Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Nem értem miért gondolod hogyha én odafigyelek a telefon állapotára akkor én vagyok a telefonért. Nekem jó érzes kímélni a dolgaimat, így szocializálódtam, ergó ha kímelem a dolgaim akkor az csak az én jóérzésemet szolgálja. Szóval abszolút tévedésben vagy a témával kapcsolatban.
Tudom egyeseknek nehéz elfogadni hogy mások vagyunk, de ha keresztbe állsz se tudsz változtatni ezen. Neked kell a gyors töltés, nekem meg nem. Nekem szokásommá vált hogy éjszaka töltöm így semmi fáradtság nincs benne, és még jó érzés is hogy nem pazarolok értelmetlenül. Van bőven ember aki megteszi helyettem, vannak fontosabb dolgok is amire szívesebben költöm a pénzemet is mint egy akku cserére. -
tomboy0013
veterán
Megszokás kérdése hogy tölti az ember. Éjjelente van 7-8 órám feltölteni, akkor minek dobjak valamit kukába hamarabb ha nem muszáj.
Használom én is rendesen, naponta töltöm, 5-6 óra kijelző időket megy el egy nap és legtöbbször 40% körül megy éjszaka töltőre.Ezt a 2 helyett 3 évet honnan veszed? Nem gondolnám hogy köze van a realitáshoz. Optimálisan töltve sokkal de sokkal többet is kihúz egy lítiumos akksi. 2 év alatt tényleg el lehet intézni gyors töltéssel, de ha sosem megy 30 fok fölé a telefon hőmérséklete töltés alatt akkor ez az idő a többszörösére nyújtható, pláne ha mégcsak le sem meríti az ember ameddig engedi magát a telefon.
Ezen kívül meg nem szívesen bontatom meg a készülék házat se ha nem muszáj a vízállóságot kockára téve.
-
tomboy0013
veterán
A 23W is érezhetően melegíti a telefont töltés közben, a lítium akksi legnagyobb ellenfele pedig a hő töltés közben. 5W töltővel töltöm éjszaka adaptiv töltéssel. Az eredmény látszik is, közel 2,5 év után is tökéletes az akku állapota. Egyébként meg gyorstöltés az is, persze nyilván a 100W-hoz képest lassú, de ettől függetlenül 80%-ig gyorsan felpumpálja az akksit, az utolsó 20-ban lassul le nagyon.
-
tomboy0013
veterán
Nekem lehet valami csoda 7 Pro-m van. Szögegyenest az ellentétét tapasztalom azoknak amiket egyesek írnak. Melegnek meleg a telefon amúgy elég hamar mondjuk már egy Sodokut alatt is. Viszont hiába forró például napon fotózás közben akkor is látom a kijelzőt, nem sötétedik el. GPS-szel is simán használom nyáron és semmi sötétedés. A másik meg az üzemidő, régebben se volt rossz de az Android 15 alatti kernel csere óta egyszerűen szuper. Android 16 alatt az új kernel is frissült már és ugyanolyan jó maradt az üzemidő. Egyszerű játék és kb napi egy óra Waze mellett is 6-7 óra SoT-ok vannak úgy hogy megy a wifi, mobilnet, BT (okosóra plusz Android autó), meg a helymeghatározás is. És akkor még mindig 20+ százalék marad nap végére. Mondjuk gyors töltővel nem gyilkolom az akkut, meg töltés közben nem használom. Erre odafigyelek.
-
bbendre
őstag
TTomax && jety91:
Ebben semmi meglepő nincs. 64mp Sony camera (amire eredetileg lett idomitva a Gcam és nagyobb is mint a 8pro ami "csak" 50mp)
Hozzá jön, hogy töredéke az ára a 8-as szériához képest
Valamint mivel olcsó a felasznált anyagok inkább műanyag mint üveg...
Szóval kb minden szempontból a 7a egy főnyeremény. Ha a 8a megkapja a 5-7-8 év upgrade-et akkor kb ez lehet a legjobb ajánlat ha maradnak a felhasznált anyagok és a kamera.
Persze nem jó mindenkinek mert a mérete, zoom kamera hiány, stb... de egy átlag usernek ez lehet a tökéletes telfon hosszú évekre
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest