Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
6-os verzió mikor jön véglegesbe?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
1-2 hét? Az jó lenne.
Ez a kiegészítő szinkronizálás ami benne lesz ez mit takar? Telepítéskor letölti a kiegészítőket? Én ezt várom nagyon mert nem volt egyszerű megtalálni azt a 18-at amit használok...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
Hehe, én is ezzel szenvedtem 2 nappal ezelőtt, de nekem muszáj volt Your Uninstaller! 2010-zel törölni, sima uninstall nem volt elég neki.
-
nagyúr
Hali!
Dev verziót(9.xxx) használom de már a stable verzió használatakor meg akartam kérdezni, hogy a letöltött fájlokat el lehet tüntetni automatikusan valami addonnal vagy beállításokkal? Tehát ne nekem kelljen az x-re kattintani vagy megnyitni és törölni a letöltéskezelőből. Azért mert pont ott van a cFosSpeed program ablaka az x helyén...
Azt meg lehet még oldani, hogy a torrent fájlokat egyből megnyissa a uTorrent?
-
nagyúr
válasz #16820480 #3178 üzenetére
A letöltési sávot alul nem tudja magától bezárni?
Pl. mint Firefox-nál a DownloadStatusBar
A dev verziónál másnál is problémás az eszköztáron vagy url sávban megnyitott ablakok mérete?
Erre gondolok:
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Vissza lehet állítani stable-re ha futtatom az ahhoz tartozó ChromeSetup.exe-t? Vagy el kell távolítanom előtte teljesen a Chrome-ot? Még megpróbálok egy rebootot, de nekem ez baromi kényelmetlen mert NotScriptet használok és sehogy se tudom benne így engedélyezni a scripteket.
-
nagyúr
Nálam össze-vissza megy, itt pl. ezen az oldalon/tabon jó, de másikon már nem akárhányszor kattintok. Persze, dev, lehet benne sok hiba csak aszittem nálam van gond. Azé tettem fel mert pár helyen áradoztak, hogy mennyivel gyorsabb a stable verziónál.
-
nagyúr
válasz Speeedfire #3489 üzenetére
-
nagyúr
Bekapcsoltam about:flags-ben a GPU gyorsításos cuccokat és a webpage prerenderinget. Kíváncsi vagyok mennyire lehet már az alapból is elég gyors Chrome-on gyorsítani.
-
nagyúr
De durva, már itt a 10-es.
New version of V8 - Crankshaft - which greatly improves javascript performance
Erre nagyon kíváncsi vagyok!
-
nagyúr
Ja, szerintem nem sokat lehet már gyorsítani Chrome-on, iszonyat gyors alapból is, de én bekapcsoltam about:flags-ben azt a 2 GPU gyorsítós beállítást is. Amit észrevettem 9-es verzióhoz képest, hogy a lord of ultima sokkal gyorsabban tölt be és talán még finomabb lett a görgetés.
Aminek még nagyon örülök az a flash player homokozóba zárása, aszittem már 9-esbe megcsinálták, de a lényeg, hogy megcsinálták.
-
nagyúr
Ti mit csináltok, hogy nálatok ennyi hibával üzemel a Chrome? Meg hogy visszamenni 21-es meg ilyen verziókra te jó ég... mindjárt lefordulok a székről...
-
nagyúr
Elég sok embernél jól működik a 32-es verzió, szerintem ott valami egyéb gubanc, kiegészítő, plugin okozhat problémákat. OldChromeRemover-t használjátok?
-
nagyúr
válasz Brian_GT #16616 üzenetére
Azért szerintem ez eléggé túlzás, nyilván az nem ír ide akinek semmi baja nincs vele én is csak azért mert néha nézek be ide és ledöbbentem, hogy mennyien akarnak itt visszamenni, van aki a 21-es verzióig ami sztem elég drasztikus lépés.
-
nagyúr
válasz Steve1207 #16684 üzenetére
Szerintem az IE teljesen jó lehet annak aki windows-t használ és nincs szüksége addonokra, de adblock is van hozzá most már. Nekem viszont sokkal több addon kell, ezért mindig is Firefox-ot majd később Chrome-ot használtam. Addonok nélkül én nem tudnék kényelmesen netezni.
-
nagyúr
válasz albinolynx #16729 üzenetére
Válaszd a Maxthon-t.
-
nagyúr
Piszok gyors lett ez a 38-as.
-
nagyúr
Jó lett ez a material felület az új stabil verzióban.
-
nagyúr
Próbálgattam a napokban a böngészőket, részben amiatt mert felmerült a uBlock illetve magának a reklámblokkolásnak az ellehetetlenítése a jövőben Chrome-nál, lehet persze baromság, meglátjuk.... Talán csak az Opera ami egálban van vele de a Chrome gyorsabban indul el, a Firefox miután telepítettem 4-5 népszerű bővítményt(ublock, dark mode, roboform, IDM bővítménye meg nem tudom még mit) érezhetően lassabban nyitotta meg a lapokat, 2-3 másodperc volt egy linkre kattintás után annak megnyitása, SSD-m van de ettől még elismerem, hogy az én konfigom lehet sz.r viszont ugyanezen a konfigon a Chrome egy szélvész, mind indulásban mind honlapok betöltésében. Minden sokkal jobb Chrome-mal, Firefox-ot töröltem, Operát megtartottam de nem használom. Szóval tanulság, Chrome a legjobb. btw. mindenképp olyan böngészőt kerestem ami tud szinkronizálni androidra mert 2 androidos eszközt használok szóval a sync must have. Nem akarok böngésző vitát elindítani, nagyon szeretném, hogy legyenek komoly vetélytársai a Chrome-nak, hogy a Google ne tudjon szemétkedni. P. S. a vivaldi androidon béta és ha jól emlékszem Adguard nem tudta blokkolni a reklámokat azon szóval azt desktopon ki se próbáltam.
-
nagyúr
válasz Jack Oneill #29242 üzenetére
Adguard-ot használok, pont azt vettem észre, hogy mobilon minden reklámot tud így blokkolni de csak a Chrome-ban és Firefox-ban, a mobilos operában és vivaldiban átcsusszan néhány reklám.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Geri89 #29254 üzenetére
Google keresőben működik, ott ahol meg van adva a telefonszáma az adott helynek, jobb klikkel rá mutatja, hogy Link küldése az eszközre. Ha viszont mondjuk egy hirdetésben kijelölöm a +36-al egyben beírt számot ott nem is ajánlja fel.
-
nagyúr
válasz Geri89 #29262 üzenetére
Ott van a linkelt cikkben. Böngésző címsorába bemásolod, hogy chrome://flags/#click-to-call-context-menu-selected-text aztán kiválasztod, hogy Enable. Böngésző restart és működnie kell.
-
nagyúr
Gyerekek rákerestem az újratöltés szóra de nem találtam megoldást csak túl régit ami már nem működik. Mi a ménküves jó édes anyjárt töltögeti újra azokat a lapokat amikre nem nézek rá 10 percig? Hol lehet ezt kikapcsolni? Memórai van bőven, tudom, hogy ez valami friss baromság amit azért vezettek be, hogy kevesebb memóriát fogyasszon a chrome de miért kell default bekapcsolni ha van elég memória? Szétbasz az ideg, hogy rohadna meg az egész ott ahol van. Mindjárt felrakom a Vivaldit.
-
-
nagyúr
Megvan a megoldás elvileg, ezt a kiegészítőt kell telepíteni: [link]
Chrome flags-ből ugyanis a gugli kivette az ezzel kapcsolatos beállításokat ami egyszerűen érthetetlen. Miért akar a user-nél okosabb lenni a Google? Aki ezt kitalálta annak nagyon szívesen megmaszíroznám a nyakát két kézzel...
-
nagyúr
Nálam nincs ilyen probléma. Milyen bővítményeitek vannak még uBlock-on kívül? Vírusirtó, tűzfal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs