Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Guild Wars 2 (GW2)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:46:24

LOGOUT.hu

A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1143) Cathfaern válasza CactuS (#1142) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Kezdetben szinte biztos, hogy mindkettő. A szeptember végén jövő új kieg nagyon sok újdonságot fog tartalmazni, illetve a raidelés még leköt annyira, hogy ne hagyjam ott a WoW-ot (és egyelőre nem látom biztosítottnak, hogy ezt helyettesíti bármi is GW2-ben). De valószínűleg WoW-os altozás helyett (illetve ha már vége a progress időszaknak) GW2-zés fog menni, mert questelés-felfedezgetés nagyságrendekkel nagyobb élmény GW2-ben (utóbbi ugyebár szinte nem is létezik WoWban). Miután a GW2 nem havidíjas, ezért szívfájdalom nélkül tolom mindkettőt (GW2 elő is van vásárolva)
Aztán ha később annyira leköt a GW2, hogy úgy érezzem teljesen lecseréli a WoW-ot, akkor marad csak az (a fordítottját nehezen tudom elképzelni, mert érdekesnek tűnik a játék, illetve a világ, és ha jön évente egy kieg, azt bőven kicsengetem).

adamkaa777:
WoWban persze, hogy kell. De szerintem sokkal jobb a játék és a PVP ha nem arról szól, hogy hány macrot tudsz írni, meg képes vagy-e polip módjára csápolni. Minél kevesebb a spell, annál jobban kijön szerintem a játékosok közötti skill különbség, és minél több, annál inkább elveszik ez. De ez csak személyes vélemény, én nem vagyok túl nagy pvp mágus :) (igazából társhiány miatt, de ez részlet)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Guild Wars 2 (GW2)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.