- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Ezek a kissé jobb hatstatok szerintem a hűségnek tudhatóak be.
-
zsolli
addikt
Látom, Ferenc Farkas Jól fejelő.
Def csati nem rossz, az egyiknél, a másik meg vagy alapon, vagy szélre tolva. Ezt a HO-ban kell próbálgatnod, mert mindannyiunk játékosa más és más képességekkel bír.
Én def-csatinak technikás specest szeretek használni, mert az még a szélső támadáshoz is hozzátesz pluszban.Zs
-
zsolli
addikt
4-5-1 be van gyakorolva?
Ha nincs akkor kp szempontjából ügye csak 4 srác lehet ott.
Ellenfeled védelmét szélen "lazán" át lehet ütni.5-4-1-ben mi van ha az egyik középső védő poszton olyan playa van, akinek faintos jsz-e van, és támadóba teszed?
Én 4-5-1-ben mennék, egy szélső kp felé, egy támadóba, és azon a szélen a csati szélre irányítva.
A mostani felállásod (4-4-2) alapján mi van akkor, ha az egyik szélsőt befelé irányítod? Azt amelyiknek nagyobb a jsz-e. Azon az oldalon lévő szélső hátvédet lehetne védekezőbe húzni.
A másik oldalon a szélső támadóba. Amelyiknek jobb a szélsőjátéka, ill. átadása.Néztem az ellenfeled, az össz. játékosa közt nincsen jól fejelő. Tehát ha van rá lehetőséged, legalább 1-et, de ha tudsz 2-t tégy fel.
Zs
Ui.: néztem az értékelésed, nagyon szuper, gratula
-
r0by
addikt
Én sem emlékszem 200-ra eddig, talán a 190-et ha elértem, amikor minden és mindenki csúcson volt.
Erre fel most nekem is 206-os HatStat-om lett idegenben. Meglepődtem én is, és pláne győzelemre nem is számítottam az előző idénybeli HT balfaszkodása miatt. Kérdés egyébként, hogy ez most a bevezetett hűségbónusz miatt lehet?
Szerdán eléggé nehéz meccs vár rám, PIC-elni nem merek, MOTS-ot meg nem akarnám rátolni még. Jelenleg ez a helyzet:
Csapatszellem: nyugodt (5)
Önbizalom: kissé túlzott (7)Viszont jól jönne 1-2 tipp, hogy esetleg mit kellene játszanom ezen a meccsen: 361331730
4-4-2-t néztem, hogy talán az lenne a legerősebb felállásom, amit ki tudnék hozni ellene, egyik csati def, másik kitolva szélre például, vagy mindkettő def.
HO szerint így csak a középső támadásban vagyok gyengébb, de az annyira nem érdekes.
5-4-1-ben gondolkodtam még, a középső védő mondjuk támadna, de akkor nem éri el a középpályám a középszerű értékelést, az megy eléggé kevés lenne szerintem... -
zsolli
addikt
Ti visszaszereznétek azt kit szerettek dejelnleg nincs melettted?
E felett elsiklottam, sorry
Holott ügye ez az igazán fontos, a többi csak játék.Egyikőtöket sem ismerem, nem tudom, hogy a Hölgy (remélem nem fiú
) mit és hogyan érez, de így látatlanban is szorítok Neked-Nektek, hogy újra és most már végleg egymásra találjatok.
Nem ránk tartozik a dolog, de majd írj be pár szót, hogy mizu
Zs
-
zsolli
addikt
Ja, és rájöttem, miért volt olcsóbb a playám edzővé konvertálása. A szerdai kupameccsnek hála, a péntek esti - szombat hajnali frissítésnek köszönhetően meglépte a nagyszerű tapasztalatot
Ami érdekes, edzővé konvertálással nem lett isteni a hűsége, és nem kapott még "anyaegyesületi bónuszt". Kíváncsi vagyok, ehhez mennyi időnek kell eltelnie, ill. melyik frissítésnél változik ez. Érdekes, még a HO sem "érzékeli", hogy más edzőm van
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #9189 üzenetére
Sosem voltam 200 felett.
Most meg idegenben PIN-nel (alap hozzáállás) összejött.Annyi mázlim van talán (alátámasztva Roby-t
), hogy a vereség ellenére is karneváli maradt a szurkolói hangulatom
Talán azért, mert eleve vereséget vártak, ill. rúgtunk 2 gólt úgy, hogy a meccs elején még vezettünk is.Csapatszellem: nyugodt (5)
Önbizalom: erős (5)Erre most szerdán rátolok egy PIC-et. Remélem nyerek. Talán esélyesebb vagyok, de bármi közbe jöhet
Kupa ellenfelem 5 védővel játszik (gondolom védekezést edz). Előző szezonban "A" csapata elég erős volt, de úgy néztem azóta eladta a csatárait, és az egyik 5,5-6 csillagos védőjét. Mostani bajnokin 2-2-3-ban állt fel, így természetesen nem kapott edzést, és kikapott játék nélkül 0-5-re. Nem is értem...
Kíváncsi vagyok, szerdára állít-e rendes csapatot, ill. ha igen, akkor milyet.Zs
-
ftc
nagyúr
ifim 8.5 csillagos
remek kp a max neki
illetve 7 csilalgos a most megfelelő csatárom
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #9187 üzenetére
Meg a forduló játékosai is érdekesek. Nem került be a szélsőm, aki támadó utasítással 90' játéknál 6 csillagot hozott. Olyanok vannak helyette (asszem), akik 5-5,5-et hoztak.
Sosem voltam benne egy játékosommal sem a forduló válogatottjában
Na, de majd szépen lassan, egyszer csak odaérek legalább 1-gyel
Zs
Ui.: bocsánat, hogy itt áradozom, de basszus, idegenben 210-es hatstatot hoztaaam
Igaz, hogy emellett kikaptam -
Patrick
addikt
Hát jelen pillanatban, csak ez a statisztika van a jobb oldalon a csoport oldalon. Persze, az még nem működik, gondolom majd hétfőtől azt hiszem, mint az alltidnál.
+ a TOP játékosok és a Statisztikák a Világ-Nemzetközi résznél.
Azért ez még bőven kevés, remélem majd bővítik.
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #9184 üzenetére
Amikor elkezdtem játszani (kb. 1 éve) akkor szuperül működött az Alltid. Tényleg jó volt, sok mindent ki lehetett belőle bogarászni. Sajnos előző szezonban már nem volt tökéletes. A tabellát, mérkőzéseket már nem "vette". A csapatok formai változásait, értékeléseit azért nyomon lehetett követni.
Szal én is szerettem. Kíváncsi leszek, hogy milyen statisztikákat fognak onnan átültetni a HT-be.
Zs
-
zsolli
addikt
A csoportból 4 csapat "csinált" 200 feletti hatstatot. Ebből én vagyok az egyik (idegenben
).
Az 5. csapat majdhogynem "B" felállásban is megközelítette ezt. Ha meggondolná magát a menedzser, Ő is lazán produkálna 240-260 között.A sorsolásom...
...egymás után a 3 legerősebbel kezdek. Igaz a 3. sanszos, hogy "B" csapatos lesz, és a szezon második felére botolódik.
Az első 2 meccsemet olyanokkal tolom, akik saját pályájukon 255-ös hatstatot értek elZs
-
Patrick
addikt
Azért az alltid volt a nyerő.
Imádtam.
A mi csoportunk a 256 csoport közül az 50. legerősebb.
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #9180 üzenetére
Hááát, ha anno több pénzem van, alapból ilyenek lettek volna. Bár azt mondják az ifiknél felesleges az átadást megfizetni. Azt menet közben lehet adagolni nekik.
Pl. kp-ra való fiataloknál a védekezést, szélsőjátékot érdemes nézni.
Ill. későbbi def. csatiknál jól jöhet a gólszerzés is.Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #9174 üzenetére
A védelembe sok minden beleszámít (akárcsak bármi másba).
Ugyanúgy a kapus védés és védekezés képessége, akárcsak a kp-k ill. szélsők védekezése is.Aztán jön még a forma ill. erőnlét kérdése is gondolom.
Emlékeim szerint ilyen jó kp értékelésem még sosem volt, még saját pályán MOTS-olva sem
-
Patrick
addikt
Ha az összes játékosnak, KIVÉVE A BELSŐ KP, van mondjuk JÓ játékszervezése, az már szerintem +1 szintet dob a kp-ra összesítve. Tehát, lehet, hogy neked jó kp-d van hazai pályán, de így pl remek lesz. Ez csak egy példa volt.
Na azért elég sok mindentől függ itt a kp végértékelése.
Én mondjuk azt nem értettem soha, hogy ha ilyen meg olyan magas szintű játékosaink vannak, pl lenyűgöző meg világklasszis, akkor miért csak megfelelő és jó az értékelése egy adott résznek, pl a védőknek.
-
zsolli
addikt
Érdekes.
Nekem ha jól láttam, most remek kp-m volt idegenben (igaz azonos régió).
Asszem a TS-em 5-ös (nem tudom a megnevezését).Középen 1 db wc, és 2 db lenyűgöző (wc-hez közeliek szinten belül) kp volt, bal szélen egy lenyűgöző jsz-es playa volt középre irányítva, jobb szélen egy nagyszerű jsz-es szélső volt támadóban.
Az egyik TDF (Technikás védekező csatár) azt hiszem jó jsz-ű, míg a másik lenyűgöző (egyik kp-m amúgy).Tehát én az egyik szélről és a csatársorból is rásegítettem a kp-ra.
Zs
-
-
Patrick
addikt
Igazából V és alatta nem nagyon kell még vezetői képesség. A lényeg a JÓ edző. persze így is vannak állati erős csoportok. Szóval nem könnyű kompromisszumot kötni.
A melékskillekkel nem nő a játékos fizetése.
ha megnézel pl egy titáni csatárt, mondjuk kb 500 milla, aztán megnézel ugyan ilyet, de mondjuk lenyűgöző átadással, ugyan annyi a fizetése.
Viszont van olyan titáni csatár amelyik 100k TSI felett van, nah annak már majdnem kétszerese a fizuja.Ja igen, viszont kétszer annyiba is kerül.
-
gooool
őstag
válasz
Patrick #9166 üzenetére
Értem.
Nekem is nemsokára lesz egy jó/középszerű edzőm,mint zsolli-nak,ő is biztos fog javítani az értékelésen egy keveset.
Az baj,hogy én mindig figyelem a mellé-skilleket,ami jó is,meg nem is.
Jó,mert jobb értékelést hoz,de rosszabb,mert elég szépen növeli a fizuját a játékosnak... -
Patrick
addikt
Nos, igazából, ha a csapatszellemed nőni fog, mondjuk egy PIC-es kupameccs után, és majd hazai pályán játszol, szerintem a középszerű kp-d is meglesz, 352-es felállással.
Nálam most nyugodt a TS. Hazai pályán volt, remek kp-m. Úgy, hogy 3 földöntúlival játszom belül. A két szélsőm közül az egyiknek van jó játékszervezése.
Elég sok minden számít itt is. TSI, Skill, forma, erőnlét, TS, felállás, idegenbeli vagy hazai meccs. A másodlagos skillekkel most azért nem foglalkozom, mert a labdabirtokláshoz, csak Erőnlét és Játékszervezés kell, semmi más.
Szóval szerintem lesz az majd jobb is.
-
zsolli
addikt
Basszus
Jól látom, hogy 210-es értékelést értek el a srácok
Idegenben és PIN-nel (tehát alapon). Na, szerdán tolok még egy PIC-et a kupán, és köv. meccsem hazai pályán lesz. Most már az edzőm is középszerű, kíváncsi leszek, hogy tartja meg a TS-t.
Összességében elégedett vagyok. Nincs sérülés, nincs sárga-piros lap, és jók voltak a skacok. Az első 2 meccsem amúgy is a csoport 2 legerősebbjével játszom
F@sza kis sorsolásZs
-
r0by
addikt
Akkor bogarássz
IV. Sörhas
Középpálya megfelelő (Átlag felett) remek (Átlagos)
Jobb oldali védelem nagyszerű (Átlag felett) középszerű (Átlag felett)
Középső védelem nagyszerű (Éppen) középszerű (Éppen)
Bal oldali védelem remek (Átlagos) megfelelő (Átlag alatt)
Jobb oldali támadás jó (Átlag felett) jó (Átlagos)
Középső támadás jó (Átlagos) gyenge (Átlag felett)
Bal oldali támadás jó (Átlag felett) gyenge (Átlagos)
HatStats 255 210
HatStats Védelem: 100
Középpálya: 72
Támadás: 83 Védelem: 59
Középpálya: 93
Támadás: 58
LoddarStats 20.24 17.82
PeasoStats 27.2 24.61
VnukStats Védelem: 9* 9! 8+
Középpálya: 6*
Támadás: 7* 7+ 7*
Összesen: 7.64 Védelem: 5* 5! 6-
Középpálya: 8+
Támadás: 7+ 4* 4+
Összesen: 6.93
HTitaVal 234.4 194.9
GardierStats 272 254Közvetett pontrúgás
Védekezés megfelelő (Átlag alatt) megfelelő (Éppen)
Támadás középszerű (Átlag alatt) gyenge (Átlag felett)A csapat hozzáállása (Rejtett) (Rejtett)
Taktika Alap Széleken támadás
A taktika szintje (Nincs taktika) ragyogóÁtlagos középpálya megfelelő (Átlag felett) remek (Átlagos)
Átlagos védelem nagyszerű (Átlag alatt) középszerű (Átlag felett)
Átlagos támadás jó (Átlagos) középszerű (Átlagos)
Összesített átlag remek (Éppen) megfelelő (Átlag felett) -
ftc
nagyúr
Megint birtokoltam végig....erre kikapok...nc.....folytassa ht amit elkezdett velem
-
gooool
őstag
Nos megvolt a meccs és jelenleg vezetem a csoportom,1-6-ra nyertem idegenben.
Már nem tudom mit tegyek,mert megint lerúgták az egyik kezdőmet(jobbszélső hátvédem).
Így a kupameccsre nem tudok értelmes felállással menni,heti szinten ha idegenbeli hét van akkor -8.200eFt-ba vagyok,még mázli,hogy tartalékoltam és eléggé pluszban vagyok.
Stadiont is 25000-re fejlesztem épp,a szurkolók jó hangulata megköveteli.
Szal öröm és bánat egyszerre... -
Gonosz15
aktív tag
A két szezon között bővítettem, reménykedtem benne, hogy itthon játszom a kupa első 2 fordulóját, sajnos csak a 2. lesz itthon. És sajnos olyan ellent kaptam akit nem hiszem h megverek :/ Na mindegy, annyira nem nagy a stadion, hogy ne tudjam fenntartani. Főleg, hogy most edzőre spórolok, játékost nem akarok nagyon venni
-
zsolli
addikt
A csapatom Hatstats eredményeit be tudjátok írni?
Azt nem jeleníti meg a telcsi
Zs
-
Gonosz15
aktív tag
-
Patrick
addikt
6-2-re nyertem, nem hittem volna, de én birtokoltam kétszer is 57%-ban és azért 100-as volt a támadásom.
Szerencsére.
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
Gonosz15 #9141 üzenetére
A vége 2-1 lett ide. Ez volt az első VI. osztályú győzelmem
Most tök boldog vagyok
Labda birtoklás, 68% majd 62%
Főleg, hogy a jegy bevétel: 42 944 eFtLement az első kör amiből azért messzemenő következtetéseket nem vonok le, de az egyik csapatnak a csoportomban mindössze 130-as HatStats -a van, nekem pedig most van 162. A mai ellenfelemnek 166 volt éppen, hogy de vertem 1 góllal. Van egy 3. csapat akinek 168 volt most. Kb velük lehetek egy szinten, ha ebből a 3 csapatból 2-t tudok verni akkor benn maradok. Van még egy csapat akinek 185-ös, esetleg őt is meg tudom fogni egy szezon legfontosabb mérkőzése beállítással majd. Kíváncsi leszek, ezek a dolgok mennyit változnak majd szezon közben.
-
plus44
veterán
2:1-re kikaptam, plusz 1 hét sérülést szedett össze a szélsőm. Szuper...
-
zsolli
addikt
Na, basszus, 4-2 oda
Asszem ennyi volt.Zs
-
Gonosz15
aktív tag
Wooooo, A játékvezető a mérkőzés 65. percében tizenegyest ítélt a hazai Cartoon csapat javára, melynek a vendég szurkolótábor természetesen nem örült. Juan Manuel Otaño rövid tétovázás után lőtt, és megszerezte a vezetést csapata számára: 2 - 1!
Eddig egyébként 3-3 helyzetet kaptunk mind a ketten.
-
ftc
nagyúr
Kikapok vazz meg 5min s emberelony
off rész:
kolcsonos kitudja de biztos van vmi...mert 2 het mulva talalkozunkigaz csak ilyen iszogato est...
-
Patrick
addikt
Már 5-1-re vezetek a legerősebb ellen.
Mi a F van itt?
Szerintem lazázik, valamint a kapusa és a csatárja csak pár ezer TSI-s.
-
r0by
addikt
Te atya Úr Isten..
3-1-re vezetek idegenben -
r0by
addikt
Nem tudom látod-e akkor:
48:13
Jordan Carlotti nevétől volt hangos a nézőtér, amikor a mérkőzés 48. percében gólt szerzett IV. javára, és ezzel megszerezték a vezetést: 2 - 1.
47:24
Mahailo Bajalović (Sörhas) vezetést szerezhetett volna a vendégek javára 47 percnyi játék után, mesterien csípve el egy keresztlabdát a jobb szélen, de Aaron Gritton egy vipera sebességével csapott le a bőrgolyóra. -
zsolli
addikt
Dánke
Most a mobilon mintha sikerült volna behozni. Látom a leírást, amit eddig is adtál, de nem tudom, ez fog-e frissülni.
Idegenben kicsit enyém a kp. Na de még nincs vége, kaphatok még jópár gólt
Zs
2 TDF-em van a pályán, és az egyik szélső (bal) poszton lenyűgöző jsz-ű kp van téve, középre irányítva. Bal oldalon a szélső hátvédem védekezőben van, igaz a gólt innen kaptam
Jobb oldali szélső hátvéd és szélső támadóba téve. És persze megint középen rúgták a fiúk a gólt, szélső támadás taktikánál...
-
Gonosz15
aktív tag
A félidő nagy részében irányító Cartoon fölényét jelzi a magabiztos 68 százalékos labdabirtoklási arány.
2 helyzet nála, 1 nálam.
1-1 eddig
-
plus44
veterán
Huhúú eddig 1:1, esik az eső természetesen, mi más is lehetne. 50-50% a labdabirtoklás, 1-1 helyzete volt mindkét csapatnak, azt be is vágtuk keményen, megy a nagy izgulás, hogy mi lesz a vége, ugyanis toronymagasan ő az esélyes a első helyre. (pont vele kerültem össze először, természetesen, jah és a gyengébbik kapusom játszik, az erősebbet a kupára tartogatom, hátha
)
-
Patrick
addikt
2-1! EZAZZ!!!
-
Patrick
addikt
1-1, fuck!
-
r0by
addikt
A középső védők nagyot hibáztak a mérkőzés 31. percében, Csaba Mészáros őrizetlenül maradt, és a helyzetet kihasználva gólt szerzett csapata, az általa oly nagyon szeretett Sörhas számára. Az állás 0 - 1. 32. perc: Egy remek jobb oldali támadás végén a hazaiak játékosa, Gian Luca Chiappetta vette be az ellenfél kapuját, így az eredmény 1 - 1.
-
ftc
nagyúr
1-0 ide
De esik ez nem használa csapatomnak...
Off
Ti visszaszereznétek azt kit szerettek dejelnleg nincs melettted?
-
Patrick
addikt
GÓÓÓL!!! 1-0, JÍHHÁ
-
r0by
addikt
20.percig:
A reggeli felhők már elvonultak, így 36332 néző látogatott ki a csodálatos Szusza Ferenc stadionba. Budapesti rangadótól volt hangos ma az egész város, és amint az várható volt, a szurkolók zsúfolásig megtöltötték a stadiont. IV. ezúttal egy 3-5-2 felállás mellett döntött. Az összeállítás: Gritton - Boulet, Pulver, Vatinel - Rey, Nellingen, Roussel, Chiappetta, Baldazzi - Carlotti, Kolmeijer.3-5-2 felállást választott az utolsó pillanatban befutó Sörhas csapata. A csapat Kerem - Hidalgo, Bove, Fréchou - Mészáros, Bajalović, Rohlena, Rettau, Serís - Kiese, Tax összeállításban kezdett.
Sörhas ma úgy döntött, hogy a széleken fog inkább támadni. 12 perc telt el a mérkőzésből, amikor Arjen Kolmeijer majdnem megszerezte a vezetést IV. számára, de lövését az ellenfél kapusa, Eldad Kerem sikeresen blokkolta.
Nálam eddig 1-1.
-
Gonosz15
aktív tag
A hattrick mobile verzióját eléred rendes böngészőből gépről is, én legalábbis firefoxal simán elérem. De ha van mobilnet a telódon akkor onnan is eléred simán.
Am proxy -val nem próbálkoztál még? Nekem régebben a középsuliba volt letiltva a facebook, youtube, de elég bénán oldották meg. Ha beállítottam egy nyilvános proxy szervert a böngészőben, akkor a proxy szerveren keresztül bármilyen oldalt elértem.
-
zsolli
addikt
válasz
Gonosz15 #9115 üzenetére
A fórum nincs blokkolva, a HT igen. Gondolom, mert on-line játék.
Nem én vagyok a rendszergizda, így nem tudom, hogy műxik ez (ha én lennék tudnék HT-zni
).
Ezt a mobilos dolgot nem tudom...
...sose csináltam, hogy kell? Nem tudom, alkalmas-e rá a telóm, ill. előfizetői szolgáltatásomZs
-
zsolli
addikt
Uraim. És még egy hatalmas kérésem volna. Mivel dolgozom, nem tudom követni a bajnoki meccsemet. Aki esetleg on-line tud lenni, és nem okoz különösebb plusz terhet, az be-be ollózgatná a meccsem történéseit? Új szezon, így izgulok rendesen.
Úgy vélem nem sok esélyem van idegenben, de budapesti rangadó, így kapok egy kis pluszt a kp-ra. Ellenfelem beújjított 1-2 playát, de még nem tudom, hogy mire képes az új csapata. Ill. hogy az enyém mire képes a felezett hűség-bónuszok bevezetése miatt.
Előreláthatólag a kp-t úgy-ahogy viszem, de még ez sem biztos. A védelme nagyon brutál lesz, és talán a támadását is megacélozta múlt szezon óta. Tehát szerintem megver, de sosem lehet tudni.
Elméletileg nála 2 db Jól fejelő lesz a pályán (új szerzeményei), sajnos én most csak 1-et tudtam kiküldeni. Így sanszos, hogy pl. egy "szöglet + fejes gól SE" is neki fog kijutni
Zs
-
Patrick
addikt
Nemsokára meccs, sok sikert Mindenkinek.
Remélem mindenki aki itt van nyerni fog.
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #9109 üzenetére
Ja-ja, most arra koncentrálnak, hogy az elbotult csapatok régi menedzsereinek postaládáját bombázzák ámító levelekkel
Tök pipa voltam hajnalban. Múlt héten gondoltam kihúzom az űber-brutál tripla remek skillű 15 éves 0 napos ifit...
Akkor 00:30 után volt erre csak lehetőség, a pénzügyi frissítés is csúszott.A héten ismét vártam a tripla-remek suhancot...
...02:00 előtt kicsivel untam meg a dolgot és lefeküdtem aludni. Tehát minimum 2 órát késett a frissítésMás: délelőtt sikerült új edzőt konvertálnom. Jó edző középszerű vezetőivel. Azt hittem nem lesz elég a pénzem a pénzügyi frissítés után. Kb. 130 millával számoltam, de szerencsére "csak" 115 milla volt. Pechemre a héten a kupaellenfelemnek 7.000-es stadionja volt, így onnan sem nagyon jött be lóvé. A jövő hetinek 15.000-es stadionja lesz. Én megyek hozzá...
...és nem tudom sikerül-e legyőznöm. Jó lenne idén 3-4 kört menetelni a kupában. Kéne a gempa. Úgy gondolom kapust majd csak nagyon jót fogok venni, ha a jelenlegi edzett srácokat eladom (de az még arrébb van). Most kéne gyűjtögetni egy tapasztalt védőre és egy csatárra, lehetőleg mindkettőnél magas pontrúgás legyen.Zs
-
Patrick
addikt
Szezon végére, legrosszabb esetben, ragyogó és kiemelkedő kapusom lesz. Jobb esetben a lenyűgöző, ragyogó összejön. Eladom az egyiket, + a két wc csatit és jöhet már is két titáni, aztán az ellenfélnek meszeltek.
-
Patrick
addikt
Van ilyen nem kevés. Meg lehet csinálni, türelem kell hozzá, szerencse és edzés nyilván. És az, hogy nem költöd minden hazai meccs után a pénzed, na meg jókat kell venni, nem alibi playereket. Most csak magamból indultam ki.
Arról nem írok most semmit, hogy hányan DT-znek, vagy, hányan jutottak el úgy oda, hogy esetleg nem tiszta eszközökkel.
2005. januárjában kezdtem, okés voltam III-ban, de még mindig csak V-ben vagyok, ok kiestem. Sérülés, random, szerencse. Sok tényező játszik. De most már okosabb vagyok és látom az alagút végén afényt, tudom mi kell és el is tudmo érni.
2 szezon múlva 5 db fiatal titáni játékosom lesz, nudli fizetéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3196
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest