Hirdetés

Aktív témák

• God Vazzeg

veterán

válasz Bubee82 #5429 üzenetére

Én meg azt gondolom, hogy mögé kell látni a dolgoknak ;) A "sárga" oldallal is ez a baj, meg mostmár a feketével is, hogy egy bizonyos célért van, és az nem az, hogy információt adjon, hanem hogy pénzt keressen. Ami természetes. Korrektül lehet hozzáállni a dolgokhoz, de ha ez veszélyezteti az elsődleges célt (pénzkereset) akkor nem biztos hogy jól tudsz kijönni ebből.

Szerintem Pisti pontosan azért korrekt iszonyatosan, mert nem szól bele ezekbe a dolgokba, illetve ha beleszól, akkor se vállon vereget, hanem védi az aranytojást tojó tyúkot, elvégre szponzorra szükség van. Semmi kivetnivalót nem látok ebben..

Te mit szeretnél: eladni egy terméket "idiótákkal" akik azt mondják amit te akarsz, vagy korrektül hozzáálló embereket, akik elmondják hogy bizony szart se ér X termék, amit te forgalmazol..

El kell gondolkozni mielőtt kritizálsz, mert visszafele sülhet el ;)

(Itt jegyzem meg, hogy a törölt hsz nekem is nagyon arrogáns hangszínben jött le, ha nem is így akartad. Ha azt hiszed hogy 1,5 év edzésmúlttal te valamit is tudsz a testépítésről, nagyot tévedsz, de el fog telni még másik ennyi, mire erre rájössz. Amit letettél az asztalra, az lehet neked valami, de lehet másnak lófax.. Peace man ;) :R )

Aktív témák