Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Nah felraktam én is az FF helyére. Nagyon tetszik, veszett gyors, az AdSweeppel végre szűrhetők a reklámok (azért a PH része javításra szorult, nem tudtam belépni sem ), és az aniweather időjárás plugin is remek. Másra meg perpill nincs szükségem.
-
fatal`
titán
válasz Csakénvagyok #686 üzenetére
Ez jó, de így is nekem kell elmenteni valahova, FF alapból elmentette az appdata/utorrentbe és az nekem úgy jó volt. Ez is megoldható valahogy?
-
fatal`
titán
válasz Csakénvagyok #688 üzenetére
Igen így gondoltam a torrentnél. FFet használtam egészen tegnapig, de a Chrome jobban tetszik.
Ott ha a megnyitásra nyomtam a torrent fájlnál, akkor nem kérdezett semmit csak megnyitotta (és lementette a users\appdata\roaming\utorrent mappába). Itt viszont nekem kell megadni hogy hova tegye a torrent fájlt. Na mindegy, annyi baj legyen.
-
fatal`
titán
De le lehet, nekem még FFből örökölve egy javascript kód van a kedvencek eszköztárra húzva, ami ezt tartalmazza:
javascript:if(document.location.href.match(/http:\/\/[a-zA-Z\.]*youtube\.com\/watch/)){document.location.href='http://www.youtube.com/get_video?fmt='+(isHDAvailable?'22':'18')+'&video_id='+swfArgs['video_id']+'&t='+swfArgs['t']}
Ezt tedd az URLhez.
-
fatal`
titán
válasz Csakénvagyok #698 üzenetére
Másik böngiből megy? Mert úgy néz ki, mintha a yahoo elfelejtette volna meghosszabbítani a saját certificatejét, mi is jártunk már így OWAval.
Bár a Google böngészőből mást is el tudok képzelni...
-
fatal`
titán
válasz Csakénvagyok #700 üzenetére
Hát akkor nem tudom mi lehet. Nincs yahoo mailem, így kipróbálni sem tudom. El tudom képzelni, hogy a készítők letiltották, hogy hasnzálj gmailt.
-
fatal`
titán
Az opera témában szép off volt erről, ha jól emlékszem írt már, de nem történt semmi. Nekem is hiányzott ez a funkció, de áttértem Operára. Régebben úgy voltam vele, hogy nem kell az a sokminden, ami benne van, de hiányoztak dolgok, az FFnek a hülyeségeiből meg elegem lett .Egyelőre megfelel az Opera, ahogy van.
-
fatal`
titán
Van már olyan reklámszűrő ami a letöltést akadályozza meg és nem letölti a reklámokat, majd utána eltűnteti?
-
fatal`
titán
Sziasztok!
Próbálgatom a Chromeot, kiegészítőkkel egész okos lett mostanra.
Kérdés:
- Be lehet állítani valahogy (akár kieggel), hogyha bezárom az utolsó fület akkor az változzon kezdőlapra és ne bezárja a böngészőt?
- Ha a könyvjelzősávon kattintok egy görgővel egy linkre akkor előtérben nyíljon, egyébként oldalon belüli görgőklikkel háttérben?[ Szerkesztve ]
-
-
fatal`
titán
Van olyan kieg, mint FFhez a Tab Scope? (Ha ráviszed az egeret egy, nem aktív tabra, akkor kicsiben mutatja a tartalmát)
-
fatal`
titán
Újabb (hülye) kérdések:
- Kissé körülményes volt a keresőket az Operából/FFből importálni, hogy egyesével be kellett írogatnom a címeket (tudom, hogy elvileg automatikusan megcsinálná, gyakorlatilag nem mindenhol működött), nincs kieg, hogy jobb click-kel lehessen keresőt csinálni, mint a másik 2 böngészőben? Beépíthetnék ezt a funkciót
- Avval mit lehet kezdeni ha ilyen kereséskor rosszul küldi el az ékezeteket (pl. magra is)?Ha jól sejtem utóbbi karakterkódolási probléma a kérdés inkább az, hogy lehet e állítani oldalspecifikusan, hogy milyen kódolást használjon az adott keresőhöz.
-
fatal`
titán
válasz koshmar #4272 üzenetére
Mert sokan képtelenek váltani, pedig szvsz már a legszarabb böngésző az FF. Használtam most pár hétig, de egyszerűen borzalmasan lassú a GUIja, így visszatértem az Operához. Aztán gondoltam kipróbálom a Chromeot és mivel már a legtöbb gyermekbetegségét kinőtte így váltottam és egyelőre használom. Azért a letöltések rész még mindig egy fos, nem lehet beállítani hogy xy fájltípust megnyisson és ne kelljen nekem a downloads mappámat ideiglenes docokkal és linuxisok torrentfájljaival - - teleszemetelni. Meg lehetne végre beépített opció arra is, hogy az utolsó fül bezárásakor változzon új füllé, ne zárja be a böngészőt.
-
fatal`
titán
A régebb óta Chromeot használoktól érdeklődnék, hogy főverzióváltáskor egyébként mennyire szokott probléma lenni a kiegészítőkkel?
-
fatal`
titán
Jaja én pont most olvastam el azt a cikket. Sőt, ahogy elnéztem a java is külön van, mert rinyált, hogy nem működik és frissítsem (pedig a legújabb van fent), majd átirányított a sun oldalára, ahonnan külön, Chromehoz való Javat kellett letöltenem.
Esetleg azt tudom javasolni, hogy távolítsd el a Chromeot a beállítások nélkül (biztonság esetére azért mentsd ki a C:\Users\felhasználónév\AppData\Local\Google\Chrome\User Data mappát, ebben van minden kiegészítő és a program beállításai is, XP alatt c:\Documents and Settings\felhasználónév\Local Settings\Application Data) és telepítsd újra a böngészőt. Ha elvesztek a beállítások csak vissza kell másolni a megadott mappát.
-
fatal`
titán
válasz davidsonic #4291 üzenetére
Sajnos nincs, én is kerestem már rá kiegészítőt is, nem találtam.
-
-
fatal`
titán
válasz Freddycom #4327 üzenetére
Winreinstall után beírod az accodat és letölti a szarokat. De én nem használom, mert gyakorlatilag nem szinkronizál semmit, amit kellene. Nem szinkronizálja a keresőket és a kiegészítők local storaget így azokat kézzel kell hurcibálni, akkor meg már semeddig nem tart vinnem a ezeket is. Jelszavakat meg szinkronizálja a lastpass
-
fatal`
titán
válasz Freddycom #4331 üzenetére
Nem, mert a beállítások és a témák nem változik, sima f5-tel átvittem a profilomat és kész. Alkalmazásokat, autofillt nem használok, Bővítményeket szinkronizálja, de a beállításait már nem (local storage) továbbá nem szinkronizálja az egyéni keresőket se. Hogy hogy mi szinkronizálni való van? Te csak googlen keresel címsorból? Rossz lehet neked Sok keresőm van beállítva.
-
fatal`
titán
válasz ForRedGlory #4335 üzenetére
Tedd fel a speedial2 (vagy sima speeddial) kieget és kész, akkor bookmarkokat is lehet pakolászni, nekem is úgy van.
Link[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Úgytudom, hogy a hozzá tartozó beállításokat nem szinkronizálja, nincs rá lehetőség. Legalábbis a ph kieg topicjában pont erről volt szó, hurcibálnom kell a local storage fájlt, hogy ne jelölje olvasatlannak a notebookon azokat a hszeket, amiket az asztalin már elolvastam.
-
fatal`
titán
Megint frissült a stable
10.0.648.151
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest