Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz
God Vazzeg #47844 üzenetére
lol
-
Balupapa
senior tag
válasz
God Vazzeg #47839 üzenetére
privi ment
-
Myki19
aktív tag
válasz
God Vazzeg #47839 üzenetére
ezt szokták kérdezni a teremben is mikor hátazom,
"talán beteg vagy?vagy mik ezek a dudorok a hátadon"
-
Myki19
aktív tag
Na sikerült,de ezért lehet megköveznek hogy igy tettem fel!de pancser vagyok a másikhoz
-
Myki19
aktív tag
válasz
God Vazzeg #47827 üzenetére
annyit nyomtam régen ,nem széria
ja erősödtem
de most beteg voltam! itt egy kép a hátamról,de ez is full szar szögbe lett fotózva
-
Balupapa
senior tag
válasz
God Vazzeg #47826 üzenetére
msn-re felvehetlek?
#47827:
-
Balupapa
senior tag
válasz
God Vazzeg #47818 üzenetére
-
Balupapa
senior tag
Köszönöm mindenkinek a válaszát
Kozmetikusnál már voltam egyszer egy komplett arc kezelésen, nem segített.
Ami biztos, hogy nem a táplálkozásom miatt jöttek elő mert ugyan azt a fehérjét iszom ( whey prof ) és a kajálásom sem változott meg. Azt ajánlották, hogy vegyek Legalont (májtisztító) mert akkor kiürül a szervezetemből a méreg. Szerintetek érdemes? Mennyi idő kb míg elmúlnak a pattik?God, mivel lehetett volna elkerülni?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Balupapa #47803 üzenetére
Progeszteronos mellékhatás a dekától, ha hamarabb kérsz tanácsot el lehetett volna kerülni, örülj hogy nem csöcsösödtél meg. A pattanásokat kozmetikus tudja neked kezelni, a progeszteronra B6 vitamin kicsit segít, de sokat tenni nem tudsz. Lájtos teszto kúra provironnal és nolvával is segíthet
-
Myki19
aktív tag
válasz
Balupapa #47803 üzenetére
Hát abszolút nem vagy kivételes eset,szerencsétlenek közé tartozol,pattanásosodás még nem is a legroszabb,sokkal raszabb lett volna ha kiszőrösödsz,mert az már annyira nem visszafordítható,meg sorolhatnám! ha valaki nem készül versenyre,feleslegesnek tartom a szusztát vagy bármilyen testosteront.(ez a magánvéleményem) de lényeg a lényeg,elfognak múlni a pattijaid!
-
-
Balupapa
senior tag
válasz
God Vazzeg #47802 üzenetére
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. 20 éves vagyok, 4 év edzés múlttal.
Pár hónappal ezelőtt 1 kúrába kezdtem. (14hétig tartott össz.)
Deca Durabolin + Methandianone (10mg-os)Az adagolás heti 1 deka, és napi 3 metha volt kezdetben de fájt tőle a fejem és el kellet hagynom, helyette heti 1 Testo enantánt ment a Deca mellé de nagyon el kezdtem pattanásosodni, (nem tudom melyiktől ) a hátam nagyon csúnyán, vállam is. Nem foglalkoztam vele, majd a fejem is...Ekkor váltottam Sustanon 250re (deca mellett!) , de sajnos nem szűnt meg. A kúrának vége lett másfél hónapja ( 3x5000 Choragon meg 2 levél clostylbegin ment ), amit felszedtem 13 kilót, 11 megmaradt de sajnos a pattanások is a fejemen meg vállamon, érdekes mert a hátamról elmúlt. Hogyan tudnék végre megszabadulni tőlük?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #47801 üzenetére
-
BÁ Nutrition
addikt
Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest