- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Gondolom olvastátok a mai híreket...
Most nézzétek meg az "Edzés"-t.
Nem vagyok támogató, de nekem is kiírja, hogy 2 kp-m lényűgözőre lépett -
r0by
addikt
Licitáltam erre a játékosra egyet, többet nem fogok
Nah, már túl is licitáltak
-
ftc
nagyúr
Jé barátságoson hosszabbításba futottam
110 perc után nyertem 3-2 -re
-
zsolli
addikt
Szombaton lerúgták egy kp-mat, pont a 44. percben, így a "B" csapatból állt be egy kp, aki játszott 46 percet.
Emiatt most a barátságoson Neki már csak 44 percet kellett játszani, hogy megkapja a 100%-os edzést. Mivel a szombaton lesérült emberkém nem gyógyult meg, így maradt egy félidőre egy 100%-os edzésposzt. Ezért betettem oda a kedvenc szélsőmet.
A szélsőm a bajnokin csak 50%-os edzést kapott volna, mert ügye szélső poszton játszott.
Így kap 44 percnyi 100%-os, és 46 percnyi 50%-os jsz edzést.Zs
-
zsolli
addikt
Basszus, azt hittem, holnap lesz a barátságos meccsem...
Egyik kp-m szombati sérülése miatt lett egy szabad poszt belső kp poszton egy félidő erejéig. Betettem a legjobb (kedvenc) szélsőmet, Csaba Mészárost. Így 44 percnyi 100%-os edzést fog kapni. Nézzétek meg, milyen értékelést hozott
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
koxos:8] #8285 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de az igazán esélyes srácok b@szott drágák
Mindenesetre szorítok Neked. Most még elviheted az ügyeseket, de pár szezon múlva én jövök
Zs
Matucza-val egy baj van, ogy legkorábban 17 éves 50 napos korában fogom tudni felhozni
Meglátom, milyen egyéb képességei vannak, és majd kalkulálok.
-
zsolli
addikt
A csatárral ne foglalkozz, öreg. Ráadásul ~ 45 percre kapta ezt az értékelést. A csatárok túl vannak csillagozva. Lehet, hogy gyenge-középszerű gólszerzése vagy átadása van.
A védő srácra figyelhetsz, mert fiatalabb 16 évesnél. Ő is 1 félidőt játszott, lehet, hogy jelenleg gyenge védekezése van. De bármi kiderülhet.
A lényeg, a jelenlegi csapatból a 16 év felettiekkel ne nagyon foglalkozz.
Zs
-
gooool
őstag
Micsoda megfigyelőkészség.
Dolby:
Arra várok ma délután,kíváncsi leszek milyen infókat ad.
Ja és gratula az új edzőpalántának.Ráadásul kemény középhátvéd ahogy nézem...r0by:
Így elsőre nekem is jónak tűnik és valószínűleg sokaknak nem ez a legjobb posztja.Egyébként a lecserélt 6,5 csillagos csatár fel sem tűnt senkinek?
(a csoportomban van egy 9 csillagos csatárifi,az milyen már...)
-
koxos:8]
senior tag
Most írtak, hogy saját nevelésű csatárom a nagy válogatottba is bekerülhet majd.
Még végén egész jó kis csapatom lesz, eddig 3 játékosom lehet majd akár válogatott. -
Dolby
senior tag
Megérkezett csapatom jövőbeni edzője:
András Döme 34 éves és 69 napos
Tapasztalata természetfeletti, és megfelelő vezetői képessége van.Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 14/20 természetfeletti
Játékszervezés: 10/20 kiemelkedő
Szélsőjáték: 6/20 megfelelő
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 7/20 jóÉs bizony 260 MFt-ba került a drága. Szerintem még pár évig játékával is erősítheti a csapatot (utolsó meccsén csere nélkül 5+2 csillagot csinált), így nem hiszem hogy rossz üzlet volt, ráadásul nagy vágyálmom volt hogy legalább az edző magyar legyen :-D
-
ftc
nagyúr
Ifim:
Védekezés jó!
JSZ középszerű
szélső max gyenge...átadás középszerű
-
gooool
őstag
Tegnap megvolt az első ifimeccsem és első próbára ilyen értékelések születtek:
Szerintem elsőre nem rossz,bár nem is valami acélos...
-
r0by
addikt
Ez nem sok lóvé sajna.
Öreg csatért nem akarok venni. Főleg nem a TiedViccet félretéve, nézegetem a piacot, de azért még mindig iszonyat árak vannak, pedig szezon elején azt igérték, hogy lejebb fognak csúszni az árak. Aha..
Most próbálok számomra lehetetlen (mikor eddig nem voltam gép előtt) időpontokban felnézni, hátha más árak vannak, illetve ki lehetne fogni jó playát. -
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
válasz
koxos:8] #8254 üzenetére
Üdv köztünk ismét
Még ha tudnám, hogy mennyi fizut tudsz eltartani, akkor sem tudnám megmondani, milyen playákat vegyél 300 millából. Én megpróbálok már arra törekedni, hogy ha nem kell sürgősen beavatkoznom a csapatba, akkor pl. 300 millát már 1 playára költsek.
Persze ez nem könnyű, mert jelenleg én is csóró vagyok...Készpénz: 41 334 eFt (60 804 eFt)
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Gonosz15 #8255 üzenetére
Az én 19 éves edzett kp-m is lesérült 2 hétre.
Tsi-je 15.130-ról lecsökkent 11.070-re.
6 orvossal 4 napot ír a tapaszosságig, ami sajnos azt eredményezi, hogy szerdán nem tudom játszatni, így 46' edzést valszeg bukottMegnéztem, és 10 orvossal sem lenne tapaszos 3 nap múlva, így feleslegesen nem fizetek még 4-et.
Zs
Ui.: kihagytam az orvosaim számát
-
Gonosz15
aktív tag
Na de nagyon király.. Egyik játékosom ugye lesérült, szombaton és most nézem 5510-ről 3620-ra esett a TSI -je.. 2 hét mire felépül, 1 hét 3 nap mire lábadozik és van 10 orvosom.. Csak tudnám mire..
-
koxos:8]
senior tag
Mostmár leszek majd Én is csak, eddig el voltam foglalva egy üzlettel.
300 millióért milyen kp sort lenne érdemes vennem, akit fenn is tudnék tartani? -
zsolli
addikt
Új ifim 7,5 csillagot hozott kp-n.
Védekezése jelenleg gyenge (max. ismeretlen), jsz-e ismeretlen, max. megfelelő.
Vagy szép átadása lesz, vagy szélsőjátéka. De lehet, hogy erőteljes, és az esős idő ilyen hatással volt rá (bár erről nem tettek említést).
Sajnos 16 éves 52 napos, így leghamarabb 17 éves 50 napos korában tudom felhozni -
zsolli
addikt
Még a végén a suhancaim megőrzik veretlenségüket
83. percben 1-4-re vezetek, a gólt SE-ből kaptam.Zs
-
gooool
őstag
Látom van érdeklődés.
Szerintem valami olyan hely kellene,ahol lehetne alkalomadtán egyet focizni is.
Meg,mint írtátok könnyen megközelíthető legyen mindenkinek.
(nem mondom,hogy gyertek mifelénk,mert itt unalomfalván kocsmán kívül semmi sincs,sőt még többszörös brazil válogatottak is lébecolnak az utcákon)
-
ftc
nagyúr
Milyen tali hol mikor?
-
r0by
addikt
Én is próbáltam a pofázni, de pár hsz után feladtam
Én meg szegedi vagyok, úgyhogy jól szét vagyunk szórva
-
gooool
őstag
De jó neked,hogy mehetsz horgászni...
Én már évek óta nem voltam,pedig cucc van,csak idő nincs,meg engedély,anélkül meg nem csináljuk,mert veszélyes.
Olyan energiabombákat meg nem fogyasztok,mint a pacal,nemhogy csülökkel párosítva.
Egyébként nem szokott lenni valami találkozó ahol össze lehet futni?Mert annyi embert ismerek itta fórumon,de személyesen eddig csak 2-vel találkoztam... -
zsolli
addikt
Igen, de ha összehasonlítod az orosz I-et pl. a spanyol, angol, német olasz I-el?
Öreg titáni mehet ide-oda, mert azokat jellemzően már nem edzett posztokra veszik.
A fiatal titáni meg elméletileg feljebb kerül.
Bár az én csoportomba van 1-2 igen jó skillű játékos, de Őket nyilván azért veszik, hogy fel tudjanak jutni magasabb osztályokba.
Persze nálam időnként mindig beújít valaki valami szuper playát, emiatt össze-vissza keresztbe verik egymástÉn meg csak pislogok, hogy a fenébe, jó erős csoportba kerültem, bár közel sem olyanba, mint amilyenbe pl. Ladoo van.
Zs
-
gooool
őstag
Mahacskala nem?Vagy már a vacsorán jár az eszed?
ftc:
Tény,hogy némi realizáció tényleg ráférne,főleg így,hogy már 14 éve töretlenül népszerű a játék és folyamatosan terjeszkedik.
Ha meg lenne magasság meg testsúly,akkor tuti megnézném van-e olyan,mint amiket én a régebbi Fifa-kban szerkesztettem.(203cm és 10xkg)
-
ftc
nagyúr
Amúgy jo otlet lenen ha bevezetnének egy kis realitast is a gameba....
Pl... lenen wszabadlista mint ahogy most is van, de lehetne egyességet kötni a másik csapattal is xy playaert .... s kcisit füghetne a játékos eladás a ligától is...enekem ne mondja senki, hogy egy titáni játékos szivessen menne a 6. ligába
szóval ezzel egy kisit jobbá tudnák tenni...sőt kontraktusokat lehetne kötni a plyakkal
-
zsolli
addikt
Gólszerzés maximuma gyenge, jelenleg gyenge a védekezése.
Amíg nincs más, derítsd ki a védekezése maximumát, aztán rá lehet nézni szélsőjáték, esetleg jsz szempontból.
Ha kp-ra teszed, és pl. tudod a jsz maximumát, akkor megnézheted az átadását is.
De ha lesz jobb és fiatalabb, akkor azzal foglalkozz.Zs
-
zsolli
addikt
A középszerű playának titulált sokszor rejthet egy jó skillt, de hogy 16 éves, az nem annyira jó, mert lehet akár 16 éves 90 napos is. Tehát 17 éves 0 napos korában tuti nem fogod tudni felhozni.
Ha nem ajánl 15 évest, el lehet fogadni ilyet, mert magának az ifi-csapatnak hasznára válhat olyan poszton, amit pl. nem edzel.
Zs
-
gooool
őstag
Jah és most hívtam fel a megfigyelőt,ezt kaptam:
Nos, Ferenc Cziczere 16 éves, és amit láttam a játékából, az nagyon is biztató.
Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy gyenge Gólszerzés képességű játékosod. Összességében nézve ő szerintem egy középszerű szintű játékos. További edzés nélkül Védekezés képessége gyenge szintű marad.
Megéri szerződtetni?
-
gooool
őstag
Jövök dicsekedni kicsit:
Tegnap vettem edzőnek valót a következő szezonra!
Egy 37 éves ragyogó jsz-ű kp-t,akinek lenyűgöző tapasztalata és középszerű vezetőije van.Szimpatikus figura,szal minden jó vele.
És mindössze az alap licitbe,200eFt-ba került.
Barimeccseken meg elpasszolgat még egy darabig... -
zsolli
addikt
-
plus44
veterán
Na a régi kapusomat sikeresen eladtam 23 millióért. 4-ért vettem, 26éves volt és középszerű a védése, szerintem nem csináltam rossz vásárt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Philips LatteGo 3200 automata kávéfőző
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Motorola G54 5G Power 256/12GB 2év garancia!
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest