Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nem igazán éri meg 200 forinttal megbukni, ugyanúgy nyomja a pénztárgépet, nem csal el semmit. De értem, amit mondasz, valójában a plusz sarc mellett a kártyás fizetés az államnak azért jó, mert ott nincs adóelkerülés. Az a duma része, hogy kényelmes, meg hogy a Covid-ot nem terjeszted, bla bla.
-
roseben
tag
Abszolút. Teljrsen használhatatlan a nagy digitális zoom tartomány de sajnos a specifikáció háborúban muszáj nekik promotálni. Az 50 megapixel sem kéne nemhogy 200. 12 megapixel lesz az 50-ből is, így lesz használható nagyságú pixel méret de az összevonással nem csak a számítási igényt növelik hanem a hibát is. 12 millió képpont elég lenne ha nagy érzékelőre kerülne - a mostani 50-es mérete jó - csak az elrendezése lehetne a Fuji méhsejt formája és a régóta beharangozott efilm technológiát használhatnák. Az is jó megoldás ha töltés túlcsordulás után ujrakezdenék tölteni az egyes fotofiódákat. Ezzel megnövelhetnék a dinamikatartományt. Megmenthető lenne a kiégett képrészlet.
-
blackmoto
senior tag
Nekem ez van:
[link]
Axagon
Tökéletesen elégedett vagyok vele. Hangos és nekem elég tisztán is szól. Nekem a legfontosabb minőségi mutató, ha egy hangeszköznek nincs alapzaja. Ennek nincs. Nem sistereg. Nincs alapzaj lejátszás közben sem és akkor sem ha épp nem szól semmi még a legalacsonyabb 1-es hangerőfokozaton se. -
hedgehog
senior tag
Igen, csak pont a Googlenél beszélünk privacyről.
Pont emiatt szív mindenki, aki csak használni szeretné az eszközöket. A Google-t mindenki nagy kémvállalatnak látja, ezért próbálják javítani ezt a képet mindenféle szigorítással (lásd ez, meg a timeline kinyírása stb.).
Külön vicces, hogy a nagy biztonságos Apple meg a nyomkövetést mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül vezette be. -
embe
nagyúr
Mondjuk ez a teljesítmény nekem bővel elég. Nem játszom. Androidot használok szinte megjelenése óta. Kis kilengés volt Blacberry és Windows phone felé. De tavaly 1 évig használtam egy Iphone 13-t. Sokat bosszankodtam vele, de az igazat megvallva amikor eladtam elkezdett hiányozni. Akkor erre a Pixel 9-re cseréltem.
De elkezdtem nézegetni hogy mire cserélném le ... De igazán nem találtam olyat amire nyugodt szívvel lecserélném. Igen, frissítés fetisisztaként tudom értékelni a rendszeres frissítéseket. Dumálok itt ... dumálok ... de szerintem marad ez a Pixel.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Csepy