Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Sok éve volt egy nexus telefonom, majd mindenféle márkák követték.
Az utóbbi 4 évben 3 oneplus nord 1,2,3 majd idén nyáron vettem a pixel 9 -et. Életemben nem volt még ilyen (drága) és jó mobilom, nekem ennél nem kell több, perfekt. És még csinos is a magsafe mous tokban
/ anélkül is xd
Gondolkozom egy pw4-en is.... Majd jövőre ha esik az ára. -
válasz
MacEdm
üzenetére
Szíve joga nem ajánlani bármit, míg nem valami rivális márka megbízásából teszi ezt.
Végig néztem a videót, számomra úgy tűnik, hogy nem ért egyet az ár/érték arányával, hogy ennyi pénzért másik gyártónál többet kapsz és ez a telefon nem nyújt többet a 9a vagy 10 modellnél. Meg ez nem az a Google, akit megszerettünk a Pixel szériával.
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
MacEdm
üzenetére
Én csak annyit mondanék erre hogy olvasd el a kommenteket is. Nem úgy tűnik hogy az emberek egyetértenek vele, mindenki csak jókat ír róla. Nekem inkább tűnik úgy hogy kellett egy videó hangzatos címmel amit most emiatt sokan megnéznek. Annyit tudok mondani hogy én jómagam 6 Pro-ról 9 Pro XL-re váltottam, nem bántam meg, asszony pedig egy 10 Pro-t használ most és meglepő módon még semmire nem panaszkodott. Pedig ő 4a-t váltott és elég más minden neki, pedig nagyon is szereti a változásokat.
Sokszor csinálunk képeket ugyan arról az eseményről, kirándulásról, a kamerában én nem látok változást a 9 Pro-hoz képest. Viszont a 9 Pro meg rendszeresen az a kamera amit az iPhone-os ismerősök meglepődve kérdeznek, "hú de jó képek, milyen telefonod van?"
Most jött meg a hiper-szuper Oneplus Pad 3 hozzám, bitang erős hardverrel, hát ennek ellenére többször röccent meg a UI csak úgy a menüben barangolva, vagy a főképernyőn feloldás után, mint a Pixel ami papíron csak harmad olyan erős.
Én nem mondom hogy a Pixelen kívül nincs élet, de minden telefonban találni olyan jellegű hibákat amiket Sam is említ. Neked kell eldönteni mi a fontos, és hogy azokat a másik telefon tudja-e. Azt is elhiszem hogy Sam kezében sokkal több telefon fordul meg mint az enyémben, de csak azért mert a konkurencia is elkezdte utolérni a pixelt felhasználói élményben, meg nekem nem jelenti hogy a telefon rossz. Sőt épp ellenkezőleg. -
MacEdm
tag
Sziasztok!
Egy pixel 7 pro telefon leváltásán gondolkodok. Az utód egy pixel 10 pro vagy 10 pro xl lenne.
A napokban kijött egy pixel 10 pro-s [teszt] Sam Backmentől, aki nagyon nem ajánlja a telefont megvételre. A kamerás képességeit is lehúzza.
Ti mint 10 pro / 10 pro xl tulajok, mi a véleményetek erről? -
embe
nagyúr
válasz
FragMaster
üzenetére
és dussy! Köszi szépen!
-
tozso76
aktív tag
Cégre szeretnék venni P9-et vagy P10-et. Van valami ajánlott hazai vagy külföldi webshop erre a célra?
-
embe
nagyúr
válasz
FragMaster
üzenetére
Hol a bánatban látod ezt ezeket az árakat? Nem bírok eligazodni a Yettel oldalon.
-
zolka95
őstag
A pixelekhez adott kábel lehetne legalább usb3-as, mert rohadt lassú.
Szerintem csak usb2-es.Miközben a pixel 9a-n 3.2-es port van és már a 6a-n is 3.1-es port volt.
Vettem egy usb4-es kábelt, kipróbáltam egy laptop 3.1-es portján és baromi gyors. Hatalmas különbség van a kettő között.Az android főverziókat mindig flashelem a google oldaláról, régebben pedig több gigabájtnyi zenét másoltam a telefonra ezután, de a lassúsága miatt meguntam és váltottam streamingre.
A kettővel ezelőtti oneplus 7 telefonom is szintén csigalassú volt a gyári kábellel, pedig az usb portja már annak is 3.1-es volt.
Nem gondoltam volna, hogy a kábelen ennyit spórolnak. Valami szoftveres dologra gyanakodtam.
Pedig már akkor is elég lett volna egy gyorsabb kábel. -
FragMaster
addikt
P9 Yettelnél 218-ra leugrott 2 színben is, ajándék Buds a-val és 3 év garanciával.
-
roseben
tag
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Csápájev
üzenetére
Nem. A pwm villódzást inkább úgy képzeld el, hogy aki érzékeny rá az sem látja ezt, hanem az emberi szem érzékeli a számára hibás jelet és itt probléma van az jel/információ feldolgozással, illetve zavara, amivel küzd a szem, hogy feldolgozza, továbbadja az agynak. Az információt sikeról ugyan átadnia, de közben ahogy küzd a jelfeldolgozással elindul a szem túlterhelése, ami szemszáradást, szemfáradságot és fejfájást is okoz legrosszabb esetben, vagy kifolyik a szemed. Nálam az előbbi van, kiszárad, fáj a szemem, majd hosszabb idő után a fejem is fáj.
Az ilyen videókban inkább érzékeltetetés van, amit a kamera visszatud adni, hogy milyennek kellene lennie, ha érzékeny vagy rá, de ha alacsony a pwm, akkor látható, hogy milyen az eltérés mondjuk 250Hz alatti értéken. -
Csápájev
őstag
Sziasztok, Pixel 9a alacsony pwm-je miatt gondoltam keresek valami tesztet erre.
Ebben a videóban 04:02 -nél tényleg csak az látja a villogást,akinek érzékeny erre a szeme? Mert én nagyon is látom. (a videóban Samsung van) -
Madoc
veterán
válasz
FragMaster
üzenetére
Így van, ennek ellenére írt 95%kapacitást.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Dare2Live
üzenetére
Végül berendeltem a Pixel 9et. Előrendelésben vett (4+éves) Pixel 6ot vált.
Érdemi hibája nem volt, jövőre járt volna le support addig aksi 99% kibírta volna, jelenleg 88%ra írja battery guru. Amióta van adaptív töltés avval volt töltve.
szerk:
Alzanal Pixel 10 Alza+al 248.000Ft. -
hedgehog
senior tag
Én az OP9-et is úgy használtam, hogy nappal a saját állványán volt folyamatosan töltőn (de nem a saját töltőfejjel, ezért nem gyorstöltés), éjjel meg egy ikeás legolcsóbb korongon aludt. Így kb. 4 év alatt dobta el magát az aksi. Ha ennyit bír a Pixel is, nekem jó.
-
Kelvin
őstag
Elvileg itt is használhatod a 65w-os töltődet, a telefon szabályozza, hogy mennyit vesz fel belőle.
#10358manokaki:
Ez érdekes mert én szinte majdnem mindenhol az ellenkezőjét látom, olvasom. Ugye egyedüli hátránya, hogy így kevesebb az üzemidő. De ez nagyobb kapacitású akksival rendelkező telefonoknál annyira nem nagy gond. Amúgy meg valószínűleg elenyésző lehet a különbség. (ami viszont fontos, hogy csutkára ne merítsük le) -
Madoc
veterán
-
Madoc
veterán
válasz
manokaki
üzenetére
És ez így van és mégsem.Mikor megvettem beállítottam a 80%töltést. 2 hónap múlva 98%os volt az akku aztán lement már 95-re. Most 2 hete átettem 100%töltésre és pár napja megint 100% akku kondíciót mutat. Szóval a kondíció kijelzés nem igazán jó. Mert ugye az javulni nem nagyon tudna pláne nem 5 százalékot.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
manokaki
addikt
válasz
macilacipaci
üzenetére
Ez a 80%-ra valö töltés egy dologra jó , hogy 200 ciklus után már 90%-os legyen az akkumlátorod , másra nem

Rengeteg hirdetést ( irt a töltésről az illető ) megnéztem , tehát nem teszteket ! Hogy aki 100%-ra töltötte éjszaka , annak 200-250 töltési ciklus után is 100%-os volt az aksi állapota , akik meg 80%-ra azoknál 90-95%-os lett , nem igazán tudpm máshoz kötni ezt a dolgot , de szerintem , azonkivül , hogy többször töltöd telefont , másra nem igazán jó ez töltsé fajta...Egyéni vélemény tapasztalatokbol!!!
-
zolka95
őstag
Érdekesség a szolgáltatótól vásárolt Pixelekről:
GrapheneOS telepítési útmutatójában olvastam.
-
bbendre
őstag
Sajnos a 4es szerian nincs 4G/VoLTE. A Sima 4G tamoatas maximum ok. Nincs mar 3G azaz maximum 2G-vel lehet beszelni. Annak viszont beton stabilnak kell(ene) lennie.
A gond a 4G es a 2G valtassal van/volt.
A Pixel 4-re nincsnek evek ota update-ek kozben a halozatok valtoznak.
Sot hivatalosan a Pixel4 soha sem volt tamogatva... -
Kelvin
őstag
Én most beállítottam a 80%-ig töltsön opciót, 5000+ os akkuval nem gond (9a), 20%-nál meg általában felrakom. A kérdésed cseles, legutóbb qi1.3-as (12W) vezeték nélküli töltőn volt, pontosan 2 óra kellett neki, vezetékről jóval kevesebb.
LÁZ: Nem láttam, hogy írtad volna de milyen szolgáltatónál vagy és merre laksz ha nem vagyok indiszkrét.

-
LÁZ
addikt
update 2
olybá tűnik, hogy elnyomva nem volt semmi, a hálózat minősége viszont hagy némi kivánni valót maga után, mert tegnap este már kicsengett a teló, ezek szerint képes olyan trágya lenni, hogy fél napig se telefonálni, se fogadni nem lehet hivást...parádésps. ettől függetlenül nézek majd vmi erősebb antennás nagyobb pixelt muternak (6-7 kb)
-
ƵøŁĭ
veterán
Meddig töltitek a telefont?
-
krono.
tag
Nem a kártya a hiba meg nem is a készülék, hanem a tokened ragadt be (bár az tényleg kicsit fura, hogy két külön kártyával is. Hányszor próbáltad?). Bank tudja továbblökni/törölni és próbálhatod újra. Mastercardnál valami olyan státuszt kap, amit csak kézzel lehet feloldani. Egyébként túl sűrűn sem ajánlott tokenizálgatni (bár nyilván miért tenne valaki ilyet alapesetben), mert az is kapja a bant. Mikor anno élesbe ment a feature nálunk így került az örök harcmezőkre a tesztelő éles kártyája.

-
LÁZ
addikt
üdv
alany
pixel 4hibajelenség
nem fogad hivásokat, gyanitom repülő mód vagy vmi ilyesmi lett véletlenül bekapcsolva az unokák által
, a lényeg, hogy minden bejövő hivás foglaltra megy, utána hivásértesitőmuternál van a teló, fejből már nem vágom, hogy mi hol van benne, igy ha vki, akinél kéznél van egy 4-es, vagy ilyesmi, leirná, hogy mitholkibe, akkor bittedanke.
-
zsirimiri
csendes tag
válasz
macilacipaci
üzenetére
Valóban van tele a 10-ben is, igazad van. Viszont ha fontos, a 8 Pro-ban mégis csak jobb a szenzor. Novemberi security patchel egyáltalán nem érzek melegedést, üzemidő is teljesen korrekt, csak töltés közben, Pixel Stand-del van egy kicsi melegedés, de ez azt gondolom teljesen oké. Bekapcskor nekem is 0% volt.
-
ghiottone
nagyúr
Pont hogy nem tudsz értekezni, ezért nem tudod, hogy OTP esetén az adott eszközön amikor a Wallethez beakarod húzni a kártyát akkor fel kell venni a kapcsolatot a Bankkal - sms, vagy hívás. Itt nálam el se jut eddig a folyamat, mert a Bank visszautasítja hiszen túl sok eszközön regisztraltam már a kártyát. De ha beszéltem a bankkal és utána működik akkor majd megirom.
-
L4D1K
őstag
válasz
ghiottone
üzenetére
OTP-ről nem tudok értekezni, de Wise-n lehet törölni device adatokat meg a regisztrált kártyákat.
Viszont azt kiemelném hogy a bankoknak kb 0 közük van a Google payhez. A tokenizácio és a hitelesítés is a Google-nél történik. Pl ezért nem megy lopott / tört / rootolt telókkal a Google pay.
Sztem mehet a kutakodás.
-
ghiottone
nagyúr
Otp-s vagy? Nálam a chatgpt ezt írta:
"A leírt hiba alapján 90% eséllyel a régi Google Pay tokenek ragadtak bent, tehát: A bank ügyfélszolgálata tudja véglegesen törölni. Miután megtörtént, az új telefonra gond nélkül hozzáadható a kártya."
Bankot felhívni:
„Nem tudom hozzáadni a bankkártyámat a Google Wallethez, mert azt írja, hogy túl sok eszközön volt aktiválva. Kérem a Google Pay tokenek törlését a kártyámhoz.”Az OTP ügyintézők pontosan tudják, miről van szó.
Tapasztalat:
Pár perc alatt törlik a régi eszközökhöz tartozó tokeneket → utána azonnal hozzá tudod adni az új telefonon.Gemini szerint elég a Wallet adatainak törlése az új telefonon, de mivel nálam is volt mostanában pár telefon, és ez a cache törlése, app eltávolítása sem vezette eredményre, így inkább a chatgpt megoldása tűnik validnak.
-
ƵøŁĭ
veterán
Sziasztok!
Ma jön a kèszülèk
. Van valami javasolt beàllìtàs? -
-
Bferibörs
addikt
Elköszönök,más gyártó készülékét kezdtem el használni. Még lehet,hogy visszatérek a 11 pro xl- el.
Sok jó ötletet olvastam a topikban.
-
hedgehog
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
A rossz kábelekkel a vadiúj Pixel sem működött.
Ettől függetlenül (főleg a későbbi kommenteket olvasgatva) futok egy kört az AA stickkel is, meg hozzádobok valami autóbavaló wireless töltőt, mert azért áram kell 😊 -
ddsteel
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Igen, már meg is találta, a 2.-at ajánlom neki.
-
-
Thom!
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
OTP kártyával nem megy
Wise kártyával nem megyPixel 9Pro tökéletesen vitte, Pixel 4 itt van mellettem tökéletesen megy.
Újra tettem már a telót mindent kipróbáltam más telefonnal megy. 2 kártyával nem megy nem a kártya a hiba... -
ddsteel
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Köszi, én tudom mit kell rendelni, jó pár megfordult már nálam.
Gabesz87 keres ilyet. -
ddsteel
aktív tag
válasz
Gabesz87
üzenetére
A második linkelt (vagy szinte olyan) szokott lenni nálam, szerintem sokkal elegánsabb egy ilyen lapos adapter, mintha egy zsinóron himbálózna ott valami. A 2. simán rendelhető, jó lesz, van kb 5-6 fajta (igazából noname) márkanéven, kb mind ugyanaz. Corollánál pont belógna a lábtérbe a zsinóros, ronda, nem praktikus. A lapos kicsi jobban ajánlott (szerintem).
-
Don't Panic
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Így van
-
Thom!
veterán
NFC fizetés nem megy nem tudom továbbra sem regisztrálni a kártyákat.
-
ddsteel
aktív tag
válasz
Gabesz87
üzenetére
Hali, állj át wireless adapterre, én megtettem már 4 hónapja és nem bántam meg, ha kell töltés a telónak, akkor meg csak rárakom a vezeték nélkülire. Kis dugó is van a teló (Pixel 9A) USB-C csatijában, amióta megvan nem dugtam bele kábelt, kosz nem megy bele. A telefonnak is jó, ha nem tölti folyamatosan az akkut a kábel. Szokott nálam lenni ilyen adapter, mert a Corolla FB csoportban kiderült, hogy úgy viszik, mint a cukrot - ugye rengeteg a taxis is többek között, de amúgyis népes csoport. Ilyen lapos adapterem szokott lenni, amit nem rúg le az utas (Corollánál pont hülye helyen van az AA-s USB, pont az anyós lábtérnél), most dec 2-ára is kapok jó pár darabot, annak jó, aki nem akar várni, de aliról is rendelhető, olyat kell rendelni, ahol látod, hogy már sok rendelés van (akár pár ezres szám) és akkor az tuti jó lesz. Ilyen 4E körül lehet rendelni, nálam 6E lesz majd. Nagyon kényelmes és nem kell a kábellel bohóckodni.
-
-
axioma
veterán
szolj ha talalsz... zenfone 10 ota nem tudok 6" alattit, de gsmarena keresoje segithet, h mi most a 2025 es b20 4G-bol a minimum meret, amire van talalat
-
-
válasz
macilacipaci
üzenetére
Alza+ árat nézd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Mikrotik routerek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xboxhoz dizájnolt, ultrarövid vetítőtávú lézerprojektor a Hisense-től
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
/ anélkül is xd
Szerintem csak usb2-es.
Adaptív töltést sem használod?
alkor nem igazan hasznalod ugye.

, a lényeg, hogy minden bejövő hivás foglaltra megy, utána hivásértesitő