Hirdetés
Aktív témák
-
MiNiM
tag
délután megint megyek 1-1.5órát haverhoz.
-
pajinka
tag
Vótam reggel, jóvót.
Mondjuk pont sikerült kiröhögtetnem magamat, amikor úgy éreztem, hogy mélyebbre kell mennem a guggolással, aztán szépen le is ültem a támasztékra, és csak pislogtam, mint a hal a szatyorba'. Viszont ott volt Tóth Dani, úgyhogy motivációt merítettem, ezt is lesz*tam, és kisebb súllyal mélyre menve kinyírtam magamat, ömlött rólam a víz a végére.
@Spam 123: Szerintem csak türelem, adja magadnak legalább még 2 hónapot, és azalatt edzzél vadul, mint az állat - törekedj arra, hogy egyre több súlyt mozgass meg (több sorozattal, több ismétléssel vagy a súly növelésével). Ha van rá lehetőséget, és elbírod magadat, húzódzkodj alsó fogással, szépen fogsz erősödni. Egyél sok húst rizzsel, krumplival, zabbal. Én 17 éves koromban semmit nem olvastam a táplálkozásról, csak hazamentem edzés után, benyomtam két zacskó rizst egy konzerv kukoricával me 10-12 "pulykanugettet", és eléggé adta.
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
Spam123 #27444 üzenetére
A kajára tényleg figyelj oda, egyél több húst, tejterméket, zöldséget, gyümölcsöt. Arra számíts, hogy nehéz lesz kizökkenteni magad innen súlyban, de hónapok munkája meg fog látszódni, csak legyél türelmes.
Kiindulópontnak elég lesz ez a két 10-es, Ne ijedj meg! Csak maradj motivált! Ha úgy érzed, hogy kevés már a súly, akkor érdemes elmenni edzőterembe: a legfőbb, hogy nem feltétlenül más tanácsait kell követni, a lényeg, hogy te érezd jól magad tőle, a te személyre szabott edzésterved legyen.
Ehhez a testmagassághoz 80-85 kg ideális szerintem, de ezt majd látod a fejlődésed következtében.
A gyakorlatok hatásfoka idő és türelme kérdése, tényleg maradj kitartó! -
-
macikos
addikt
aztaq: [link]
Ez má nem ember b*szod
-
Dorien
veterán
válasz
Woodslave #27469 üzenetére
C3PO azt makogja itt mellettem, hogy szerinte a hátgépen mellhez húzásra gondolt.
H.I.T. (High Intensity Training): A lényege, hogy minden munkasorozatot izombukásig kell csinálni, vagyis az utolsó 1-2 ismétlést már csak extrém erőfeszítések között segítséggel tudod elvégezni.
Tegnap linkeltem be H.I.T. videókat, de lehet mindenki azt gondolta, hogy ez valami Vidám Vasárnap a HIT Gyülekezetével...
Dorian Yates' Blood & Guts Hardcore Mass Trainer
Ugye 6x Mr. Olympia a jóember, talán ért valamicskét a testépítéshez...
-
Dorien
veterán
válasz
mocsanisi #27438 üzenetére
Török Security rulez!
Ott vannak általában ilyen hendikeppes/idős/kövér/cingár "biztonsági őrök".
Itt Győrben legalábbis.Egyik ismerősöm a helyi Interspar Centerben dolgozik (Office Depot). Egyszer valami brazil csákó lenyúlt egy laptopot és elszaladt vele. A biztonságiaknak esélye se volt utolérni...
-
macikos
addikt
válasz
PazsitZ #27487 üzenetére
Az a lényeg, hogy az izomrostjaid száma fix. Az izomzatod úgy nő, hogy az izomrostok megvastagodnak. Az izomnövekedésnél gátló tényező az izompólya. Ez veszi körbe az izmot. A növekedéssel lassan, de kitágítod. Ha már kitágult, akkor utána sokkal könnyebb visszanövelni az izmokat, mert nincs ami gátolja a tágulásukat, megvastagodásukat.
Tehát ha mondjuk 10 év alatt kínkeservesen elérsz egy jó kis fizikumot, utána abbahagyod az edzést, teljesen összecsoffadsz, akkor ha ezután újra elkezdel edzeni, fél év max egy és ugyanott vagy!
-
PazsitZ
addikt
válasz
BÁ Nutrition #27485 üzenetére
Erről az izommemória dologról még nem is hallottam.
Fene tudja lehet ezért is sikerül a jelenlegi nem feltétlenül mindig rendszeres edzés mellett mégis növekednem.
Akkor csak nem volt hiába a régi edzés. -
LOTR
addikt
válasz
BÁ Nutrition #27485 üzenetére
én egyelőre még nem tudom milyen dolog az az izommemória, de "talán" majd egyszer annak is eljön az ideje
értem ezt az alatt, hogy innen nem nagyon van lejjebb -
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition #27483 üzenetére
Igen-igen
-
LOTR
addikt
válasz
macikos #27451 üzenetére
azért ne általánosítsunk, ez így nem igaz, sokakra valószínűleg igen, de nem mindenkire, pl rám sem
ennyiből lehetne mondani, hogy Janesz tartotta a formáját napi pár szendviccsel, meg 15 óra melóval edzés nélkül, akkor neked minek annyit enni?
aztán ég és föld a kettőtök fizikumaa legtöbb ember alultáplált és minimális, szinte "visszafejlett" izomzattal bír, tehát evidens, hogy hirtelen kezd el fejlődni, ha tápanyaghoz és edzéshez jut, de nem mindenki
aki pl egész életében sportolt valamit és evett is - nem csak szemetet - annál valószínű nem lesz ilyen hirtelen fejlődés -
Yeffy
veterán
-
dnelb
veterán
Ezt a H.I.T edzésmódszert érdemes megpróbálni naturalba tolni? Tetszik az alapja meg az egész, de ha naturalba értelmetlen akkor nem fogok bele
-
PazsitZ
addikt
válasz
mocsanisi #27438 üzenetére
Most hétvégén én is találkoztam hajnalban a Szegedi buszpályaudvaron egy biztonságis gyerekkel. Kb. kabátban volt akkora mint én, pedig én is kicsi vagyok
.
Kajára nem nagyon figyelek, lusta vagyok és sajnálom rá a pénzt, hogy annyira komolyan foglalkozzak ezzel.
Minden esetre ismerősök már észrevették a változást, ami jól esik az egómnak.
Lassan érzem, hogy súlyokban is kezdek feljebb lépni.
Szóval egyelőre úgy tűnik van még "tartalék" bennem.(#27444) Spam123: Amiket én szeretek bicepszre nyomni és régebbről úgy emlékszem ezzel hatásosan nőtten is:
Scott padon francia rúddal tolni, a sorozatok befejezésekor kissé pumpálva, minél lassabban leereszteni.
Amit még edzés végén szoktam az a koncentrált bicepsz, amire esetleg be tudok segíteni a másik kézzel is picit, hogy tényleg teljesen kifárasszam magam.
Most látom ez utóbbit javasolták is. -
mocsanisi
senior tag
válasz
macikos #27462 üzenetére
Mondjuk tényleg... Annó mikor azt se tudtam milyen az a kaja amit enni kéne, ettem napi 2x kb. annyit mint egy kismadár. De azért a 26-os karom felugrott 31-esre 1 nyár alatt, e mellé 49kg-ból lett 57. Ez volt 8. után. Aztán nem nagyon jártam, néha elvétve. Most 3 hónap alatt, rendes kaja mellett 32-ről 36,5-re ugrott a karocskám, tömeg meg 59-ről 70-re. Azt mondjuk hozzá kell tenni hogy azt a kemény 1 nyarat is konditerembe eddzettem végig, 3 napos edzéstervvel.
De mostmár nincs megállás
-
P00By
nagyúr
Ne egyetek proteint bazzeg!
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition #27452 üzenetére
1db szétszedhető tesco gazdaságos 15 kilós Gold Sport vagy milyen súlyzóm volt. Koncentrált bicepszet csináltam vele a TV előtt, heti 3-szor. Nagyon durván fejlődtem. Persze 16 éves voltam, 75 kiló meg 31cm volt a karom, 6 vagy 8 kilóval ment karonként a bicepszezés, onnan azért könnyű fejlődni
Mindenesetre ilyen havi 1 centit nőtt a karom na meg rendesen meg is erősödött, hogy utána már kellett még egy súlyzó meg pluszba tárcsák, franciarúd, stb. Akkor még a kaja is kevés volt.
Szóval valamit nagyon el kell b*szni, hogy az elején se fejlődjön az ember. -
mocsanisi
senior tag
válasz
Spam123 #27458 üzenetére
Minden rosszindulat nélkül nagyon megnevettettél
Ez egy olyan sport, ahol minden centiért meg kell szenvedni. 1 hónap amúgy lófasz
Bicepszre 1 héten elég 1x eddzeni, esetleg 2x. Gondolom te minden nap, vagy minden másnap tolod.
Kajába már hogy ne lehetne beleszólni. Persze áldozatokat kell hozni. Én 1 órával hamarabb kelek reggel, és megfőzök magamnak. Kaja be tartóba, és viszem a suliba. Nem nagy ügy."Proteint, meg ilyeneket nem fogok szedni, mert nem tartom tisztességesnek, se egészségesnek... Lehet erről vitatkozni, de nem fogok megtörni." - Ez meg egyszerűen
A protein az másnéven fehérje. Van a húsban is, sőt még a rizs-be is. Szóval mától husit se egyél. De szerintem nagyon nagy káosz van a fejedben, és kevered a szteroidokat a tápkiegekkel.
Az meg hogy csak bicepszre eddzel.... -
válasz
Spam123 #27458 üzenetére
"Proteint, meg ilyeneket nem fogok szedni, mert nem tartom tisztességesnek, se egészségesnek... Lehet erről vitatkozni, de nem fogok megtörni."
Bakker, kicsit rossz képed van az egészről, csak annyit mondok: "Ülj le, egyes!"
Olvasd el ezt, aztán hátha ragad rád valami: [link] -
Spam123
tag
válasz
mocsanisi #27447 üzenetére
Mint írtam csak bicepszre kéne. Akkor hol itt a probléma?
PókerFész^^: Kipróbáltam ezt a gyakorlatot, emeltem a súlyt is érezhetően sokkal nehezebb a dolgom mint volt. Örülök ha egy szériát végig tudok nyomni.
BÁ Nutrition: Tévedsz. Legalább egy hónapja, de semmi jele sincsen.
macikos: Igazából ami van.
Az a helyzet, hogy az étkezésembe nem nagyon tudok beleszólni a következő dolgok matt:
Iskolai büfé, menza és otthon vacsora amit édesanyám főz.Proteint, meg ilyeneket nem fogok szedni, mert nem tartom tisztességesnek, se egészségesnek... Lehet erről vitatkozni, de nem fogok megtörni.
Általában sok húst és szénhidrátot eszek. Tejet is gyakran iszok. Ez úgy igaz az egész étrendemre.
-
Jojo5
őstag
válasz
BÁ Nutrition #27454 üzenetére
Mondjuk ami itthon van az nem csak 1db 1kezes
Minden fontosabb gyakorlatot el tudok itthon is végezni ami véges az a súly és annyi
Nem hát kis törpenövésű vagyok még -
Jojo5
őstag
válasz
BÁ Nutrition #27452 üzenetére
én otthon "bohóckodtam" és nem érzem magam bohócnak
-
MiNiM
tag
na most is voltam egy órát, fekve ma csak 50 ment, mellig pedig 65(
) kiment, bár nem egymás után, hanem 1-1 szünetekkel.
-
Spam123
tag
Üdvözletem.
Sikeresen hozzájutottam 2 db. 10 kilós kézi súlyzóhoz cserélhető súlyokkal.
Most mind a 2-t 10 kilóval használom, de nem hatásos valamiért. A 10 kilót tovább is tudom majd emelni, egészen 17.5 kg-ig, de akkor már csak egy súlyzóval tudok majd annyit csinálni.
Szóval mitől nem látható változás? 170 cm vagyok és 68 kg. A lábam szálkás sok kerékpározástól felsőtestem 0.
A bicepszem iszonyat kicsit, alig van. Mostanában megpróbáltam többet enni hogy hízzak, de az inkább talán csak hasra ment, nem a kezemre.
Tudtok mondani hatásos gyakorlatokat amik csak a bicepszet erősítik?
Mennyit csináljak hetente és hány szériát?Olvasgattam ezeket a gyúrós weboldalakat, de nem nagyon lettem tőlük okosabb, vagyis inkább nem használtak. Egyelőre túl kezdetleges állapotban vagyok hozzájuk szerintem.
Köszönöm a segítséget mindenkinek előre is!
-
Spam123
tag
Üdvözletem.
Sikeresen hozzájutottam 2 db. 10 kilós kézi súlyzóhoz cserélhető súlyokkal.
Most mind a 2-t 10 kilóval használom, de nem hatásos valamiért. A 10 kilót tovább is tudom majd emelni, egészen 17.5 kg-ig, de akkor már csak egy súlyzóval tudok majd annyit csinálni.
Szóval mitől nem látható változás? 170 cm vagyok és 68 kg. A lábam szálkás sok kerékpározástól felsőtestem 0.
A bicepszem iszonyat kicsit, alig van. Mostanában megpróbáltam többet enni hogy hízzak, de az inkább talán csak hasra ment, nem a kezemre.
Tudtok mondani hatásos gyakorlatokat amik csak a bicepszet erősítik?
Mennyit csináljak hetente és hány szériát?Olvasgattam ezeket a gyúrós weboldalakat, de nem nagyon lettem tőlük okosabb, vagyis inkább nem használtak. Egyelőre túl kezdetleges állapotban vagyok hozzájuk szerintem.
Köszönöm a segítséget mindenkinek előre is!
-
Nestra
csendes tag
válasz
macikos #27434 üzenetére
Ja, és mennyi tartósítószer só,ízfokozó és más nélkülözhetetlen lófütty van benne. Sose értettem,ha csak nem az északi sarki túlélőtúrára készül vki ahol semmi kedve fókát lőni vacsorára, minek veszik-eszik ezt? Csak bevillant amikor At.Geszi vázolta a helyzetet, hogy talán pont ilyenkor... valamivel maszkulinabb a fehérjeszeletnél
bár ki tudja, kiváló minőségű Jersey állományból tán mások is szívesen fogyasztanák -
-
nepszter1
addikt
beszarás . Voltam ma cipőt vásárolni és erre látom ott van egy 40kg-mos gyerek fekete polóba a hátuljára" Biztonsági Szolgálat" azt hittem meghalok a röhögéstől
eszméletlen mik vannak .
-
macikos
addikt
válasz
Nestra #27430 üzenetére
Ja, myproteinen láttam ezt a szárított marhahúst, fincsi lehet, csak ugye 50g ~600Ft
Nem nekünk magyar parasztoknak találták ki. Még nem kóstoltam, de érzésem szerint napi 10-15 zacskóval biztos lemenne
Azt vágjátok, hogy milyen fasza a myproteines shaker? Van benne ilyen spirál golyó, ami segít összerázni a cuccost, mint a festék sprayben a golyó.
sNORh: Ti miért a szobátokban rázzátok össze a fehérjét? Vagy szülők nem tudnak róla?
Benéznek aztán csak azt látják, hogy hevesen mozog a kezed
-
Jojo5
őstag
-
Nestra
csendes tag
válasz
Atomgeszi #27404 üzenetére
szerintem mindent felsoroltak a többiek: protein szelet, csirkés szenya, fehérjeturmix, esetleg ami kimaradt, de kb. szelet árban van,az a szárított marhahús (Beef Yerky) Elég kapós, a fene érti, miért. Mondjuk nem kóstoltam, de nem is fogom, az tutti. Meg van olyan, hogy instans pehely, de azt is csak el kell készíteni...akármennyire is instans.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Herczi #27355 üzenetére
legtöbb azon múlik van-e kapcsolatod, ha van akkor ritkán adódhat gond. vannak olyanok is a cégnél akikhez képest penene egy harci terminátor
de ezt most full komolyan mondom
úgyhogy inkább szerezz vmi ismerőst aki beajánl valami személyzetisnél, mert különben nehéz lesz bejutni a 10x-es túljelentkezés mellett.
kb 5ből 1 ha "csók" nélkül bejut. -
Bibby
addikt
Tényleg profi mindenki ha a puffasztott rizsen meg a turmixon kívül már eszébe sem jut étel.
-
Megvolt a láb is. Igyekszem jobban koncentrálni (a seggemet kihagyni
) a gyakorlatokra. Majd alakul ez
-
Woodslave
félisten
válasz
PókerFész^^ #27403 üzenetére
én olvastam ilyet, miszerint a lekötetlen öszrogén benntmarad a rendszerben. De lehet én nem figyeltem, csak annyira olvastam utána, hogy ne merjek ezzel baxakodni
-
Márk01
tag
válasz
PókerFész^^ #27402 üzenetére
Nézd,részemről a téma lezárva,ugyanis nem tudok úgy vitatkozni valamiről,hogy neked gőzöd sincs az egészről,tévúton jársz,olvass sokat még a témakörben.
"..na továbbra is a nulla szteroid a jó "nos ez a megjegyzésed erősen arra utal,hogy kevered a szteroidot és az ösztrogént.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Woodslave #27401 üzenetére
Ördögi kör
Amúgy érdekes olvasni amiket írtok, szal folytassátok csak.Ja és egy kérdés, Ti milyen kaját vinnétek olyan helyre ahol nem igen lehetne enni? Tehát 8 óra munkaidő abból fél óra ebédszünet. Az ebédszünet az oké, de közbe is kéne enni. Én zabpelyhes turmixra gondoltam, egyéb ötlet?
-
Woodslave
félisten
válasz
Márk01 #27400 üzenetére
én attól tartok, (és God által ajánlott módszertől is emiatt tekintettem el) mert attól tartok, hogy - bár nem olvastam mindegyik kieg hatásmechanizmusának - de ha csak a receptorokat blokkolja, akkor a felgyülemlett ösztrogén később "lecsap". és akkor ott vagy megint ahol a part szakad..
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest