Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- kraftxld: Untappd lista
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok OFF a kérdésem de talán itt megfér , a GOOGLE ugye erőlteti a HTTPS -re való állást azt szeretném, kérdezni, hogy ez azzal jár, hogy 1 idő után a böngésző(k), nem fogják megnyitnia HTTP oldalakat, vagy nyugodtan megszokhatok, be kedvencezhetek sima HTTP oldalt is, nem kell tartanom attól, hogy a böngésző "eltilt" tőle? Tudom a jelszavas oldalaknál létkérdés de mi van 1 sima játék, vagy bármien oldallal, ahol se jelszót se semmit nem kér, pl ezen az oldalon amit linkelek szép kifesteni való képek vannak[link], de csak HTTP-s,szóval a kérdés röviden, ez a HTTP elleni "harc " eljuthat oda a közeljövőben , hogy a böngésző nemengedi megnyitni a sima HTTP oldalt, vagy mindig csak jelezni fogja, hogy nem biztonságos és ne adjak meg adatokat? köszi, tudom lehet buta kérdés de sok kedvenc oldalam sima HTTP és mivel nem kell belépegetni nem hiszem, hogy kapkodnának a HTTPS-re állással, viszont úton útfélen olvasni, hogy a GOOGLE egyre komolyabban veszi ezt a HTTPS "dolgot". köszi ha 1 szakértő válaszol
. -
törölt tag
Tudom 2020 vége addig remélem a kedvenc játékaimat átírják... csak ezt nem értettem, hogy ki is írja, hogy tiltja mégis megy, de akkor ezek szerint a saját flash-ével viszi a játékot. köszi (bár nem minden flash dolognál dönt így valamikor a flash jele jön ki, hogy flasht használ ugye ,mindegy nem offolni akartam csak nemértettem)
-
törölt tag
(#26812 valaki?
-
törölt tag
Srácok, bizonyos flash játékoknál a chrome fogja és letiltja a flash, voálá a játék fut, ha ugyan ezen játékot pl firefoxba indítanám akkor flash nélkül nem indul be. Ez miért van, chrome alatt miért futnak flash nélkül? (és miért dönt úgy néha, hogy letiltja, nem minden flashjátékkal teszi facebookon az angrybirds friends-en is tiltja a flasht, a játék mégis lazán fut.) köszi miniclip-en pl ezen a játékon is tiltja aflash-t és fut szépen. [link]
-
törölt tag
(#26781) ?
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok facebookon adott 1 WGT Baseball: MLB játék, nem valami névtelen akármirendes FB rajongói oldala van, komolynak tünő cég csinálja, van androiid meg ios app is, szóval nekem komolynak tűnik, a múltkor firefoxal neteztem bejött a játék alatt valami 2008-as (!!) trójai vírus amit a nod megfogott persze,a kérdésem most jönne, szóval a chrome eleve letiltja a flasht, mikor ezzel a játékkal játszom (magától nem én bütyköltem) a játék így is szépen és rendben fut, kérdés chrome alatt sosem ugrál a nod, hogy bármit is észlelne mikor játszom, ezen böngészővel így, hogy eleve nem engedi a flasht a játék alatt futni, játszhatom nyugott szívvel,? köszi próbáltam érthetően írni

-
törölt tag
Gondolj bele mennyi böngésző van világ szinten,,, gondolom nem két perc míg mindegyik megkapja a frissítést.
Adatvédelmi szempontból nem aggasztó szerintetek, hogy minden meglátogatott oldalt átlő valami szerveren és úgy blokkol? Legalábbis a cikkekben ilyesmi van írva..... vagy így működnek az adblocker addonok is?
(például az operába is integrálva van az adblocker) -
törölt tag
[link] ezt tettem fel olvasó módnak, akiért hozzá, kérem nézze meg biztonságos e kell e aggódnom, vagy használhatom, nyugodt szívvel, (célnak megfelel)
-
törölt tag
Régóta nem krómoztam, jól érzem, hogy sima lett a görgetés?
-
törölt tag
válasz
ph2012
üzenetére
már mióta kinn van.... amit írtál reklámszűrő hol el tünteti, hol nem, gondolom szélmalomharcot vívnak a PH szakemberei és a reklámlistát szerkesztők, ezt kb le is írták 1 megmagyarázzuk, hogy nekünk miért kell a reklám és te miért nézegessed kampányban...Amúgy ha fehérlistán van a PH, sem lesz sok gondod itt valóban elég tűrhetőek a reklámok.
-
törölt tag
köszi mindkettőtöknek.
(a követős süti annyira engem nem izgat attól sok bajom nem lesz)Elég komoly játékoldal forgalmas is, gondolom a biztonságra ügyelnek, de jobb a biztonság, nem értek ehhez inkább kérdeztem, köszi a segítséget.
itt legalább lehet játszani, sok androidos kártyás stb online játékon alig talál embert -
törölt tag
(#26234) valaki?

-
törölt tag
Sziasztok, telón nem szoktam netezni, arra elég nekem a gép is, viszont van 1 html-es weboldal ahol lehet játszani, ugye behozza az androidos chrome is, azt szeretném megkérdezni, attól aki ért hozzá: ha csak erre használom a chrome-ot, hogy ezen az oldalon dominót játszom,akkor kell e tartani attól, hogy a telefonom begyűjt valami vírust....
illetve a másik, biztonságos ha a játékoldal jelszavát eltárolja a chrome? nyílván nem atom titok egy sima játék oldal jelszava de mégis azért tudni szeretném....
AZ OLDAL :[link] előre is köszi a segítséget.
-
törölt tag
Sziasztok létezik a Chrome-hez olyan biztonságos add-on ami mutatja a letöltött weblap méretét, hány kép van rajta stb... (mint ami a vivaldiba alapból van) köszi
-
törölt tag
Sziasztok, baj ha az adguard-et és a ghostery-t is használom? Vagy nem kell aggódnom, nem zavarják 1mást? köszi
-
törölt tag
[link] Ez a játék nektek megy a Chromeba rendesen? Operába hasít , chrome-ba meg teljesen lassan repül a madár , adguard kikapcsolva. (operába be volt kapcsolva a beépített reklámblokker, chrome-ba be se jött a játék blokkolóval így ott kikapcsoltam) .
-
törölt tag
Adguard mellé feltehetem a ghostery-t, vagy nem kell?
-
törölt tag
Amikor törlöm a böngészési adatokat van 1 olyan menü, hogy média engedélyek, ha ezt is kipipálom mit töröl?
nem baj ha ez elé is pipát tettem?köszi
-
törölt tag
Sziasztok! Ma kipróbáltam az adguard-ot az ublock origin után olyan lett a chrome mintha fenéken billentették volna, gondoltam beírom hátha valakinek hasznos!

Egyenlőre tetszik!
-
törölt tag
Hali, van a chrome-hez olyan kiegészítő ami olyan mint a firefoxban az olvasó mód? (tehát ha megnyomom kiemeli az olvasott részt mint a firefoxban is, köszi)
-
törölt tag
Kicsit off de talán még belefér, a vivaldinak is Cromium az alapja, szeretném megkérdezni, akkor ez a védelem ami a Chrome-ba benne van az benne van a V-betűsbe is? (ez ugye,hogy figyelmeztet a kártékonynak ítélt oldalakról) köszi.
-
törölt tag
Sziasztok 1 rendszeresen látogatott oldalon ma kijött a piros biztonsági figyelmeztetés, hogy veszélyben lehetek, satöbbi, a chrome nem engedte betölteni, ez miért van? Véletlenül felkereülhetett erre a veszélyességi listára, és ha esetleg máskor már nem látom ezt a figyelmeztetést, bízhatom az oldalban? (mielőtt bárki elsütné a szokásos poénokat teljesen normális weboldal, tudtommal ez előfordul, hogy indokolatlanul teszi ki a google ezt a figyelmeztetést amit, ha az oldal tulajdonosa tisztázza a helyzetet le is vesznek)
-
törölt tag
Sziasztok, azzal ugye nem ártok a gépnek,ha a chrome-ba kikapcsoltam a hardveres gyorsítást? Azt veszem észre így kényelmesebb, jobban működik. köszi!
-
törölt tag
Hali facebookon akad az angry birds és még 1-2 játék, nem lehet valamit beállítani a Chrome-ba, hogy jobb legyen? köszi
-
törölt tag
(#23242) valaki?

(#23247) SP4C3 Én szeretném bemásoltam de semmi,,, mit kell csinálni?
-
törölt tag
Sziasztok! Facebookon nem tudom kirakni a játékokat full képernyőre, már amelyiket lehet pl az angrybirds friends-et , ott marad a könyvjelzősáv és minden ami felette van, mit kell beállítani, hogy full képen menjen a játék, mint pl firefoxba? köszi
. -
törölt tag
válasz
laszlohu
üzenetére
köszi, bétát nem merem feltenni, gondolom 1 idő után akkor azt tapasztalhatom, hogy a Chrome-nál is jobb lesznek az ilyen játékok, ha a linkelt flash, stabilan belekerül? köszi
(nekem elég bosszantó, hogy kb csak ezért kell ff-t használnom mert ott tudok játszani simán fut) ez a béta kb mennyi idő még stabil lesz és belekerül a Chromeba? 
tudom apróság de mivel szeretek ilyesmikkel játszani így nyilván akkor már olyan böngészőt használok ami rendesen beinditja -
törölt tag
Sziasztok, miért szaggat ez a játék Chrome ban? Firefoxban tökéletesen fut,. [link]
Lehet valamit állítani a Chrome-ban, hogy ne szaggasson? (a gépem bírja firefoxban tökéletes)
köszi
-
-
törölt tag
Sziasztok! Ez milyen kiegészítő? Az ublock origin készítője csinálta, de nem tudom mi ez nem tudok angolul, kell ez nekem az ublock origin mellé?
köszi!
-
törölt tag
A chrome kiegészítő gyűjteményben miért csak az 5-ös ghostery van még mindig? A Firefoxhoz már régen elérhető a 6-os.....

-
törölt tag
Sziasztok a hardveres gyorsítást hol lehet ki/be kapcsolni?
-
törölt tag
válasz
bobalazs
üzenetére
A LastPass-nak már így is vannak fizetős funkciói, ha magát a fő funkciót a jelszó tárolást is fizetőssé tennék szerintem csak maguk alatt vágnák a fát. (én sem hiszem hogy ezt fizetőssé tennék)
Nestor16
köszi, nekem most a disconnect van fenn, eddig bejött.
a lastpass miatt meg ne aggódj én 5 éve használom legalább, szó se volt teljes fizetőssé tételről, a prémium dolgokért fizess az más...
használd nyugodtan,
-
törölt tag
Sziasztok, a ghosteryn kívül van még , követésblokkoló ami jó is és frissítik is rendszeresen? köszönöm ha valaki segít!
-
törölt tag
(#22653) SP4C3
A hivatalos kiegészítő letöltőben is vannak ilyen vírusos izék?
-
törölt tag
Hali, indításkor ki írja, hogy a Ghostery és az ublock origin összeakadnak, egyik nem engedi a másikat kommunikálni vagy mi, ezt hogyan orvosolhatom?
Azt hiszem az adblock plus-nál ilyen nem volt.
köszi a segítséget.
-
törölt tag
Hali Chrome-hez van olyan kieg ami 1 kattintásra törli a böngészési előzményeket cookikat satöbbi?
köszönöm a segítséget.
-
törölt tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Nem értem mit nem értesz, feltettem 1 avast bővitményt a hivatalos chrome bővitmény helyről , de nem figyeltem, hogy n em az ALWIL vagy mi a gyártó cég neve van alatta a bővitményt se a bővitmény listában nem találtam sem a chrome sem tette ki a többi bővitmény közé . a kommentekbe azt írják hogy hamis, malware stb... ezért kérdeztem, hogy mit tehetek.
Jobban nem tudom leírni....
informatikus barátom amúgy azt mondta nézzem meg hogy a programok között van e idegen program, ha nincs és a malware bytes sem talált semmit és a nod32 sem , akkor szerinte nem történt nagyobb baj, segített törölni a chrome után azt a mappát ami a kiegészítők adatait tárolja és kb azt mondta hogy nyugodjak meg felesleges izgulni,
-
törölt tag
Az enyémre kérhetnék választ?
köszi 
-
törölt tag
Bocsi csak még annyi a malwarebytes semmitsem talált a gépemen, a chrome-t eltávolítottam a gépről, van még valami eghyéb teendőm ? (még majd rázavarom a gépre a nod32-őt is.
-
törölt tag
Mivel nem tudok angolul nyílván a kommenteket nem szoktam olvasni... és mint írtam nem is néztem, hogy nem hivatalos avast által kiadott bővitmény, most akkor hogyan tüntessem el? a bövitményeknél nem látszik.
Esetleg csináljak a chrome-hez másik fiókot vagy mit tehetek? köszi!
Illetve, ha letörlöm a chrome-ot akkor biztonságban leszek ezt azért kérdem mert azt írják malware... ? (nem hiányozna kb harmadlagos böngész)
bocsi ha hülyéket kérdek de a frász jött rám...
-
törölt tag
Hali feltettem ezt a bővitményt [link]
de a chrome ba nem találom a webhely meg azt írja hogy már fenn van. Ilyenkor mit tehetek? le szeretném szedni! köszi .)
későn vettem észre, hogy nem az avast adta ki... mit tehetek:?
-
törölt tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Nekem van ghostery is azt meghagytam, nem értek hozzá, lehet nekem az is fog meg dolgokat, de én tényleg alig látok reklámot villogósat legalábbis.
-
törölt tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Szerintem nekem blokkolja,kivettem az adblokkot, nem igen látok villodzó reklámot,,, (persze van ahol igen, de elvileg már nem jeleníti meg a flash reklámot a Chrome alaphelyzetbe legalábbis ezt olvastam, hogy frissítés után már nem teszi, és mintha gyorsabb is lenne .
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)