Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: DOM (half slim) SSD-k beszerzése egyszerűen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ixtom
tag
10. (utsó előtti) helyen értem célba, nálunk heten estek ki. A gumi és üzemanyag mennyiséget viszonylag jól eltaláltam. Még most is elég nagy a szórás a köridők között, párszor 1,5 másodperccel is több volt mint az előző körben.
2 másodperc kellett volna a 9. helyhez, 5 a pontszerzéshez. Na majd legközelebb. -
IreN!CuS
őstag
egy körrel a vége előtt kiállt tankolni ennyit tévedtem
(igaz csak 1 helyet vesztetem)
9röl meglett azért a 6ik,bár ez a kiállás nem kellett volna -
ixtom
tag
Nem árt egy jobb pilóta
Én most cseréltem, bár kicsit elbénáztam az ajánlatokat. Először egy kicsit elhamarkodottan egy viszonylag jó tulajdonságú pilótának tettem ajánlatot (alap ajánlat), aztán többen is licitáltak rá. Ezért gondoltam, hogy veszek egy még jobbat (és drágábbat
) neki is tettem ajánlatot az utsó pillanatban. Ráadásul többet is ajánlottam, mint ami meg volt adva.
Erre kiderül, hogy az első pilóta licitjét megnyertem a másodiknak meg még nálam is többet ajánlottak. Legalább tudom hogy is megy ez
.
Na de a lényeg, az idők:
Utsó három practice idő Soft gumival volt, előtte eSoft. Az utsó két idő az új driver műve. Majdnem 1 másodperccel jobb, mint a volt pilótám (nettóban), és kevesebbet téveszt.
Amiben "gyengébb" az előzőnél: Talent, Aggressiveness, Charisma.
A többi mind sokkal jobb. Igaz 200 ezerrel több a fizetése versenyenként.Van még 9 név a shortlisten, amire még nem licitáltak. Lehet hogy váltok még egyszer ebben a szezonban.
Jelenleg 15. vagyok a rajtrácson (18-ból) 88 literrel. A múltkori 19. után ez azért jobb (20 ember közül). Még így is lassú az autó. Most az előttem lévőhöz képest 18 ezred a hátrányom
, de a 12-hez már 1,3 másodperc.
Ja és baromi lassú voltam Imolában is. Utolsó is lettem
Tudom túl sok a ha, de ha eső gumin kvalifikálok és rajtolok, és ha jobb a pilóta, akkor nem lettem volna 17. (a 17 célbaérkező közül
)
Remélem végigérek a mai futamon, és nem leszek utolsó. Ez most a cél. Legközelebb a pontszerzés jön.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Deathjay^ #94 üzenetére
Kösz,bár ahhoz képest h nem találtam meg a beállításokat jó ez a 7ik hely(eddig)
Te is jó lehetsz azzal a közepes 110 LiterelCsak támad az előtted lévőket rendesen
Btw 30mins-1h-tól 5-15% esély van az esőre a többinél eddig mindig 0-X%-ig volt ergo tuti h lesz eső a verseny második részében? -
Deathjay^
tag
bocsi, igen a break-hez megy a 765 azt elszúrtam. most vettem észre hogy nem jó. megnézted mit tud a paripa kemény keverékkel. 1:48.131s ~ 1.041s ~ 1:47.090s ~ 460 ~ 500 ~ 500 ~ 765 ~ 230 ~ 150 ~Hard most azon agyalok, hogy menjek kemény keverékkel, jól megtankolva 1 kiállással
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Deathjay^ #89 üzenetére
köszke,hát nekem teljesen más irányba ment a beállítást de szerintem a tiédet fogom használni,mivel nekem legjobb időm esoft-n is 1:47:215,te meg medium gumival mentél 46ost
H lehet downgradelni a versenyzőm OA-ját?
szerk.reak-hez megy a 765?
Benya stratégiám:85/82/82/65 (85el indulok)
-
Deathjay^
tag
nálam: Shanghai GP (China) - lap 5 ~ 1:47.720s ~ 0.737s ~ 1:46.983s ~ 460 ~ 500 ~ 500 ~ ~ 765 ~ 230 ~ 150 ~ Medium > Practice lap 5 comments from your driver: I am satisfied with the setup of the car
-
kvoaksz
csendes tag
Lúzer Bubu utolsó helyre hozta az autót!
Kell egy jobb pilóta! -
kvoaksz
csendes tag
A taktika csődje volt nálam is, azért begurúltam a 6. helyen!
A pilótáma elment, újat nem sikerült igazolni, így valami Lúzer Bubu fogja vezetni az autót a következő versenyen! -
IreN!CuS
őstag
Hát nem sikerült megtalálnom a beállításokat,esetleg ha valaki tudna mutatni 1-2-t amivel össze tudnám vetni az én beállításaimat,megköszönném
Már csak 2 versenyig van szerződtetve a pilótám,megtudom hosszabbítani vele a szerződést,vagy mindenképp elfog menni?Ha meglett hosszabbítani,azt h kell?
Valaki tudja,h mennyi a max ezen a pályán ami kibír a esoft?
Deathjay^:grat -
joergie
őstag
1 kőkemény pontommal proban 3 nyomorult ponttal emelkedett a motivációja a pilótámnak. kiborulok. poleból első hellyel 50pontot emelkedne. rohaddjon meg nem tudok vele mit kezdeni. 2mpel kéne(tudna) gyorsabbnak lennie hogy versenyben legyek, és talán elég is lenne. de nem fogom elérni, megint rá kell költenem a kocsira sulyos milliokat évad végén hogy pontokat szerezzek, így motiváció is nőjön. szívás
-
Deathjay^
tag
10. rajtkockából a 2. helyre sikerült feljönnöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core 2 Quad Q9550 LGA 775 processzor
- HP EliteDesk 800 G2 6.gen. i7-6700 CPU, 16 GB DDR4 RAM, 256 GB SSD
- Új ASUS Vivobook S16 Flip x360 Érintős Laptop Óriás Tab 16" -40% i9-13900H 14Mag 16/1TB FHD+ +Toll
- Új! Hp 15-fc Multimédiás Laptop 15,6" -25% AMD Ryzen 5 7520U 4Magos 16/512 Radeon Graphics FHD
- Casio GSHOCK karóra
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair H100x RGB Elite Vízhűtés új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest