- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
Hm, nem is gondoltam, hogy ennek technológiai akadálya van (Windows). Azt hittem simán csak nagyon körültekintően akarnak eljárni, nehogy a közvélemény kikezdje őket. Bár ugye attól még lehet ez a háttérben, csak a windows miatt nem tudnak elég körültekintőek lenni.
Szerk
e most itt meg azt olvasom, hogy win-en és mac-en mindig is volt jelszó titkosítás, akkor ezt most nem értem. 
Sweet Lou 6 (#2695):Én sem flamelésnek szántam, csak viccesnek hatott, hogy azt írtad az a pár másodperc nem számít, miközben a flame topicokban mi megy. no offense természetesen.

ludsimon(#2696): Én ennél jobb "kompatibiltási módot" nem ismerek chrome-on, igaz windows kell hozzá meg telepített ie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
e most