-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
Lehet félreérthető voltam. Nem azzal van a bajom, hogy nem tudom mi fán terem a Google Chrome féle web apps (pláne nem az, hogy mi a különbség közte és az extension között), hanem az hogy hol vannak az új designos tab ikonok, miért nem tűnik el az omnibox, hol vannak a web app beállítási lehetőségek, hogy akkor a jobb OS integrációt most meg se említsem (gondolom azért ahhoz valamennyire a szolgáltatást is fel kell készíteni, bár ebben nem vagyok biztos). Ez így nagyon kevés, gyakorlatilag kiadták bétába, úgy hogy kevesebbet tud mint a 2-3 hónapja a dev channel-re kiadott verzió, arról nem beszélve , hogy a web store még mindig sehol..., ez így nagyon kevés.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest