Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolli

addikt

válasz ftc #10304 üzenetére

Még annyit hozzátennék, hogy a helyzetkihasználásnál számít a csapat önbizalma is, és mivel ellenfeled veretlen, lehet magasabb neki, mint neked. Az edzője csak megfelelő, így nem fejlődnek olyan gyorsan a játékosai, de az edző vezetőije jó, tehát lehet, hogy a TS-e is magas. Fene tudja. Azért jobb lett volna saját pályádon kezdeni ezt az oda-vissza vágót.

Már az jó lenne, ha most idegenben X-elnél, odahaza meg megvered ;) :DDD

• zsolli

addikt

válasz ftc #10304 üzenetére

Na, hazaértem. Nem semmi ellenfél. Ahogy elnézem a csapataitokat, olyan igazi oda-vissza pofozós, sok gólos meccs várható.

Idegenbe mész, Ő kb. megfelelő kp-t hoz össze. Talán közel azonos mértékű lesz a birtoklás (formáktól is függ). Lehet, el tudod billenteni magad felé valamennyire, de nem jelentősen. Tehát kérdés a motor hogy osztja ki a helyzeteket, és abból ki mennyit rúg be.

Emberünk középen támad, és van is támadása rendesen. Bár nem ismerem a játékosaidat, de én széleken támadnék, mert ott sokkal sebezhetőbb. Néztem a most szombati meccsed. Szerintem nem elég a taktikát benyomni, hanem a játékosokat is utasítani kell. Múlt szombaton alapon hagytad a csatikat, és széleken támadás taktikánál volt egy remek középső támadásod.

HO-ban nézd meg, hogy ha mind a két csatárt kiviszed szélre, akkor milyen szélső támadást érsz el.

Nézd meg azt is, hogy mi van akkor, ha a 3 hátvédet berakod középre. Itt próbálgathatod, hogy a 3 belső hátvédből a két szélen lévő szélre van irányítva, vagy kint hagyod őket szélső hátvéd poszton, és befelé irányítod őket. Bár mindhárom oldalon (két szél és közép) kemény támadása van, de jellemzően középső támadás taktikával játszik. Ettől pluszban gyengül a szélső védelme is. Ugyanez nálad, ha széleken támadsz, gyengül a középső védelmed.

Szal én megnézném a srácaidat 3-5-2-ben széleken támadva úgy, hogy a csatárok szélekre vannak irányítva, esetleg a szélsők támadóban vannak, és a 3 védő középen.
    Persze a támadó szélsők miatt csökkenhet a kp-d, azért arra figyelj, hogy hozd össze a megfelelő tetejét (ha jobb, akkor hajrá ;) ).

3-5-2-ben még azt is teheted, hogy a bal oldali szélső posztra kp-t teszel, és középre irányítod, hogy erősítse a kp-t. Azért a bal oldaladra, mert neki általában a jobb oldali védelme a leggyengébb. Nézd meg, hogy ha bal oldalon középre van irányítva a kp (szélső), és ugyanazon az oldalon szélre van irányítva a csatárod, akkor milyen támadóértéket kapsz oda.

Próbáld a lehető legerősebb kp-t összehozni, és a csatárokat úgy tenni (szélre irányítani, esetleg felcserélni őket), hogy lehetőleg mindkét szélen átvidd a védelmét. Ezen felül nézheted a védelmet is, de úgy gondolom, 100%-ban nem tudod levédekezni.

Olyan lehetőség is van, hogy 2. félidőre beállíthatod, hogy pl. több mint 1 gólos vezetésnél (tehát minimum 2) cserélhetsz, és beállhatsz 4-5-1-be védekezni.
    Nem tudom, milyen védőid vannak, ill. milyen értékeléseket tudsz elérni a játékosaiddal. :U

Ezeket már neked kéne kisakkoznod a HO-felállásában.

Zs

Új hozzászólás Aktív témák