- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Littoral
aktív tag
-
Patrick
addikt
-
zsolli
addikt
Jééé, pont az ellenfeleddel pm-eztem egy csomót (Tuskóláb). Kicsit ki volt akadva szegény a helyzeteloszláson.
Maradjunk annyiban, hogy mindketten mákoljuk szét magunkat, én tovább növelem a veretlenségi meccseket, te meg kipottyantod az üldözőimet.

Mondjuk én nem sok reményt fűzök a szerdai továbbjutáshoz, nagyon nem is agyalok a dolgon. Most hétvégén elméletileg esélyesebb vagyok, de bármi lehet most is.
Kéz- és lábtörést neked is

-
Speedhs
őstag
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
-
Patrick
addikt
-
Gonosz15
aktív tag
-
Gonosz15
aktív tag
-
plus44
veterán
-
zsolli
addikt
-
Dolby
senior tag
-
gooool
őstag
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
Igazat megvallva a titáni és a fölötti szint nem az én asztalom

Én annyit tudok, hogy ha eladok, akkor péntek estére időzítek, mert akkor sokan vannak fent. És jó nézni, amikor begőzölnek a playádon, és csak megy felfelé a licit

Van igazság abban is amit mondasz, de...
...felmerül pár kérdés.Titáni szint feletti playát gondolom nagy százalékban az "A" csapatba vásárol az ember.
Így ha szombat este veszik meg, azon a héten nem játszik az edzésig (nem tudom, egy ilyen játékost nem mernék betenni szerdára, mert mi van ha lerúgják?). Valamennyi edzést kap persze, ha játszott az eladás napján az előző csapatában...
...de lehet, hogy éppen nálunk romlik le a formája, így első bajnoki bevetésén már nem olyan, mint amilyet szerettünk volna.Mondjuk sajnos jó ideig nem fenyeget ilyen dilemma, hogy ilyen magas skillű játékost vegyek

Tényleg érdekes lehet egy ilyen statisztika.
-
zsolli
addikt
Na hazaértem.
Aki vásárolni akar, az nyilván frissítés után teszi.
De eladásnál érdemes a lejárat elé időzíteni.Így nemhogy csak 1 fizetését nem kell kifizetni, hanem az érte járó pénz már másnap reggel hozzáférhető lesz.
Ha vársz szombat délelőttig, akkor csak rá egy hétre "kapod" meg a pénzed.Azt nem tudom, hogy ha még nem került a pénz a számládra egy frissítéssel, akkor rendelkezhetsz-e már vele, tehát vehetsz-e játékost (mondjuk ez érdekelne).
Ha péntek este eladod, a péntek éjjeli frissítés után már biztos veheted is a másik playát (ha épp kell).
Zs
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés

- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- Fogyjunk le!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z790 i9 13900KF 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB be quiet DARK BASE 701 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB be quiet! Pure Base 500 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10900KF 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung T7 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest