Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
tibi666
senior tag
megint jót edzettem, most martini barátom volt segítségemre.
-
tibi666
senior tag
hűűű, srácok, becsiccsentve a legjobb edzeni. majdnem kétszer olyan jól bírtam, mint tegnap józanul.
-
tibi666
senior tag
válasz
God Vazzeg #48755 üzenetére
mosolyogni nem szoktál?
-
tibi666
senior tag
válasz
macikos #48673 üzenetére
ha a csökkentett ételmennyiség, és az étrend egészségesebb összeállítására való törekedés diétának számít, akkor igen.
amúgy általában elég meleg vagyok (nem úgy
), a csajaim, ha fáztak mindig hozzámbújtak, aztán mondták, hogy olyan vagyok, mint egy kazán. nem lesz itt gond szerintem, csak a mozgást rendszeresítsem, meg a gyomron szokjon hozzá a csökkentett adagokhoz.
-
tibi666
senior tag
az miért van egyébként, hogy edzés után mindig fázok?
mit lehet ellene csinálni? és most ne mondjátok azt, hogy öltözz fel, fűtsél be, meg ilyenek, mert 2 órája fejeztem be, most épp fekszem, nagy paplannal takarózom és továbbra is fázom. -
tibi666
senior tag
köszi, ma már nem megyek, de holnap bespájzolok rendesen.
mára marad az alma. -
tibi666
senior tag
csirkéből mennyit lehet zabálni?
vagy pulykából. mert kikúrt éhes vagyok, pizzát nem akarok rendelni (200 kilós dagadt embereket nézegetek a googleben, hogy elvegye a kedvem tőle).
ma reggelire ettem 3 kis pogácsát, ebédre két szelet rántott pulykamellet rizzsel, most meg elmajszoltam egy almát.de már nagyon szenvedek, van itthon balaton szelet, azt nem akarok enni, inkább elmennék a tescoba venni mirelit pulykát, csak ehessek.
-
tibi666
senior tag
na, vettem két 10 kilós súlyzószettet.
a karomat megerősíteni jó lesz ez. most még 8 kilóval is szenvedek egy idő után.ezenkívül fekvőtámaszt nyomok, naponta emelt mennyiséggel, felülést csinálok, úgyszintén naponta emelve az adagok.
és fél órát táncolok a kedvenc zenéimre. az egészből ez volt a legjobb.
a torkomban dobogott a szívem, a tökömön is csorgott a víz a végére, de ez már hiányzott. mozogni jó.
-
tibi666
senior tag
válasz
God Vazzeg #47894 üzenetére
nem akarok én hűde strandfazont, engem nem zavar, ha van egy kis pocak, csak az állóképességemet szeretném javítani.
-
tibi666
senior tag
válasz
macikos #47883 üzenetére
nem cigizek, az édességért sem vagyok oda.
a tiszta kajálás már neccesebb.
jelenleg gyakorlatilag pizzán élek. múlt héten 4 nap pizza volt a főételem. a tésztákkal lesz gond. kenyér, zsemle, kifli, mindet imádom.álljak át csirkére és rizsre?
meg mellé jó adag zöldségre? az nem gond, ha nem eszem változatosan belőlük? nem vagyok egy zöldséges típus. hagyma, paprika, uborka, nagyjából ezt vagyok hajlandó megenni.reggel azért kajálhatok szendvicset? akkor mindig rohanásban vagyok, már annak is örvendek,ha meg tudok kenni egy szelet kenyeret. inkább ilyen nápolyit, vagy kekszet szoktam reggelizni.
a pia is érdekes lesz. a bulik alapvető kelléke nálam, becsületes mennyiségben fogyasztok alkoholt.
igaz, az utóbbi időben jóval kevesebb fogy, de az átlagemberhez képest még így sokat iszok. de még faragok rajta.
igazából a kajálás a kérdéses számomra.
-
tibi666
senior tag
válasz
God Vazzeg #47878 üzenetére
francba, pedig már csináltam pár fekvőtámaszt, meg felülést, reménykedtem, hogy én is ilyen leszek.
akkor marad a sörösüveg emelgetése.
viccet félretéve, tényleg siralmas a kondícióm, reggel-este nem fog ártani ezentúl egy kis átmozgatás.
-
tibi666
senior tag
ő gyúr?
Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest