Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
válasz mettyuz #28325 üzenetére
Ami tuti: márkaszervizben nem éri meg felszereltetni. Dupla-tripla ár ugyanazért a szolgáltatásért.
Én vettem amúgy egy szett felnit TPMS-sel, külön felnin van a nyári és a téli. Egyszerűbb így, illetve elvileg a gumi sem szereti annyira az állandó átszerelést.TS860 főleg városra szerintem túlzás, Kleber HP3, vagy akár egy Barum Polaris 5 is megfelelő lehet.
-
Motion_Blur
félisten
válasz mettyuz #28325 üzenetére
Két lehetőség van:
- egy téli fele hajló 4 évszakos (Goodyear), amit 3-4 évente ledobsz
- új szett acélfelni + TPMS + téli gumi
ha van pénz lóvéra akkor TS860, ha kevésbé akkor Kléber HP3Ha nem mennél síelni egyértelmű lenne a 4 évszakos, így már meggondolandó a külön szett, de szernitem az ~200k körüli történet lesz
tudtommal nem kell márkaszervíz
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
kisza25
félisten
válasz mettyuz #28329 üzenetére
1db tpms 16500Ft abból kell 4db, lemezfelni 1 db 15-16eFt abból is kell 4db+ a 4db gumi 15-25eFt
Rakosgatás minden évben 6-10 eFt
Érted már miért merült fel a 4 évszakos?[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
stickermajom
addikt
válasz mettyuz #28331 üzenetére
Ha alu van alapból, akkor az nem biztos, hogy fogja szeretni a síelést. Hólánc, illetve a jégbordák megkarcolhatják. Én ezért vettem acélt télre.
Ha acél van, akkor igazából lehet átgumiztatni minden szezonban spórolásból, de az oldalfal annyira nem szereti. Viszont előbb fogsz szerintem új gumiszettet venni, mint hogy ez problémát okozzon. -
kisza25
félisten
válasz mettyuz #28331 üzenetére
Nekem az i20- hoz volt alu+ lemez, viszont csak 1 szett tpms, az volt rakosgatás (igazából csak 1x mert már eladtam)
Ha nem akarsz egyben ennyit költeni, akkor át is lehet rakni a tpms-t és azt veszel tavasszal a nyárihoz
Nekem nem csinált semmit vele a szerelő, csak arra figyelt, hogy ugyanoda kerüljön vissza a szelep ahol volt[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest