Hirdetés
Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz
Myki19 #49005 üzenetére
a spiro nem kox, az asztmagyógyszer, lényegében arra való, hogy kitágítsa a hörgőcskéket, az más kérdés, hogy sok esetben alkalmazzák diéta közben is, mert vannak pozitív hatásai is a diétára, persze negatív is, sokak inkább rosszul vannak tőle
amúgy a poénod szerintem értette mindenki, de attól még nem volt vicces... szerintem
na jólvan, itt dunkel már megírta a tutit
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Myki19 #49005 üzenetére
"A genetikai határ koncepció azt írja le valójában, hogy egy egyén mekkora izomtömeget tud felpakolni egy adott testzsírszázalék mellett és nem azt, hogy mindentől függetlenül mekkora tömegre tehet szert. A te genetikai természetes határod 6% testzsír mellett mondjuk 90 kg. De ha edzel és úgy kajálsz, hogy fölmegy a testsúlyod 135 kilóra, akkor tuti biztos, hogy a kilencven kilós tömegedhez képest több izom lesz rajtad (csak több zsírral). Ezért van az, hogy a legnagyobb szumó birkózók -- akik nem igen tesznek mást, mint zabálnak -- általában több izmot hordoznak, mint a legnagyobb testépítők. Ez persze nem felhívás arra, hogy menj és elhízott vízilónyira zabáld fel megad, de mindenesetre ez a realitás. "
Forrás: [link]
-
dunkel
őstag
-
8nemesis8
veterán
válasz
Myki19 #48962 üzenetére
A spiropent doppingnak számít már!
Korábban volt, hogy fulladtam asztma gyanús voltam, vagy csak rövid ideig volt és ilyen szívókás gyógyszer mellé adtak előtte még spiropent is.
Egyszer meg azt hiszem bicikliversenyt néztem és ott mondták, hogy spiropenttel doppingolt. -
macikos
addikt
válasz
Myki19 #48963 üzenetére
Lehet neki hinni, mindenki annak hisz akinek akar. Engem csak az zavar, hogy még engem próbál kiosztani, hogy mit milyen szarul csinálok, meg hogy pocsékolom a fehérjét...
Az meg azért nyilvánvaló, hogy ez a 20g fehérje egy vicc.
Na már most megnézve a képeit nem tudom, hogy melyik nagyobb pocséklás: az amit én csináltam/csinálok vagy az amit eddig ő... Tehát lehet ő felőlem qva okos, tudhatja fejből az egész bodybuilder-t, edzőválaszolt, fórumot, tesztoszteron cikkeket, kreatin töltést, stb., de azért csak több tapasztalatom van edzés meg hogy is mondjam, izomszerzés terén, mint neki.Magyarul: én se megyek oda Kathi Bélához, hogy figyejjé má bazmeg, sztem hülye vagy , mert azt mondták fórumon, hogy csak 20g fehérje kell edzés után.
-
Bibby
addikt
-
Bibby
addikt
válasz
Myki19 #47867 üzenetére
De te hidd el hogy ez nem csak akaraterő kérdése. Én sem tudnék ennyit enni például... és nem csak a szám jár, pontosan eljutottam oda hogy csak nyomattam a kaját amíg tudtam, de amikor már böfögsz egyet és jön vissza a savval keveredve, akkor szerintem elérted a maximumot.
Mert ha kihányod akkor sokra nem mész vele.
Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest