Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz
God Vazzeg #47844 üzenetére
lol
-
Balupapa
senior tag
válasz
God Vazzeg #47839 üzenetére
privi ment
-
Myki19
aktív tag
válasz
God Vazzeg #47839 üzenetére
ezt szokták kérdezni a teremben is mikor hátazom,
"talán beteg vagy?vagy mik ezek a dudorok a hátadon"
-
Myki19
aktív tag
Na sikerült,de ezért lehet megköveznek hogy igy tettem fel!de pancser vagyok a másikhoz
-
Myki19
aktív tag
válasz
God Vazzeg #47827 üzenetére
annyit nyomtam régen ,nem széria
ja erősödtem
de most beteg voltam! itt egy kép a hátamról,de ez is full szar szögbe lett fotózva
-
Balupapa
senior tag
válasz
God Vazzeg #47826 üzenetére
msn-re felvehetlek?
#47827:
-
Balupapa
senior tag
válasz
God Vazzeg #47818 üzenetére
-
Balupapa
senior tag
Köszönöm mindenkinek a válaszát
Kozmetikusnál már voltam egyszer egy komplett arc kezelésen, nem segített.
Ami biztos, hogy nem a táplálkozásom miatt jöttek elő mert ugyan azt a fehérjét iszom ( whey prof ) és a kajálásom sem változott meg. Azt ajánlották, hogy vegyek Legalont (májtisztító) mert akkor kiürül a szervezetemből a méreg. Szerintetek érdemes? Mennyi idő kb míg elmúlnak a pattik?God, mivel lehetett volna elkerülni?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Balupapa #47803 üzenetére
Progeszteronos mellékhatás a dekától, ha hamarabb kérsz tanácsot el lehetett volna kerülni, örülj hogy nem csöcsösödtél meg. A pattanásokat kozmetikus tudja neked kezelni, a progeszteronra B6 vitamin kicsit segít, de sokat tenni nem tudsz. Lájtos teszto kúra provironnal és nolvával is segíthet
-
Myki19
aktív tag
válasz
Balupapa #47803 üzenetére
Hát abszolút nem vagy kivételes eset,szerencsétlenek közé tartozol,pattanásosodás még nem is a legroszabb,sokkal raszabb lett volna ha kiszőrösödsz,mert az már annyira nem visszafordítható,meg sorolhatnám! ha valaki nem készül versenyre,feleslegesnek tartom a szusztát vagy bármilyen testosteront.(ez a magánvéleményem) de lényeg a lényeg,elfognak múlni a pattijaid!
-
-
Balupapa
senior tag
válasz
God Vazzeg #47802 üzenetére
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. 20 éves vagyok, 4 év edzés múlttal.
Pár hónappal ezelőtt 1 kúrába kezdtem. (14hétig tartott össz.)
Deca Durabolin + Methandianone (10mg-os)Az adagolás heti 1 deka, és napi 3 metha volt kezdetben de fájt tőle a fejem és el kellet hagynom, helyette heti 1 Testo enantánt ment a Deca mellé de nagyon el kezdtem pattanásosodni, (nem tudom melyiktől ) a hátam nagyon csúnyán, vállam is. Nem foglalkoztam vele, majd a fejem is...Ekkor váltottam Sustanon 250re (deca mellett!) , de sajnos nem szűnt meg. A kúrának vége lett másfél hónapja ( 3x5000 Choragon meg 2 levél clostylbegin ment ), amit felszedtem 13 kilót, 11 megmaradt de sajnos a pattanások is a fejemen meg vállamon, érdekes mert a hátamról elmúlt. Hogyan tudnék végre megszabadulni tőlük?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #47801 üzenetére
-
BÁ Nutrition
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- trek81 károsultjai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kedvező árú Philips OLED televízió a tesztpadon
- Tudományos Pandémia Klub
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpársportok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest