Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möbiusz
tag
Köszi. Már frissítettem is.
-
ntomka
nagyúr
Nem csak elvileg:
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
törölt tag
kicsit sajnálom, bár a kezelőfelület nem volt a kedvencem, de azért az alapötlet jó...
más: elég idegesítő dolog, hogy amikor egy oldalon (pl. fészbuk, vagy hasonlók) flash-ben van megoldva aképfeltöltés, akkor ha tallóznék ki képeket, akkor 3-4 másodpercenként után közli a böngésző, hogy az oldal nem válaszol, becsukja-e. ez egyrészt azért rossz, mert ellopja a fókuszt ez a figyelmeztetés, másrészt meg halál felesleges, mert ha nem válaszol, akkor úgyis bezárom azt a tabot... nem lehet valahogy ezt kikapcsolni?
-
-
ntomka
nagyúr
Drag'n'drop egyre több minden megy: pl. valahova fel akarsz tölteni egy fájlt, akkor az adott űrlapra húzod azt és simán behelyezi. Pl. ide képfeltöltésnél. Ezt lehet más böngésző is tudja, de ennél fedeztem fel először.
Egyébként a html5 drag'n'dropot is frankón kezeli, pl. a Gmailnél már integrálták.ツ Headphones on - World off
-
ntomka
nagyúr
Erről tényleg videó kell, mert nem látom amit kell. Most küldtem magamnak egy levelet egy külön lapról, de a rögzítetten semmi extra.
-
ntomka
nagyúr
Akkor ez olyan lesz, mint a taskbar preview vagy aero peek, vagy mittomén hogy hívják. Szóval az oprendszer egy szolgáltatására fog épülni, ahogy a windowsnál is (más rendszeren ezek a funkciók nem elérhetők), tehát másolásnak túlzás lenne nevezni. Ez csak feltételezés, nem igazán ismerem sajnos az OSX-et közelről.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
Nem hangulatot keltettem, gondoltam belinkelem, ha már véletlenül egy Chromeos cikkre találok.
Továbbra is úgy vélem, h. az Fxtől vették az ötletet, talán erősen fogalmaztam. A cikk is hasonlóan vélekedik.
ntomka: Az Aerk peek az télleg Win7 szolgáltatás, de az Fx Tabpreviewja nem. Bár megjelenésében hasonlít az Alt+Tabra.
-
nagyúr
1-2 hét? Az jó lenne.
Ez a kiegészítő szinkronizálás ami benne lesz ez mit takar? Telepítéskor letölti a kiegészítőket? Én ezt várom nagyon mert nem volt egyszerű megtalálni azt a 18-at amit használok...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
ntomka
nagyúr
Igen, úgy működik.
Szerintem ez a 7-esben landolhat leghamarabb, merthogy a 6-os bétában nem publikus a funkció, de még a 7-esben sem egyelőre. Meglátjuk. Ha minden igaz, a windows verzió miatt késlekedik, mert ott nincs titkosított központi jelszótároló alkalmazás ellenben a linuxszal, és ezt a funkciót úgy akarják csak integrálni, ha ez a probléma is megoldott (macen nemtom mi a helyzet).
(#2687) ludsimon: Kb. amit előttem is mondtak, illetve a stopperórás mérés úgy hat, mintha - életszerű hasonlattal élve - 2010-ben a Forma1-et is ilyen módon mérnéd (legalábbis az időmérő edzéseket).
Már itt is ms-ok a különbségek. Én pl. nem mondanám meg, hogy az Opera 10.7 a gyorsabb, vagy a Chrome. Oldala válogatja, de talán a compositing bekapcsolásával érezhető egy kis előny a Chrome javára. Aztán meglátjuk később hogy lesz.[ Szerkesztve ]
-
Sweet Lou 6
addikt
Nem szeretek ilyennel flamelni. Én tudom pl. hogy a Firefox lassú, de a kiegészítő és a hazai oldalak funkcióinak optimalizálása miatt nekem az a böngésző a legmegfelelőbb. És ebben sem a sebesség, sem az open-source filozófia nem játszik pl. szerepet. Persze megértem, ha valakinek a sebesség a fő szempont, akkor jól jár a Chrome-al.
sweetlou6.wordpress.com
-
ntomka
nagyúr
Nemtom mennyire van akadálya, lehet csak elvi. Viszont windowson szerintem csak a profilkönyvtárad ami védi, egykulcsos titkosítással, ami a böngészőbe van építve ráadásul meg lófütyit sem érnek. Ettől azért egy linuxos jelszótároló AES titkosítással azért többre képes. Persze a szinkronizáció ettől még megoldható lenne, sőt, a LastPass megoldását tartom egyedül korrektnek e téren, és gondolom ők is valami hasonlót fejlesztenek.
-
-
ntomka
nagyúr
Őszintén az új kiadási megjegyzéseik szánalmasak. Ez amit linkeltél mindenen túltesz. Régen szépen, részletesen pontokba szedve leírták mik az újdonságok, milyen hibákat javítanak, ilyesmi, mostanában meg "új verzió! nézd meg az svn logot!", de ebben még annyit sem linkeltek be.
[ Szerkesztve ]
-
Fecow
aktív tag
Kifutottam az időből, Így lehet, nem kell semmi kapcsoló, csak be kell tölteni ahogy itt írják.
Egyelőre kissé csalódott vagyok a web apps-szel kapcsolatban. Csak egy designos link ami pinned tabban nyitja meg a linket. Ráadásul a pinned tab ikonok is maradtak a régiek.[ Szerkesztve ]
Nyergeld meg a nagyot
-
ntomka
nagyúr
Értjük, hogy nem jelent semmit a számozás, de szerintem is vicces. Ők maguk sem tudják már melyikbe mit rakjanak bele, nincs ütemterv, csak lekódolnak valamit amit kb. mi nem is látunk, aztán megy kiadásba. Ennek így tényleg nincs értelme.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Notebook hibák
- Xbox tulajok OFF topicja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest