- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
addikt
Hát nem tudom, egyelőre az emailek még mindig nem jönnek meg ezzel a módszerrel sem... sem Gmail, sem Outlook, sem Edison Mail app. Kell rátanulás a Pixelnek? Instagram, Messenger, Whatsapp kb jó.
(volt több újraindítás, újra beírtam a disabled adb-vel és ugyanaz az eredmény...) -
brownus
veterán
Hy,
lásd ezt a hsz
nálam szintén, ami amúgy oké. napközben, aktív használat közben. ma reggel mentünk egy kört - lidl/praktiker - 10:30-ra hazaértünk, 100%-kal vettem le a telót az autóról.most van 4 óra és 90%-on van a telefon! ok, nem sokat vettem a kezembe, mert kint voltam a kertben, de azért volt pár üzenet váltás, pár szó a google nesttel, de semmi extra. ez ~ 5 óra, alatt 10%. éjszaka meg 7-8 óra alatt merül 35%-ot is, agyf.sz, rohadt idegesítő
most megnéztem, kb nálam is ez van, mobilhálózat, cpu, wifi, képernyő....
szóval ez az éjszakai merülés nagyon gonosz :dannyit csináltam, hogy a mobilnetowork beállításoknál az 5g preferenciát átállítottam 4g-re. pár alkalmazásnál, kikapcsoltam a háttér szinkronizásciót. kikapcsoltam a lockscreen wakeupot, asszem ennyit. ha ezt a gyors merülést produkálja jövő héten is akkor factory reset.
-
Tomiii258
aktív tag
Alapverően semmi gondom nem lenne a Fotók appal, ha nem tukmálná a biztonsági mentést. Pár hozzászólással feljebb kitárgyaltuk, hogy persze tudjuk miért tukmálja, de szerintem egy felhasználó sem szereti, ha egy app, amit még csak nem is ő maga választott, az kéretlen dolgokkal nyaggatja folyamatosan.
Pláne, hogy egy teljesen egyszerű képnézegető appról lenne szó.
(ráadásul számomra pont az volt a Pixel egyik hívószava, hogy vanilla droid, meg nincs egy csomó felesleges, több esetben csak félig ingyenes, reklámokkal teli előre telepített app - erre a Fotóknak hála lényegében ugyanazt az élményt kapom, hát köszi, szóval ezen hadd legyek már felháborodva)Amúgy pont a Gallery-n gondolkozok is már, elsőre azt néztem ki, hogy ha megunom a Fotók nyaggatását, akkor kipróbálom ezt, hátha ez nem ilyen zaklatós, de ezt már írtam is korábban.
-
baal-amiga
senior tag
Lynx launcher. Próbáld ki.
-
LZs?!
aktív tag
Én szeretem tok nélkül használni a telefonokat, így a legkellemesebb a fogása számomra.
Gorilla victus 2 védelem van az elő- és a hátlapon is.
Van aki szintén tok nélkül használja? Mi a tapasztalata?Szintén tok és fólia nélkül használom.
Nem vagyok egy markolászós típus, főleg ujjheggyel fogok rá, ennek alapján a tapasztalataim:
- az ujjaknak a fém hátlap és keret kombón szinte semmi tapadása nincs, de zsebből is túl könnyen kicsúszik a készülék
- a hasáb forma miatt nem lehet 'alányúlni', amikor pl. asztalon fekszik - az előző Samsung S20FE a hátlap és keret átmeneténél kissé le van csapva/kerekítve, ahol alá tudom nyomni az ujjaim hegyét, ahogy felemelem, és úgy kézbe is csúszik; míg a Pixel esetében a keretére erősen rá kell fognom és úgy megemelnem - és ugye emellett az még csúszik is
- emellett olyan érzésem van, mint ha nehezebb lenne mint kéne, és nem lenne kiegyensúlyozva; de ez hülyeség, mivel tömegében papíron 4 grammal kevesebb is, mint az előző Samsung, és ha szándékosan próbálgatom, akkor érezni, hogy az 50/50 balansz megvan - valószínűleg azért érzem így, mivel szinte sohasem találok komfortosan fogást rajta
Mindenesetre egyelőre nem akarok tokot, mivel így is túl testesnek tűnik (érzésre).
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csepy