Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Beollózod a meccskódot ( a Tiéd: 352797860), hagyod No-n a Youthplayer-t. Azt ifimeccsnél kell Yes-re állítani. Aztán klikk a See match-re.
Behozza a meccsedet. A Summary mellet, ha ráklikkelsz a Simulador-ra, akkor kiírja, hogy kb. mi lett volna a reális eredmény, a 90' átlagolt értékeléseit nézvén.
Na, de vissza a Summary-ra.
Nálad a 2/5 azt jelenti, hogy 5 kiírt helyzeted volt, és ebből 2 lett gól.
Meg tudod nézni, milyen góljaid, ill helyzeteid voltak, ill. ugyanezt az ellenfelednél.
Tehát volt:
- 3 db jobb oldali helyzeted, amiből 1 lett gól,
- 1 db bal oldali helyzeted volt, az is bement,
- 1 db középső helyzeted volt, ami kimaradt.Ellenfelednek:
- 1 db jobb oldali helyzete volt, kimaradt,
- 1 db SE-t kapott, kimaradt.Lejjebb menve meg tudod nézni, hogy pl. milyen SE volt, ha a meccs leírásból nem egyértelmű. "Marino Carbonera ahelyett, hogy kivágta volna a labdát, elkezdett cselezni a saját tizenhatosán belül. Massimiliano Lamont meg is szerezte tőle a labdát, ám a lövése elkerülte a kaput."
Ez az SE-je. Vagyis a Kiszámíthatatlan speces középpályásodnak alacsony a védekezése, ezért eladta a labdát. Szerencsére nem lett gól
Ui.: sorry, ha nagyon szájbarágós, és olyat is leírtam, ami egyértelmű, de nem tudtam, melyik rész nem világos.
-
plus44
veterán
Az értékeléseket elnézve egy szavam sincs, egyedül az zavart, hogy beálltam ilyen szar taktikával. Menni kellett volna a szokásos támadó alakzatban, kreatív taktikával és még gólt is lőttem volna, egészen biztos. Nyerni nyilván nem nyertem volna, de nem is volt cél, max egy X.
-
r0by
addikt
Írj már légyszi egy kis ismertetőt az oldalhoz, mert 3 sör után nem valami egyértelműek a számok

A kb. milyen eremény lett volna a reális, az hol van kiírva? Az kihasznált helyzet /összes helyzet-re gondolsz? Mert akkor az nálam a 2-0-s eredmény esetén 5/2.ftc: romatikához kapcsolódik 1 picit, de erősen off itt. HBO-n most megy egy magyar sorozat, címe Társas játék. Általában nem szeretem a magyar sorozatokat és főleg nem a romantikus izéket, de a társas játék című sorozat nagyon bejön. Szbályosan várom a következő részt, mint a HT-ban a következő fordulót...

-
zsolli
addikt
Gratu

Azt nézem, hogy kezdek közel azonos értékeléseket hozni mint Te

Más: néha jó egyedül lenni, de aztán szükség van egy társra, akihez ha hazamész, a sodródó, sok f@szsággal tele lévő "világból", akkor egy biztos és nyugodt kis szigetet nyújt

Persze nem vagyunk egyformák, mindenkinek mások az elvárásai. Nem tudom, Te mit keresel. Egyáltalán tudod-e, mi lenne a jó, avagy sem. Mindenesetre kívánom, hogy megtaláld, bármi legyen is az.
Zs
-
ftc
nagyúr
Nyertem
3-0-ra idegenben 
Jöv hét csak 3 munkanap
Már csak vkit magam mellé kéne találni
Mióta egyedül lakok távol érdekes módon már nem hiányzik úgy senki se...Gondolatok megvannak,de ez majd kiderül jöv héten vagy 2 hét múlva mit is érzek -
zsolli
addikt
Na, vagyok.
Ajánlom ezt az oldalt.
Ide beírod a meccs azonosítót, majd kiírja, hogy kb. milyen eredmény lett volna reális.
És persze azt is, hogy milyen gólok és helyzetek voltak.Szerintem hasznos kis oldal.
Zs
Ui.: ööö, megnéztem az ellenfeled értékelését
Hogy is mondjam, szal ez igencsak benne volt. Mondjuk a kocshog HT eloszthatta volna a gólokat. Mondjuk 15-20 percenként 1-et. Mert gondolom látod, hogy sokkal esélyesebb, és ez így van rendjén. De hogy 70 percig "áltat", aztán pikk-pakk megszór 4 góllal...
...na, ez szemétség. Emiatt nem vagyok nyugodt még vezetésnél sem addig, míg fel nem hangzik a 3-as sípszó. -
Patrick
addikt
Én egy nagyon fontos X-et értem el, 1-1 idegenben. Sérült volt a kp-m és a védőm. Amennyi bennem lettek volna sérültek, agyon verem ellenfelem.
Ilyen támadással...
Épp, hogy nem birtokoltam. -
gooool
őstag
Igen,a középpálya...De akkor sem 1-3 ez hazai pályán,illetve EGY helyzetem volt az egész meccs alatt.

-
plus44
veterán
Most erre mit mondjak? Legalább senki nem sérült le, már ez is előny...
-
zsolli
addikt
Plus44 (Davidinjuly) 2. félideje eléggé unalmas

Zs
-
zsolli
addikt
Fene tudja. Az biztos, hogy ezt a középső helyzetét akkor is berúgta volna, ha 3 védő van. Erős támadást össze tud hozni, nem nagyon tudom levédekezni, főleg hogy középen támad, de emellett az erős támadása pont a másik oldalon van, mint ahol az erősebb védelmem

Így nem lepődnék meg a vereségen, és még csak nem is lenne jogtalan. Na, de még nincs vége. Már 2 db Jól fejelőm van fent. Igaz neki is...
Zs
-
zsolli
addikt
Ajajj, 2-1

-
zsolli
addikt
Öööö, rosszul tudtam, nem 65', hanem 60'-nál álltunk át. Most ez jó lesz-e vagy sem, majd meglátjuk. Elméletileg a kp erősödik valamelyest, ill. az erőnlét csökkenéseket nézve úgy mondanám, szinten tartom

-
gooool
őstag
Sziasztok!
Nekem valahogy sose jön össze a megfelelő kezdés...
A kupából ismét már a második fordulóban búcsúztam,ráadásul egy kivételével a teljes kp-m le van rúgva 2-3 hétre...(a csere is).
Most meg hazain 1-3-ra ver az ellen...(mondjuk kp nélkül nem is csodálom...)
Pff...
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
Áááááááááááá, 2-0 ideeeeeee

El se hiszem b@sszus

-
r0by
addikt
Örülök is neki, de én is fosok, hogy nem marad így

Ha még egyet rugnék valahogyan, akkor nyugodtabb lennék.Egyébként elb*sztam a dolgokat. Most kellett volna stadiont bővíteni, mert úgymond nem lett volna olyan fájdalmas. Most telt ház van, és gondolom a szerdai kupameccs sem lesz párszáz nézős. ŰHa meg tovább jutnék valahogy a kupában, akkor valszeg a következő meccs is itthon lenne..., hamarabb kellett volna erre gondolni

Guri1885: basszus, jó taktikát választott az ellen. Sajnálatos, de eddig bejött neki.
-
koxos:8]
senior tag
Nálam meg vezet 3-1-re az ellen, ellentámadás taktikával.

Eddig szopónak néz ki a mai meccs.
r0by:
Én is eltaktikáztam, mert a gyengébb csatár sorom játszik ma.
A kupa fontosabb, de ennyire sima meccset nem gondoltam volna.

-
zsolli
addikt
Ha taktikát nem is, de felállást lehet változtatni, amit az eredménytől tehetsz függővé.
Én nem gondoltam volna, hogy ma labdába rúgok, de úgy állítottam be, hogy ha a 65'-ben vezetek több mint 1 góllal, akkor csere, és 3-5-2-ről beállunk 4-5-1-re.
Persze erre kevés az esély

Zs
-
zsolli
addikt
Megérkeztem.
1-0 ide. Jobb oldali helyzet. Jobb oldalon támadok, de megfordította mind a támadását, mind a védelmét. Így a támadásom az erősebb védelmére megy, az Ő támadása meg a gyengébb védelmemre

Fenébe

Na, de majd meglátjuk. 1-0 ide. Remélem kitartanak a skacok, valahogy

-
plus44
veterán
30.000 ember ment el a stadionjába, amikor meg itthon játszom eljönnek 9-10ezren. WTF?

-
r0by
addikt
Jobb oldali támadásra gyúrtam rá. Kaptam is a 15. percben oda egy lehetőséget, de persze a kapus barvúrral védett...

-
plus44
veterán
0:0 eddig, de ellentámadásra játszik az ellen is, süt a nap, bánom hogy nem voltam bevállalósabb egy kreatív taktikával, támadó felállással.

-
senior tag
Vezet az ellenfél.

-
r0by
addikt
Jaja, hajrá mindenki

Úgy néz ki nem lesz eső, de ez nemsokára kiderül. Mindenesetre én módosítottam a tegnapi felálláson, amikor még esőnek állt a dolog. -
plus44
veterán
Hajrá, hajrá. Semmi esélyem, így beállítottam minden kis játékosomat szépen védekezőbe, ment neki egy ellentámadás taktika, aztán meglássuk!

-
senior tag
Hajrá mindenkinek!
Remélem ma Én is megütöm az ellenfelem, kellenek a pontok a bent maradáshoz.
-
zsolli
addikt
Na, kíváncsi vagyok, hogy budapesti régióban milyen napra keltünk

Mindenkinek kéz és lábtörést a mai bajnokira.
Zs
-
zsolli
addikt
Ha olyan van, akkor szolgálatba helyezheti magát.
Akkor még nem adhatta volna ki az adatainkat.
Teát ha elkéri a személyit, mondhattuk volna, hogy "tessék, de nem engedélyezem, ogy kiszolgáltassa másnak az adataimat."Úgy tudom, most már a közszolgálatot ellátó személynek is joga van elkérni a papírokat.
A fenti esetnél ha odaadjuk Neki, de jelezzük, hogy nem engedélyezzük az adataink kiszolgáltatását, akkor elméletileg bevihet, és a DKV által kezdeményezett peres eljárás miatt ügye lehetséges a dolog. Ennyire nem akartuk megkavarni a sz@rt...
Zs
-
zsolli
addikt
A mai ifimeccsem egy vicc....
- 1.: Tegnap megcsinálom a felállást, de elfelejtettem edzést váltani. Ma meló után továbbképzésen voltam, és mire hazaértem, már ment a meccs

- 2.: Ellenfél nem tud csapatot állítani, valahonnan hoznak pár suhancot...
- 3.: Lövünk egy gólt.
- 4.: Lerúgják a támadó oldalamon (4-5-1-es felállás) a szélsőmet
- 5.: Egyenlítenek: "56. perc: 勇樹 (Yuki) 熊谷 (Kumatani) keresztlabdája után kinyílt a védelem, és 康輔 (Kosuke) 古川 (Furukawa) góllal fejezte be a futballpályán ritkán látható támadást: 1 - 1." Kiemelt rész...
...Kumatani a kapus b@szki

- 6.: Rá egy perce vezet 2-1-re.
- 7.: Lerúgják egy védőmet

-
zsolli
addikt
Azaz, Aranybika. Még az az Aranybulla

Én nem ismerem Debrecent. Egyik kolléga a környékén született, de ügye már majd 30 éve Pesten él. E másik, aki még idősebb Debrecenben járt egyetemre.
Tehát nem friss emlékképek voltak, ill. a 3. meg mindenféleképpen villamosozni akart

Nekem meg mind1 volt, volt bennem pár sör és Jager

Zs
-
plus44
veterán
A DKV egy hatalmas nagy pénzéhes szemétláda. Így röviden. Engem este 10 előtt pár perccel próbált megbüntetni egy ellenőr,a miért a bérleten a szám első 4 karaktere át votl 2x írva, ugyanis, mikor elkezdtem ráírni, nem fogott hirtelen a toll és olyankor az ember, satíroz, hogy megjöjjön a tinta. (gondolom a kedves ellenőrúr sosem járt iskolába...) Na mindegy végül elengedett (majdnem elkéstem munkából), még hallottam, mint mondja, hogy legalább röhögtünk egy jót fiúk, így este fele...hát hogyne.

Egyébként Aranybika, de teljesen lényegtelen.
Murphy törvénye, pont amikor nincs jegyed, akkor lesz ellenőr, egyébként 50év alatt, ha kettővel találkozol, azok is kinn cigiznek a peronon (megállóban
) Mondjuk mivel a a főtéren szálltatok meg, a kocsmákig gyalog is mehettetek volna, azon a hosszú utcán jobbnál jobbak vannak, nem kellett volna még villamosoznotok sem, de hát mondja ezt egy vérbeli debreceni, más városban én is néznék csak. 
-
zsolli
addikt
Semmi kül. 2 napos szakmai kiránduláson voltunk Debrecenben és környékén. Nyomda- és papír ipari gyárakat, üzemeket látogattunk, ja és persze éppen akkor és ott volt a Da Vinci kiállítás is.
Tehát este úgy döntöttünk 4-en, hogy neki indulunk a debreceni éjszakának. Az egyetemi western kocsmát céloztuk meg (fogalmam sincs, mi a neve
).Egyik kolléga mondta, de jó lenne nosztalgia villamossal menni.

Az Aranybulla (azt hiszem ez a neve) szálltunk meg, így már a környékbeli kiskocsmákban is fogyasztottunk ezt azt. Kimentünk a villamoshoz, de sehol nem tudtunk jegyet venni. Akkor elhatároztuk, hogy megyünk 1 megállót az ellenkező irányba, ott van a végálommás, a pályaudvar, ott biztos lehet jegyet venni. Jött is a villamos, felszálltunk. Leülünk, röhögcsélünk stb...
Mellettünk egy kis vékony szemüveges srác benyúl a táskájába, és felvesz egy karszalagot.
"- Jegyeket, bérleteket!"-mondja.Mondtuk Neki, hogy direkt azért megyünk ellenkező irányba, hogy a pályaudvaron tudjunk jegyet venni, de csak meg akart büntetni. Ugyanis Debrecenben a villamoson is lehet jegyet venni a vezetőnél. Na, ezt nem tudtunk. Itt Pesten ilyet nem lehetett, legalábbis amikor még tömeg közlekedtünk. Mert mindnyájan ügye általában autóval vagyunk mobilizálhatók

Tehát meg akart büntetni, kérdezte az adatokat stb...
Mi meg azon felháborodván, hogy eleve szabályosan akartunk eljárni, és pont emiatt (ellenkező irányba mentünk a jegyért) büntetnek meg...
...nem adtuk meg az adatainkat. Nem akartuk megverni a srácot, olyan kis vékonyka volt. Igaz, ha akartuk volna, se tudtuk volna.
Ugyanis azt mondta, rendőrt hív, ha nem adjuk ki az adatainkat. A villamos ekkor megállt valami lámpánál. Mondtuk, hogy hívjon rendőrt.
Erre a kissrác odaszól a kocsi elejébe:
"-Józsi, gyere légy szíves!"Na, Józsi odajött, és kivillantotta a rendőr igazolványát. Na, b@sszus, nincs mese...
...adatokat kiszolgáltattuk. Bár elméletileg a rendőrnek nincs joga kiadni az adatainkat. Legalábbis akkor még ez volt, azóta azt hiszem változott.Na, kifizettük a 10.000 ft.-os büntetést. Fejenként 2.500 ft.-ért utaztunk 1 megállót

Leszállunk, az egyik kollégám ki volt idegileg. Odajön egy öreg ember, és kérdezi mi a probléma, helyesen járt-e el az ellenőr. A kollégám kiakadt.
"-Mi van? Itt már mindenki ellenőriz mindenkit? Vagy már a peronon sem állhatok?"
Az öreg elment gyorsan

Na, már a helyes irányba vissza szálltunk ugyanarra a villamosra. Persze a fenti akciónál a "sofőr" addig nem nyitotta ki az ajtókat, mi nem fizetünk. Na, tudtuk, hogy nála lehet jegyet venni...
Mondta mennyi (nem emlékszem), és "véletlenül" egyikünknél sem volt apró, és egyesével 5-10.000-rel fizettünk. Vakarózott rendesen

Na, elmentünk a kocsmába, berúgtunk, majd hajnalban 1.500 ft-ért viszavitt 4-ünket egy taxis a szállodához.
No, "röviden" ennyi. A büntető cédulám valahol még mindig megvan, megőriztem. Gondolhatod, a DKV nem a kedvencem.
Zs
-
zsolli
addikt
Nem variálok.
Holnap pályán lesz (specesből):
- 1 db erőteljes védő
- 2 db kiszámíthatatlan (szélső hátvéd, és szélső)
- 2 db gyors (kp és csatár)
- 2 (+1) db technikás (kp és csatár, +1: kapus
)
- 1 db jól fejelő (kp)Tudom-tudom...
...kevés a jól fejelő
Elméletileg be van állítva még egynél egy csere...
...de csak vezetésnél áll be, amikor beáll a csapat 4-5-1-es védekezésbe. Kérdés, eljön-e ez a pillanat.Zs
-
r0by
addikt
Szabályzatban ez van konkrétan:
Az időjárással összefüggő különleges eseményekEgyes különleges képességek bizonyos időjárási körülmények között eltérően érvényesülnek. Amennyiben egy időjárással összefüggő különleges esemény következik be, az egy bizonyos játékos teljesítményére hat a mérkőzés hátralevő részében:
A Technikás játékosok Gólszerzés és Játékszervezés képessége napsütéses időben nő, esőben pedig némileg csökken.
Az Erőteljes játékosok Gólszerzés, Védekezés és Játékszervezés képessége esőben kissé nő, Gólszerzés képességük pedig kissé csökken napsütéses időben. Emellett hamarabb elfáradnak a napon.
A Gyors játékosok Gólszerzés és Védekezés képessége esőben, Védekezés képessége napsütéses időben némileg csökken.
Ha időjárással összefüggő esemény következik be, arról olvashatsz a meccsriportban, és az illető játékos csillagszámában is tetten érhető.
És igen, félreértelmeztem. Ezekszerint nem feltétlenül következik be, csak ha megkapja az eventet.
Szóval akkor én biztosan meg fogom kapni
-
zsolli
addikt
2. dolgot jegyeznék meg

1.: mindegy milyen formáid vannak, a kupameccsed simán behúzod (azért este megnézem az ellenfeled, lehet keverlek valakivel
)2.: a gyors nem teljesít rosszabbul esőben, csak ha megkapja a negatív időjárás eventet. Igaz ez lutri, de hát ez van. De annyit nézz meg, hogy hasonlítsd össze a támadóértékeléseket amikor kapott negatívot, és amikor nem (tehát pl. felhős időben).
Mert láttam, egy általában 6-7 csillagot hozó Gyors specest védőt, aki megkapta az eventet, a meccs végi értékelésnél kb. 3 csillagot hozott, de a védelmi értékelésnél ugyanazt adta, mint szokta. Tehát lehet, hogcs csak a csillagozásra van hatással, a csapat értékelésre meg nem. Persze ez sem biztos, de így rémlik.Zs
-
r0by
addikt
Mennyetek má'

A szar edzés, meg a formai hanyatlás közepette ez kb. semmit sem fog érni, úgyis péppé vernek, ráadásul otthon.
A legnagyobb kérdés az az, hogy mi lesz a holnapi bajnoki. Mert esős időt ír HT. Így most kicsit kockáztattam és beraktam a szar formában lévő csatárom, aki erőteljes spec-es. Igaz a második félidőben majd becserélem a jobb formában lévőre, aki viszon gyors, ami miatt gyengébben fog teljesíteni.. -
zsolli
addikt
válasz
üzenetére
Igaz tegnap panaszkodtam a formákra, de talán nem érint annyira vészesen

6 formaromlás volt.
Egyik kp-m 2 szintet esett, igaz, remekről megfelelőre.
A többi 4 romlás jellemzően "B" csapatos.
Jaaa, és kedvenc szélsőm formája 1 szintet javult.R@hadt HO, szombatra engem is kihozott esélyesebbnek

Néha elgondolkodom, tud-e számolni
Amit sajnálok, hogy kedvenc kp-m, a Jól Fejelő Jaroslav Rohlena formája középszerű (5)

Előző szezonban jellemzően jó-remek volt.
-
senior tag
A fene egye meg az edzést.

forma +3/-9.
Asszem ennyi volt a kupa továbbjutásom.

-
zsolli
addikt
Szerintem 10-et csak akkor vegyél fel, ha már szombaton tudna játszani.
Keddre kötöttél le barátságost?Elég ha hétfő keddre lesz tapaszos. Esetleg a javasolt dokinál eggyel többet felveetsz a biztonság kedvéért. Nehogy baj legyen

Más: hétvégére összetettem a csapatot. Hmmm, nem is rossz

A HT előrejelzés nagyon szép, de hát a HO azért a földön tart
Nos nem hinném, hogy sikerülne, de próbálkozom. Normál hozzáállás, aztán meglátjuk, lesz ami lesz.Zs
Jaaa, értem a kérdést. Nem tudom, mennyi gyógyulás frissítés van addig. Nézd meg a HT-n.
Balra fent klikk a Magyarország-ra, majd ott a menetrend. Talán ki tudod silabizálni, mikor milyen és mennyi frissítés van. Sosem tudtam megjegyezni, pedig olvastam valahol
-
-
r0by
addikt
r*hadjon meg:
TSI: +5870/-3060
Forma: +4/-5 -
zsolli
addikt
Mákhas

R0by, szerintem 85-90%, hogy nyersz.
A mostani ellenfelem verhető volt, igaz, de azért féltem. A CA-s (erős védelmű, ellentámadásos) csapatokat sosem szerettem. De jött a papírforma PIC-el is szerencsére.
De nézd meg a bajnoki sorsolásom.
Idegenbe mentem az egyik legerősebbhez. Hozott 255-es Hatstatot.
Most jön a 2. legerősebb hozzám. Ő szintén 255-ös Hatstatot csinált.
Utána jön(ne) a 3. legerősebb, de egyelőre a menedzser nem lép be, abba hagyta, és "B" csapata van fent, ami szintén nem gyenge. Idegenben 180 felletti Hatstat-szel.Erre most kupában kifogok egy elvetemültet, aki ugyanazzal a brutál csapattal játszik szombaton-szerdán egyaránt.
Szerinted?
Jaaaa, és mibe fogadunk, hogy szombaton a budapesti régióban esni fog az eső?

Zs
-
r0by
addikt
Jah, igen, az edzés. Plussz egy paraméter, ami bekavarhat nálam. Mert már a múlthéten megint csökkent a formám ezerrel. Gondolom a héten is folytatódni fog

Guri1885: HO nálam is szép számokat ír ki a következő kupaellenfélnek. Simán nyernem kellene, Zsolli is azt mondja. De én nem hiszek nekik

zsolli: tudom, hogy már a csapatnév változtatáson töröd a fejed (mákhas), szóval nem kell itt feszkó

-
zsolli
addikt
Hááát, akkor egy PIC nem sokat oszt vagy szoroz

Nekem már középszerű van. Az első kupameccsnél volt még pocsék. Azt hiszem most boldog a TS-em.
Agyalok én is, de főleg ma este, az edzés függvényében jutok döntésre.
Nagy arányú formaromlásnál azt hiszem letojom a dolgokat, és nem lesz értelme agyalni a dolgokon.Zs
Ui.: kíváncsi leszek a mai edzésre, remélem 2-3 playám meglépi a wc szintet jsz-ből

A psychotsi meg van bolondulva nálam. A szezon közti szünetben átadást edzettem. Azóta minden edzett játékosomnál azt írja, hogy az átadás wc szintlépéshez közel van
-
senior tag
Nálam meg van bolondulva a ho.

Sokkal jobb csapatot kaptam ellenfélnek, erre 79%-os labdabirtoklást ír nekem.
Meg több mint 4 góllal fogok nyerni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
r0by
addikt
Én is hasonlón filózom.
A szombati bajnokit lenyomom átlagos hozzáállással. Aztán szerdán dobok egy MOTS-ot a kupában. Az ezután jövő bajnokin megyek a bot csapat utáni leggyengébb csapathoz, majd utána pedig a bot csapat jön hozzám. E két utóbbit lehetne PIC-elni.
Na de még tényleg agyalni kell rajta, mert sajnos már eléggé rossz az edzőm vezetői képessége.
Lenne egy vén rókám akit megtennék edzőnek, középszerő vezetőivel, de őt csak december 1. vagy 2. hetében tudnám... -
zsolli
addikt
Az én ellenfelemnek nincs "B" felállása. Ill. van más edzett playája is, de eddig végig a fő csapatot játszatta. És nem egyszerű csapata van.

Még nem tudom mit csinálok... Számolgatom az esélyeket. Lehet leadom a bajnokit (ahol szintén nem sok esélyem van), és MOTS-olok szerdán. Elméletileg az utánalévő bajnokin tudok PIC-elni, bár fene tudja...

-
zsolli
addikt
Most nem rémlik, de tegnap megnéztem mind az "A", mind a "B" felállását.
Szerintem simán vered.A progiról: megpróbálok megismerkedni vele. Az 1. heti értékeket hagyom már paintba, de a többit lehet, hogy már ezzel csinálom. Mondjuk tegnap már painttel is gyorsan ment, belejöttem. Meglátjuk melyik a gyorsabb, tulajdonképpen ez a lényeg, az esztétika annyira nem fontos

Bár lehet, hogy a "Tiéddel" jóval több lehetőségem lesz. Meglátjuk. Ill. a kérdés, rájövök-e a kezelésére

Mindenesetre köszi szépen.

Zs
-
r0by
addikt
Én azért tartok tőle, hogy a legerősebb keretével fog kiállni és akkor kikapok majd egy SE-vel.
Így szerintem nekem is szerdára kellene tartogatnom az erőt, a hétvégi bajnoki meg kicsit háttérbe fog szorulni.
Na de van még rá 2 nap, hogy eldöntsem...A progi az semmi extra. Photoshop alternatíva, csak ingyenes. Sokkal esztétikusabb dolgokat tudsz vele elérni a képkezelés terén, mint mondjuk egy sima painttal.
-
zsolli
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

3-0-ra idegenben

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)