Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz God Vazzeg #18100 üzenetére
Az a szigorú tekintet
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Ijk
nagyúr
válasz God Vazzeg #18093 üzenetére
Ledobsz egy 6 kilót oszt jó van. Aki fekvenyomó versenyekre jár, az ne is legyen szálkás.
48-as kar, na ilyen nem lesz nekem soha az életben.
1,5 éve 42-es karom van, annyi váljon a becsületemre, hogy közben ledolgoztam magamról 8 kiló zsírt./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Jojo5
őstag
válasz God Vazzeg #18103 üzenetére
jó, hát zsírgombócként nekem is volt 45-6 körül... de akkor annyi definíció is van az emberen...
Ijk: megmértem én is, és hidegen 43-as a pracli a 91kg-omhoz, úgy érzem, hogy 41-2 lesz a vége nekem is... igaz a derekam is 90cm alatt van már...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Ijk
nagyúr
Azt hittem legalább 45-ös karod van, a képek alapján. Nekem a derék 81-es, múltkor mértem kíváncsiságból, mert a derékszíjam utolsó lyukasztása is néha már laza.
God Vazzeg: Az már egy labda, nem is kar. Jobb ez így sokkal ahogy most vagy szerintem. Még jobb lesz a szálkásítás után, tömeg az megvan
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Jojo5
őstag
durranva is 44 centis max. a karom, a derekam meg 84-6 centi lehet
azért is furcsálltam a vállaidat és a karjaidat mert nem láttam olyan definiáltnak a többi testrésedhez képest, mert pl. ha én felveszek egy feszesebb fazonú pólót a vállaim kigömbölyödnek általában benne[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
Ez a 130-as pulzus aerob edzés amolyan arany középút nem?
Pl. tegyük fel hogy az alapjárati pulzusom 80-85 (márpedig ennyi). Akkor a 150 elvileg még belefér aerob-ba vagy az már kardió:? -
Ijk
nagyúr
Nemtudom, nincs feszesebb fazonú pólóm, trikóban meg azért valami látszik, főleg vállazásnál.
Mondjuk nekem a mell eléggé dominál, a vállam karom el van maradva valóban. Ezt csak azért tudom, mert múltkor néztem az egyik srácnak elég jónak tűntek messziről a vállai, aztán amikor mellettem bicepszezett a tükör előtt, hát semmivel nem voltak nagyobbak mint az enyéim. Persze ettől még el van maradva, az tény.
Bedurrantott képpel viszont nem fogok szolgálni, mert biztos nem fényképezgetem magam egy nyilvános teremben, még az öltözőben sem./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz God Vazzeg #18109 üzenetére
Gyúrós kamera, ha külön keretbe teszi a bicepszet-tricepszet akkor már jó, ha egybe akkor krva keményen el kell kezdeni szálkásítani, ha nem ismeri fel, akkor meg gyúrni
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
nepszter1
addikt
váll , tric volt jó volt szétcsaptam őket , mostmeg irány foci edzésre
-
spammer
veterán
válasz bobalazs #18107 üzenetére
Minél edzettebb vagy, annál alacsonyabb a nyugalmi pulzusod. Persze nyilván nem a végtelenségig csökken (aztán meghalsz ), de az átlag 70-80 közötti alá, akár 50-60-as tartományba is eshet. Vannak különböző módszerek a tartományok, zónák megállapítására: Pl.: 220-ból kivonod az életkorod = max. pulzusszám. 70% körül már kardió tartomány elvileg.
De pontosan lemérni igazából csak terheléses teszten lehet, vagy max egy jó pulzusmérő segíthet, de akkor is a saját testedre kell figyelni, akkor meg tudod állapítani, neked hol kezdődik a nagy terhelésű kardió tartomány. Leegyszerűsítve: amikor már nagyon kapkodod a levegőt, meg akarsz fulladni, akkor kardió tartományban vagy
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Zomb€€
őstag
Tegnap iszonyat jót hát-vállaztam, vállnál 35 kilós egykezessel ment a munka vége (és ez nem a Manitu féle 35 kg... )
Este meg olyan szinten felhígítottam a véremet alkohollal, hogy laza 4 óra késés után értem be melóba...részegen"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
bandus
veterán
mell-váll indul, one more rep tesztelés majd megírom a tapasztalatokat, hogy jó-e ez a durrantópor!
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
macikos
addikt
-
SzlobiG
félisten
válasz God Vazzeg #18103 üzenetére
Uhh itt jól be voltál töltve.
-
Manitou
veterán
válasz Zomb€€ #18127 üzenetére
Akkor jó erőben vagy
Nekem most vissza kell még hoznom az elvesztett erőmet, aztán adok neki én is De ez minimum 2 hét múlva lesz esedékes, ja meg másik terembe kell menjek majdÉn legutóbb valahogy így toltam, de most nem voltam jó erőben:
10x10kg
10x14kg
10x20kg
6x30kg
10x25kg -
Jojo5
őstag
nekem meg pont, hogy vállam dominál a csecs meg bicó elvan a vállaimhoz képest maradva
nem fényképezgeted magad a nyilvános teremben? hát mit buziskodsz tán nem mered ?Tamoo: suliban 25kg-os a legnagyobb avval szoktam 4x12-14 et nyomni vállból nyomásnál
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
nah leteszteltem ezt a one more rep-et. mondjuk egy adag nem számít tesztelésnek, de azé leírom. sose nem toltam semmilyen edzés előtti cuccot, egyszer régen egy animal pumpot, de arra nem emlékszem, szóval nincs összehasonlítási alapom.
nagyon faszán energizált, minden súlyon emeltem a legutóbbi mellezéshez képest, annak ellenére, hogy a tegnapi meg a mai kajám finoman szólva is hagy némi kívánnivalót maga után plusz nagyon frankón be is durrantam, jó volt edzés végén tükörbe nézni
viszont talán túlságosan is felpörgetett, nagyon felgyorsult a pulzusom egész edzés alatt, ami engem eléggé zavart. olyan érzés, mint amikor egyszer bevertem egy másfél lityis kobra energiaitalt szóval aki bírja az ilyesmit annak megér egy próbát, én így viszonylag szarul éreztem magam tőle. szóval ajánlhattok valamit, ami inkább csak a bedurranást segíti, de nem pörget, nincs ebbe koffein, taurin, ilyesmiennyi lett volna.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Manitou
veterán
-
Manitou
veterán
válasz BÁ Nutrition #18140 üzenetére
72 kila?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Manitou #18141 üzenetére
nekem 60ba ment 2-3 mikor legerősebb voltam. most lejjebb adtam, főleg hogy már megint megfordult bennem hogy ma se menjek a héten 1 volt eddig..
az elmúlt 1 hónapban ha 6szor edzettem..youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Manitou
veterán
válasz BÁ Nutrition #18142 üzenetére
Nekem 35-be menne kb 2 jelenleg, de az első felvétellel lehet lennének gondok
Viszont most csak ~81 kg vagyok.Mostanság nekem se sok kedvem van járni No fokozó nélkül meg szar menni edzeni
[ Szerkesztve ]
-
Zomb€€
őstag
Ja izé. Elfogyott a HOS.
Ahogy említettem, nem kihagyhatatlan termék, semmi extrát nem éreztem tőle, alakultam a szedése alatt, de nem tudom hogy közvetlenül tőle-e. EnnyiMani: Jah, az elején írta, de elvette a Placebo hatást is...köszi!
[ Szerkesztve ]
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Jojo5
őstag
válasz Zomb€€ #18147 üzenetére
arról már én is kurvasokat olvastam, a Viridex-et bevállaltam én, tavaly elpusztítottam 1 akciós dobozzal...
annál mondjuk annyit éreztem, hogy jobban regenerálódtam 1 fokkal a minimális kaja ellenére és úgy általánosságban jobb volt minden amíg szedtembár 15k-ból már kijön bőven egy szemes kúra is és az legalább bizonyítottan hatásos...
Boxer001: te számodra minden pénzkidobás... kár beléd bármi is...
amúgy tudom ajánlani az No-Xplode 2.0-át[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iPhone topik
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Íme az új Android Auto!
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest