Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
válasz
ludsimon
üzenetére
Szerintem a google termékek, nagy hibája, hogy nem mutatják meg az embereknek mit hogyan tudnak velük megcsinálni, persze nem tudom, hogy kéne mert ha részletes videó tutorialokkal bombáznák az embereket, akkor sem érnének el többet, mert megunják az emberek és úgysem nézik meg, ha meg kötelező megnézniük akkor inkább elpártolnak a terméktől, szóval nehéz dolog ez, de én azt mondom, valahogy jobban kéne közvetíteni a funkciókat az emberek felé.
-
Fecow
aktív tag
válasz
ludsimon
üzenetére
Omniboxban (címsáv) kattints a földgömb ikonra és azt húzd le a könyvjelző sávra, legalábbis 6-os esetén.
De egyébként ott a csillag jobb oldalt, ami pont a könyvjelzőmentésre való, szóval még ha nem is menne akkor sem érezném ekkora tragédiának
Mauzes(#2714): Nem egészen értem a problémád, gmail cookie-k tudtommal elég sokáig élnek, egyszer bejelentkezel a fiókodba, és onnantól kezdve működik amíg le nem jár a cookied vagy ki nem jelentkezel. Ha nem törlöd a cookie-kat, akkor böngésző indításkor sem kell újra bejelentkezned, és automatikusan ellenőrzi, egyébként a Google Mail Checker Plus kis ikonnal jelzi, hogy elérte-e a fiókod vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest