- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomiii258
tag
-
K82
őstag
-
zolka95
őstag
válasz
ddsteel #8424 üzenetére
Azért egy e-book olvasót nem biztos, hogy napi szinten használ az ember és nem is kell annyit tölteni mint egy telefont. Nem használ rajta wifit, bluetooth-t, gps-t, mobilnetet stb. Nem viszi magával mindenhova.
Annál nem is lehet annyira szembetűnő ha gyenge az akksi és gyorsan merül.
A kettő teljesen más. -
zolka95
őstag
válasz
ddsteel #8422 üzenetére
Jobb lenne gyári akksi, mert a többi nem hozza azt a szintet és hamar le is csökken a kapacitása, főleg egy gagyi kínai másolatnál.
Nexus 5-nél háromszor cseréltem a képernyőt. Mind olcsó gagyi kínai volt 6-7 ezer forintért. (Valamelyiknél télen a hidegben anomáliák jöttek elő: többször érzékelte az ujjam vagy mintha máshol érintettem volna meg. A másiknál meg erősebb nyomásra elszíneződött a képernyő az ujjam körül. És mind hamar tönkre ment úgy, hogy használhatatlan lett.)
Sajnáltam a pénzt a gyárira pedig abból lehet csak egyet kellett volna vennem..
Úgyhogy kínait többet nem. Egy akksinál pedig méginkább kiszámíthatatlanok megbízhatóság szempontjából. Elindulok 100%-al aztán fél óra alatt idle-ben lemenne 50-re. Ezt még nexus 5-nél sem mertem megkockáztatni. Annak a topicjában is óva intettek tőle mindenkit aki kipróbálta kínai akksival.
Pár hónapig biztos jó lenne, de aztán izgulhatnék hogy vajon mikor döglik be vagy merül le indokolatlanul. Főleg ha nincs a közelben töltő.Kínaiból akksit nem mernék telefonba rakni nehogy felpúposodjon vagy netalán kigyulladjon. Akkor már nem lenne mit cserélni benne.
Plusz a kínai webshopok zsákbamacskák: vagy működik vagy nem. Jártam így nexus 5-nél. Visszatérítés persze nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- DELL Universal Dock UD22
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest