Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én ugyan nem importáltam tanúsítványt, most így hirtelen nem is tudom, hogy a wiki tanúsítványát honnan tudnám elérni, de nekem internet explorernél is simán letilt, "cannot display the webpage" üzenettel és nincs semmi továbblépési lehetőség. Szerintem itt más gond is lesz, furcsállnám, ha kilencessel menne, mellesleg haverodnak honnan van még kilencese.

Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest