-
Patrick
addikt
Egyébként a nagyok közül mondta valaki, hogy a szurkolóid számát 250-nel kell elosztani, hogy megtudd, hány szóvivőt érdemes alkalmazni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Minden, ami hőszivattyú
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Eladó Sony 55-210mm f/4.5-6.3 E OSS
- AORUS B450 ELITE 5800X3D 32GB DDR4 2 SSD RTX 4070S 12GB GAMER PC
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

basszus