Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Met: Metallica: M72 World Tour
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
válasz
koshmar
üzenetére
Na tisztázzuk.
A chrome-ot 3 csatornán terjesztik.dev-beta-stable, (illetve van még egy úgynevezett canary build, de az tényleg a "nagyon tesztereknek" van azt be se lehet állítani default böngészőnek). Ebben a sorrendben, jelennek meg rá gyakrabban változtatások. A dev most a 10-es verziónál jár, a beta a 9-esnél, a stable pedig a 8-nál tart. A frissítésnél semmit nem kell beállítani, hacsak szándékosan nem akarod kikapcsolni, mindig az adott csatornának megfelelő legújabbra frissíti magát. Itt tudod megnézni, hogyan kell csatornát váltani/választani.
A videó, már kicsit régi, én arra nem sokat adnék. (Nem is tudom, hogy ez a channel changer kell-e még, én mintha úgy emlékeztem volna, hogy már rég nem használatos, de erre nem esküdnék meg.)Személyes véleményem cellpetinek, nem szeretem a file letöltő dolgokat, mert a frissességük, nehezen garantálható. Chrome esetében ráadásul teljesen felesleges, hiszen miután kiválasztottad a neked megfelelő csatornát, utána, úgyis mindig a legfrissebbet kapod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest