Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
tween
őstag
7 tolásból rántotta + soproni grapefruit zero + 1 kanál attack! ATTA!

-
tepizoli
tag
Amikor a Jack3D-t emlegetitek mindig röhögök mert az egyik kedvenc videom jut mindig eszembe.[link]
-
God Vazzeg
veterán
Volt tegnap edzés pam pam
Kép nem készült, mivel írtóztatok a gondolatától is, szóval mindegy a dolog 
-
deniro2
senior tag
válasz
headhunter
üzenetére
Jaja, nekem csak egy nickem van a neten...

-
spammer
veterán
válasz
deniro2
üzenetére
Senkinek nem kell magyarázkodnod
A hozzászólásomat inkább poénnak szántam, mert már volt pár hasonló kép itt, sőt, rosszabb is, kb. bélyeg méretben, meg volt olyan sötét is, amin kb. csak körvonalak látszódtak
Közben meg majd' mindenki 8x megapixeles csodafonokkal mászkál, csak épp akkor nem tudja használni, amikor ilyen sejtelmes képet dob ide a topikba. Erre akartam kilyukadni.Akinek nem inge....

-
deniro2
senior tag
válasz
spammer
üzenetére
Pont nem neked fogok magyarázkodni, de parancsolj, a faszbukos profilom, sehol egy high res. kép, viszont van egy 6 évvel ezelötti anyám gépével, meg pár a kutyámról ugyanezzel a telóval...

-
spammer
veterán
válasz
deniro2
üzenetére
Fantasztikus kép, kiköpött Robert De Niro vagy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy érdekes, hogy amikor faszbukra kell rakni képeket a csajoknak, meg a bulizóshányós képeket kell csinálni, akkor mindenki DSLR minőségben tud fotózni, de amikor a gyúrós topikba raknak be képet, akkor csak a kőkorszaki nokia van kéznél mindenkinek VGA kamerával
És persze fél oldal bevezető szöveg a kép előtt, hogy miért is szar a kép:túl szar a kamera
túl távol van, túl közel van
nem jók a fények, este van, reggel van, éjszaka van
másnapos voltam, nem ettem, nem edzettem és stb.Lehet kellene írni egy "miért nem vagyok izmos" kifogásgenerátort

-
deniro2
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Én sehogy sem nézek ki izmosnak, de, ha arra gondolsz, hogy direkt választottam ilyen beállításokat, akkor tévedsz, csináltam egyetlen képet, ahogy esik úgy puffan alapon, aztán ilyen szar lett...
Eleve csak jelzés szinten, hogy picit csökkentsek az anonimitásomon a fórumban 
Többiek: veletek ellentétben én nem fotózom magamat 2 percenként, nincs rutinom a tükörbebuzulásban...

-
deniro2
senior tag
Na, megpróbáltam csinálni valami képet a jelenlegi dagadt, ritkán edzős formámról:
[link]
Sajnos csak Wood-stílusban sikerült, mert a f.gépet nem tudtam működésre bírni, a telefonom meg egy rakás szar...
Tehát: 3 év kihagyás, fél év edzés, fél év kihagyás és 3 hónap edzés eredménye ez nem is tudom mi...
Wood: az előszobában van a tükör, jó messze, ezért kellett rázoomolnom ennyire

-
Hege1234
addikt
oks
nem hinném amúgy hogy lenne ilyen gondom
de ha jól számoltam
2 doboz kell a 8 héthez ?
mert akkor érdemesebb itt megvennem -
-
-
mocsanisi
senior tag
Készül a mai menü:
Zöldséggel együtt sült fűszeres csirkemellcsíkok + borsós rizs. KÉP -
Boxer001
veterán
Remélem még vagy egy hétig ezen a Norbi témán fogtok lovagolni.

-
gaborbol
őstag
válasz
Zomb€€
üzenetére
Most megneztem a tavalyi kepeimet es igazad van. Van ez 14-15 is. Norbinal jobban, mi? Bolondgombat ettel? Akkor koxmatyas vagy te is, megmondta, innen mar csak a szerek segithetnek

Szakadok ezeken a kommenteken:
"Vízhajtó egyszerűbb lett volna!
Nem kell annyit szórakozni... Vagy szilva+tej páros
Amúgy Batman nem pózol így, mi vagy te kedves Norbert, egy Ugrómókus?!
A vitamin pedig, a ördög műve... Vigyázz vele, mint a filmben Bobby Boucher a nőkkel! " -
spammer
veterán
válasz
killer1203
üzenetére
Köszi!
8% tzs a faxomat

-
spammer
veterán
Na linkelje már be valaki ezt a Norbis postot, kíváncsi lettem!
-
Boxer001
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Nem maradhat ki.

GIP23
Jah, közben meg csak a 80%...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
GiP23
csendes tag
válasz
mocsanisi
üzenetére
úúúristen
"Ugy erzem itt megallok, szerek nelkul nem lehet tovabb fejlodni" aki kicsit nem fogyatékos az már ebből a mondatból rájön, hogy ez az ember egy kibaszott nagy gyökér. A feleségének nagyobb a bicepsze mint neki, egyébként meg ezzel a kijelentésével le"koxos"ozta a gyúrós társadalom 90% -át. -
Boxer001
veterán
Mell-kar megvolt.
Mellezést már egy ideje fokban kezdem, de utána sima padra olyan szinten nem marad erőm, hogy most is csináltam 2 szériát, és meghaltam, inkább mentem csigára... -
G.Ogre
csendes tag
válasz
Márk01
üzenetére
Én nem kampányoltam mellette, sem ellene, ettem már párszor, véleményem szerint alig drágábban minőségibb húst is lehet kapni, akár halat, akár szárnyast. Én pusztán a jelenségre írtam, hogy manapság annyi pro- és kontra érv van minden mellett, hogy ember legyen a talpán aki eligazodik rajta. Gondolom nem mondok újat, hogy most ilyen trend is van, hogy a vitaminok fogyasztása egészségtelen, meg halált okozhat, meg egyebek.
Norbi ápdét
gyalázatos dolog ez a facebook, de ezekkel a fikázásokkal csak azt erősíti mindenki, hogy még többen állnak ki mellette a sok koxossal szemben, akik sikertelenek az életben, és próbálnak kompenzálni valamit - ezt természetesen félig cinikusan értem, de azért van benne valami. Akinek nem böki a csőrét a Norbi-jelenség, az nem is szól hozzá az ilyenhez. -
Tamoo
nagyúr
-
Woodslave
félisten
na a hetet sikerült 1 kg-val könnyebben kezdeni, mint a múlt hetet, 78.7kg. Bár nem nagyon tetszik ahová tartok
, de nem állok meg, azzal áltatom magam, hogy csak abban a stádiumban vagyok, ahol még zsíros az ember de már nem izmos, de majd definiáltabban jobban fogok kinézni (á nem
)
Pár kg még és megvan a Norbi Update forma, bár én szedek szereket. Sőt vitaminos pezsgőtablettát is iszok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja ha 75 kg-san még mindig meglesz az úszógumi, akkor elmegyek egy ultrahangos helyi zsírlebontásra

-
Zomb€€
őstag
Nekem egy feszítős sincs, csak Balaton parti félmeztelen, és a gyökerek arra is azt mondják, hogy feszengek
-
mocsanisi
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Na ezt látod nem tudom

Jólvan pateszok leugrani a facebook profilomról

-
tween
őstag
nekem 1 feszengős, de azon is minden nap agyalok, hogy leveszem

-
Jojo5
őstag
-
Ijk
nagyúr
Most nézem mocsanisi fészbúkját, 6-ból 5 feszítős kép, a 6.-ról meg sugárzik a szerénység.

-
Ijk
nagyúr
Én nem vagyok irigy. Viszont krvára nem érdekel Norbi.

-
Tomics
addikt
válasz
mocsanisi
üzenetére
Gável Iván Ekkorát szoktam reggelente kiszarni.
1. amit olvastam.
komoly

egy ilyen post (vitaminok nem szedése, bundáskenyér, szerek nélkül nem lehet több) és kép után megérdemli a savazást.de még mindig jobban néz ki mint a sikeres üzletemberek nagy része aki és apaként ennyi évesen.
asszem 1x olvastam hogy az egyik évben az ő cége volt a legtöbb profitot termelő. -
Gery15
addikt
Áááááá.
butagyúrós eddig bírta...
21 nap -
Gery15
addikt
65 éves a bácsika...
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gitáros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A hozzászólásomat inkább poénnak szántam, mert már volt pár hasonló kép itt, sőt, rosszabb is, kb. bélyeg méretben, meg volt olyan sötét is, amin kb. csak körvonalak látszódtak
)

)