Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Segítsetek kérlek, sos! Valamit a nagy scrollozás, kattintás közben elnyomtam, és lekicsinyített mindent a böngésző, az összes betűt, flasht, mindent. Nem találkoztam még ezzel, keresőben se találtam, de kifolyik a szemem, pls help!
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok,
Ez a problémám már jó ideje, tudnátok segíteni? Gondolom hogy nem Youtube, hanem Chrome "bug".
Youtube. Be van pipálva a stay logged in, de nem tart bent. Bekapcsolás után be kell jelentkezni, és akkor jó "aznapra", de reboot után megint be kell logolni. Most W764bit van, XP32sp3 alatt is ezt csinálta. Gondolom ez Chrome beállítás. Valaki tudja esetleg?
Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
#3303-ra senki?
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok!
Már próbáltam több helyen rákérdezni (Win7, Godspeed cikk topic), de semmi válasz. Hónapok óta szaraxik már a Chrome-om, és egyre rosszabb. Ha sok flash videós oldal van megnyitva, akkor egy Shockwave flash hibával elszáll az összes, F5 kell mindegyiknek. Ez 8-10 oldal esetén elég bosszantó. A következő még bosszantóbb gyakorlati hiba, az ez:
Eddig csak ritkán dobta, adott oldalakra(index.hu cikkek pl), de újabban egyre gyakoribb, eddig hibátlanul működő oldalakra is dobja, sűrűn. Így konkrétan használhatatlan a böngésző. Már volt reinstall, semmit sem segített. Van valami ötletetek, hogy miként orvosolhatnám a dolgot?
Előre is köszi,
Ábel
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Megnéztem az utolsó pár hsz-t, köszi, ezt is, be volt pipálva eddig. Ez sajnos valami krómbug lesz, de ha reinstall se segít, akkor én már kevés vagyok sajnos.
-
hoffman_
nagyúr
válasz laszlohu #7217 üzenetére
Driverfirissítésbe nem fogok kezdeni egy bugos browser miatt, menjenek már a fenébe. Volt egy nagyobb driverfirssítési mizéria, 86 féle Catalyst volt fent, nem álltak fent ezek a problémák mégsem. Derült égből villámcsapásként jött.
-
hoffman_
nagyúr
válasz laszlohu #7219 üzenetére
Ne kérj bocsánatod Teljesen korrekt, logikus ötlet volt, alapvetően én is erre gondolnék. Viszont itt nem hiszem, hogy ez a hiba, lévén eddig nem volt. Ráadásul mire megtaláltam a jelenlegi drivert, amit tudok használni... Nem hinném, hogy egyik pillanatban megy, aztán meg csak úgy magától elromlik...
-
hoffman_
nagyúr
válasz laszlohu #7221 üzenetére
De nekem konstans ezt csinálja 2 hónapja Annyi változott, hogy egyre rosszabb. A drivert használom már teszem azt 4 hónapja, és 1 hónapig rendben volt, utána megőrült. Ez a mostani flashplayer firssítés nem okozott változást
-
hoffman_
nagyúr
válasz laszlohu #7223 üzenetére
Beraktam egy 1080p Dark Knight trailert yutubon, 1 fokot emelkedett a hőmérséklet. Bár nem hiszem, hogy ez annyira mérvadó lenne, lévén az órajelek is megemelkedtek, elég sokat kell számolni a kártyának, ha melegszik, nincs azzal semmi baj. Pláne egy alapvetően forrófejű kártya. Más kérdés, hogy én hűtőt cseréltem, gyári hűtővel meglett volna a 6 fok.
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok!
A könyvjelzőket ki tudom menteni valahogy utólag, ha bekrepált a rendszerem, és egy másik gép alól nézem a könyvtárakat? Most XP alól nézem, Win7 volt ami meghalt, de úgy tűnik látok mindent. Ha nincsenek kimentve, akkor is meg kell lenniük valahol gondolom, csak nem tudom hol
Előre is köszönöm
-
hoffman_
nagyúr
üdv!
újraraktam a gépet, és természetesen elfelejtettem kézzel lementeni a könyvjelzőket. mint mindig. viszont google acc mindig be volt jelentkezve, és bár nem állítottam be, hogy szinkronizáljon, anno a droidos telefonjaim tudták a könyvjelzőimet hellyel-közzel. azt szeretném megkérdezni, hogy PC-n hogy szinkronizálom be őket(már ha tényleg vannak)? nem találom az erre vonatkozóakat.
köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs