Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz
szőröscica #26753 üzenetére
Olyan hatása van mint hot bloodnak eleinte? Hogy mennél a terembe minél előbb? Mert nekem az indulással vannak problémáim. Sosincs kedvem menni.
Apropó: egy képet én is tolok, hogy hol tartok. Van még hely az izomnak bőven.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Sajnos a térdem elég ramaty állapotban van.(nem edzéstől) Olyannyira, hogy néha leguggolok és alig tudok felállni mert annyira fáj. Kb 1 hónapja beszereztem egy bandázst és egész jól haladok vele. Most már jobb esetben saját testsúllyal mennek 10-12ők. Izom még bírná, de már bandázzsal is néha érzem a térdem. (időjárás befolyásol eléggé, mint egy öregembert
)
Szóval az lenne a kérdés, hogy érdemes-e erőltetni, vagy csak még jobban tönkrevágom a térdem?
köszi -
JoolsNOS
veterán
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Egy kinyitott doboz fehérje kb mennyi idő alatt romlik meg? Mert gondolom egy pár hónap után már nem feltétlenül egészséges betolni. Köszi
(valahogy az okostelós topikban nem tudták megmondani ahol véletlenül kérdeztem először
)
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! tudtok ajánlani valami jó edzés előtti formulát? Kicsit kedvetlenül indulok mostanában edzeni
Hot Blood-ot már próbáltam, de kb 10 után nem nagyon éreztem semmit (de az első pár nagyon jó volt). Szóval kipróbálnék valami mást. Köszi
Aktív témák
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- SörcsaPH!
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- led okos tv PEAQ PTV 32GH-5024C
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest