Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz szőröscica #18444 üzenetére
Ebből csak én éreztem ki az iróniát? xD
-
CsabSz18
csendes tag
válasz SzlobiG #18452 üzenetére
Nem az a célom. Nem is akarok nagyon kigyúrt lenni, csak akarok kinézni valahogy. Engem az sem zavar, ha csak egy fél év múlva lesz eredménye. Most már inkább magáért az edzésért csinálom, mert ezzel tök jól ki tudok kapcsolni heti 3-szor. +mindig próbáltam már rávenni magamat, de sosem tudtam eljutni 1 hétnél tovább, mert nem volt edzéstervem, meg gyorsan feladtam sajnos
-
spammer
veterán
válasz CsabSz18 #18450 üzenetére
Nagyon sok múlik a kaján, így ha valamire költesz, az a kaja legyen és ne a protein porok meg hasonló kiegészítők. Ha be tudsz szerezni egy olcsóbb kétkezes súlyzót is, akkor elég sok gyakorlatot el tudsz végezni otthon is, szóval kezdetnek inkább ezekkel foglalkozz.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz szőröscica #18447 üzenetére
sajnos nálam nem volt mellékhatása akkor
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Jojo5
őstag
válasz BÁ Nutrition #18458 üzenetére
tudjuk, tudjuk te a tejtől lettél 120kg és nyomsz is ugyanennyibe bemelegítésnél
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
mocsanisi
senior tag
Nyárra nem lehet már semmit csinálni?? Szerintem akkor hagyom a picsbe az egészet...
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
bobalazs
nagyúr
Megint mellezés volt ma. Nem volt túl fasza, nem szeretem a délelötti gyúrásokat.
-
whitezo88
nagyúr
válasz ForexGuru #18468 üzenetére
öhm talán hogy nem meresztem a seggem és eszem otthon a fornettit meg a bagettet, közben szidom a sok hülyét, hanem dolgozom és tanulok. tehát teszem a dolgom.
amúgy nem "bejött az élet" hanem a telefont részletre csomagban vettem egy őskövület után, a gépet nyomott áron, a box meg hadd ne legyen tétel, más félmillás pc konfokkal rohangál errefelé
[ Szerkesztve ]
-
Zomb€€
őstag
válasz whitezo88 #18471 üzenetére
Csak azt nem értem mit magyarázkodsz Mr Oizonak...
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
ForexGuru
aktív tag
válasz Zomb€€ #18473 üzenetére
nagyon szereted előhozni azt a képet ahonnan indultam, de szval az se túl sok ahogy te 8+ év után kinézel ... szinte szar
meg az hogy a nekem kezdőkénti, alap hozott genetikai csodával próbálod meggyőzni hogy ne válaszoljon nekem mert " látod milyen girnyó volt anno "
... az meg végképp téged minősít nem engem -
ForexGuru
aktív tag
-
Boxer001
veterán
válasz ForexGuru #18478 üzenetére
Na ez már mindjárt jobb. Ok, zsíros vagy, de legalább te tudsz tömegelni.
Én meg olyan vagyok, mint Szlobi (példaképem, seggnyalós szmájli nincs meg ), csak kicsiben. Mondjuk mit várok...szerintem 5-6 hónapnál még sose volt több az életemben, hogy folyamatosan jártam volna. De ennek már vége, igaz bele is öregedtem, szóval izmos már nem leszek, viszont lelkes vagyok. -
Zomb€€
őstag
válasz ForexGuru #18475 üzenetére
Én csak egy általad nyilvánosságra hozott képet linkeltem be rólad, hogy egyértelmű legyen whitezoo-nak kihez is beszél. Semmi minősítés nem volt mellette ha jól olvasom - a te reakcióddal ellentétben.
Az meg, hogy a puszta megjelenésed és jelenléted a topikban nevetség tárgya, tekintettel arra hogy a mai napig csak offolni jársz ide, nem kíván magyarázatot."Egyszer fent...egyszer fent!"
-
macikos
addikt
Még hogy diétázzon... LOL... hova? Alig van rajta izom. Ez nem bántás, de tényleg. Rajtam is alig van, rajta pláne. Még edzenie kell pár évet, amíg értelme lesz egy diétának, persze ne legyen 140 kiló, de így ez most még kevés.
-
Quan-Chi
őstag
örömmel látom, hogy a színvonal még mindig változatlan
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Quan-Chi
őstag
válasz macikos #18495 üzenetére
én izmos ? szerintem összekeversz valakivel
gondolom a bölcsességfog húzásra gondolsz, szerencsére már elfogytak
mostanában is edzegetek , azon morfondíroztam hogy nyárra kéne valami katalizátor ( de persze nem a 900as varnyúba ) de egyenlőre még csak barátkozok az ötlettel, infót gyűjtök, ilyesmikajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Jojo5
őstag
válasz Quan-Chi #18496 üzenetére
áh, már múltkor a spiroval eljátszottad, hogy az nem is minősül szteroidnak te kis szüzike...
Bubee82: szar neked, nekem is hasonló a problémám, sőt még az is, hogy hogy a tökömbe aeroboljak a lábam nélkül... ha meg edzem ilyen aerob témával attól is nől'...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 4
- Milyen processzort vegyek?
- Overwatch 2
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk