Hirdetés
Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! tudtok ajánlani valami jó edzés előtti formulát? Kicsit kedvetlenül indulok mostanában edzeni Hot Blood-ot már próbáltam, de kb 10 után nem nagyon éreztem semmit (de az első pár nagyon jó volt). Szóval kipróbálnék valami mást. Köszi
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Egy kinyitott doboz fehérje kb mennyi idő alatt romlik meg? Mert gondolom egy pár hónap után már nem feltétlenül egészséges betolni. Köszi
(valahogy az okostelós topikban nem tudták megmondani ahol véletlenül kérdeztem először )
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
JoolsNOS
veterán
válasz spammer #22819 üzenetére
Köszi! Csak azért kérdezem, mert nekem a 2.25kg-s fehérje kitartott 2 hónapig. És most vettem egy 4.5 kilósat. Tehát akár 4 hónapig is kitarthat. Persze meg lehet enni 1 hónap alatt is, csak marhára nem mind1, hogy havi 5 vagy 15 lepedő megy el kiegészítőre...
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Sajnos a térdem elég ramaty állapotban van.(nem edzéstől) Olyannyira, hogy néha leguggolok és alig tudok felállni mert annyira fáj. Kb 1 hónapja beszereztem egy bandázst és egész jól haladok vele. Most már jobb esetben saját testsúllyal mennek 10-12ők. Izom még bírná, de már bandázzsal is néha érzem a térdem. (időjárás befolyásol eléggé, mint egy öregembert )
Szóval az lenne a kérdés, hogy érdemes-e erőltetni, vagy csak még jobban tönkrevágom a térdem?
köszi[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
válasz szőröscica #26753 üzenetére
Olyan hatása van mint hot bloodnak eleinte? Hogy mennél a terembe minél előbb? Mert nekem az indulással vannak problémáim. Sosincs kedvem menni.
Apropó: egy képet én is tolok, hogy hol tartok. Van még hely az izomnak bőven.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic