- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok, elég tapasztalatlan vagyok szóval bocs, ha hülyeséget kérdezek, de pl 660 és 680 sli-t lehet csinálni, tehát hogy nem ugyanazokat a karikat teszem a gépbe?
-
NandorHUN
addikt
válasz
Dreamie #8333 üzenetére
Na kiprobáltam ugy, hogy be van nyomva az EVGA precitsion X és ugy ugyan hangosabb volt, de sokkal hüvösebb. A probléma, hogy mindig rá kell katintanomk, tehát nem automatikus, de akkor majd kiprobálom ezt az MSI afterburnert, hátha az jobb, müködik a háttérben is.
A másik meg? hogy most szereztem be a Far Cry 3at és hát 8xAA-nál már csak 25fps-t kapok :/ nem tudom, hogy ez normáis-e, de mennyit kéne tolnom a GPU-nál tuningban, hogy ilyn 30 fölötti fps-t kapjak, vagy akár 35fps? Érdemes tuningolni? 4xAA-nál amugy nincs problem, ott 50-60 fps az átlag.
Kösz a segitséget. -
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Assassins Creed 3 alatt ha minden maxon van, akkor eléggé fel szokott melegedni a videokártyám (EVGA referencia 680 2Gb). Van olyan, hogy már 90C is. A gépem elég jól szellöző, Bitfenix Raider, de sajna még igy is nagyon meleg, megnéztem és semmi sem zavaja a kártyát a szellőzásben. Én sajnos nem értek a videokártya tuninghoz, vagy ahoz, hogy mit lehetne rajta állitani, de a CPU-kbol kiindulva, ilyenkor nem lehetne valahogy visszavenni a V-ot, hogy kevésbé legyen meleg, vagy állitani rajta valamit? A fordulatszámot feltoltam a hőtöjén, de sajna még igy is elég meleg szokott lenni.
Köszi a segitséget, ha tudtok -
NandorHUN
addikt
válasz
ricshard444 #7985 üzenetére
Okés köszi, egyenlöre teszek egy probát alapon aztán ha lesz több időm akkor majd tesztelgetek
Kösz a segitséget. -
NandorHUN
addikt
válasz
tikshow #7982 üzenetére
Hát, korábbi teszteknél nem volt ennyi, de am lehet én rontottam el:
BCLK 100on van, szorzo 47, és mindez 1.345 V, a CPU drop meg Ultrán van....
Igazábol annyira nem értek hozzá, forumokat olvasgatva jutottam el kb idáig, de akkor lehet maradok a biztonságosabb autotuningnál -
NandorHUN
addikt
válasz
ricshard444 #7980 üzenetére
Köszi, kezdem én is gyanitani, hogy CPU lesz, mert most elnézve egy tesztet, van olyan mikor felmegy 95 C fölé valamelyik mag! Fura, mert idáig nem csinált ilyet, de mind is.
Már csak 1 dolog van amit nem értek: ez kifejezetten CPU teszt volt, igy érthető a terhelés melletti magas hö, de ez játék alatt is ennyire le van terhelve, bármint, tudtommal játék alatt a GPU terhelődik föleg. Akkor ezekszerint a CPU is 100% fut? -
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám: Játék közben kékhalált dobál a gépem és szerintem ez a Gtx 680om miatt lehet, mivel a CPU terheléseknél (i7-2600k - 4,7Ghz) stabil a gépem.
Sajnos nem értek a videokártya "tuninghoz", nem is nagyon merek hozzányulni, egy preferencia EVGA kártyám van, adtak hozzá progikat: EVGA Precision X meg EVGA Voltages.
Nos, ha a CPU tuningbol indulok ki, akkor lehet, hogy az a baj, hogy nem kap elég feszt a GPU-m? Mit kéne tennem?
Köszi a segitséget -
NandorHUN
addikt
Referencia 680-ra milyen vga hütőt tudnátok ajánlani?
-
NandorHUN
addikt
PhysX-hez mindeképp 2 kártya kell? Pl. Batman Arkham City vagy Borderlands 2-höz (ha kijön) kell még kari a gtx 680am mellé, vagy elég ez is?
-
NandorHUN
addikt
válasz
ricshard444 #5455 üzenetére
Nálad is 9500 volt a physics, de itt... :/
Más véleményét is szívesen meghallgatomés kösz a segítséget.
-
NandorHUN
addikt
válasz
ricshard444 #5455 üzenetére
Na oks, de a physics itt akkor is csak 6700 :/
Szoval akkor azt mondod nincs semmi baja a karinak, mert más benchmarkoknál ilyen 9500 körüli pontozásokat láttam, ez meg csak 8000.
A combinated score is kb 2000-el kevesebb mint más tesztekben... -
NandorHUN
addikt
Sziasztok
Erről a gtx 680 referenciakártyáról mi a véleményetek (venni készülöm)
http://hardverapro.hu/dl/upc/2012-08/28/269522_qyuo1iewijubgyb1_3dmark_p_2.jpgSzerintetek azért ilyen gyenge" , mert gagyi a proci (nekem i7-2600k-m van) vagy azért mert rossz/ gyárihibás?
Kösz a segítséget. -
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Idáig ugy volt, hogy egy Asus/ gigabyte 670-nek leszek tulajdonosa, de találtam jó árban egy alighasznált msi-t is. Nektek mi a véleményetek az msi-s gtx 670-ről? Jo kártya? Mennyivel hangosabb rosszabb a teljesitménye? Esetleg van valakinek tapasztalata vele? -
NandorHUN
addikt
Na igen, én is a 2 közül gondoltam valamelyiket.
http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-670-test-review,3217.html
Itt össze van foglalva, az egyetlen probléma, hogy a statisztikák alapján egyértelműen asus, viszont a legvégén a gigabyte-nek ítélik a díjat, ami számomra érthetetlen, mivel az asus kb mindenben verte. -
NandorHUN
addikt
Szerintetek melyik gtx 670-et vegyem msi/gigabyte/asus.....stb ?
Kösz a segitséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX 4090 Trinity - ZT-D40900D-10P + Alphacool Eisblock block + backplate - Garancia 2028.04
- Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT
- ASUS RTX 4060 DUAL EVO 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2027.12. Szinte ÚJ!
- ASUS RTX 4060Ti DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.10. BESZÁMÍTÁS!
- GIGABYTE Radeon HD 7850 OC 2GB GDDR5 256bit
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest