Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"néha elkezdi kerregtetni a vinyomat percekig ez miért csinálja?"
Egy bug, aminek a következtében folyamatosan növekszik a Safe Browsing fájl.
Majd javítják, egyenlőre még a Chromium releasekben is jelen van."ienkor szkenneli a fájlokat és küldi el a nagy tesonak az infokat?"
Nyílt forráskódú cuccban hogy juthat ilyesmi bárkinek is az eszébe? Ha bekapcsolod a névtelen adatgyűjtést, akkor névtelenül IP nélkül gyűjt stisztikákat. Ennyi.
"ennek nincs oan rss funkcioja mint a firefoxnak?"
Olyan nincs, de bookmarkletekkel megoldható. -
Penge_4
veterán
Ha cachel, akkor kerregteti csak a winyót. Azt azért tedd hozzá, hogy mondjuk egy tabot használsz 10-15 percig, ezen a megnyitott tabon megnyitsz egy csomó oldalt, flashvideók, képek, webkettes izék, majd ezt a tabot bezárod. Ez egy normál böngészőben bennemarad a memóriába és ebből annyit veszel észre, hogy eszik továbbra is 300-400 megát, pedig már csak a Gmail van nyitva.
A Chrome viszont mivel külön processzként kezeli a tabokat, így ha bezárod ezt a tabot, ami alaposan megszívta magát memóriából, olyankor elcacheli, illetőleg felszabadítja a területet a memóriából.
Az már a Windows hülye lapozófájlkezelésének a hatása, hogy ilyenkor kerreg a winyó. Vistán SuperFetch-el sokkal jobb a helyzet. Ha meg pár órás használat után bezárod akármelyik böngészőt (IE, FF, Opera), mind fogja kerregtetni a winyót. De az csak bezárás után, mivel addig minden a memóriában marad a user nagy örömére.Javíthatsz még vele azzal, hogy gyorsabb winyót veszel, meg halkabbat, ami nem kerreg. A Samsungok hajlamosak nagyon kerregni.
-
ntomka
nagyúr
válasz student #2563 üzenetére
Beállítások > Alapok fül > Alapértelmezett kereső mellett a Szerkesztés... gomb. Itt manuálisan fel is tudod venni a keresőket illetve a kulcsszavakat tudok állítani.
(#2561) Fecow: Mondjuk nekem linuxon jobban hiányzik a beillesztés és ugrás az omnibaron, mint ez a villogás. Amúgy egy-két ilyen apróságban különbözik a két platformon a böngésző.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
Fecow
aktív tag
válasz student #2617 üzenetére
Gondolom erre gondolsz. Live update a neve. De ez még csak nagyon zártkörűen elérhető, szerintem egy ideig te még nem fogod ezt használni.
WonderCsabo #2619: Nem hinném, hogy bármi köze van kettőnek egymáshoz. Hiszen a Tabposé már egy rég létező maces funkció csak most tabokra, nem is lehet csoportokba rendszerezni őket, stb, de ez le van írva cikkben is. Szóval szerintem felesleges itt a hangulatot kelteni.Nyergeld meg a nagyot
-
spammer
veterán
válasz student #12346 üzenetére
Úgy tudom, hogy nem. Több elfér, ha csak ikonokat jelenítesz meg és törlöd a szöveget. Megteheted kézzel, de van erre elvileg bővítmény, ami csak a favicont mutatja a könyvjelzősávon. Esetleg mappába rendezed őket.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
félisten
-
félisten
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
törölt tag
válasz student #17964 üzenetére
Esélyes, dev csatornán sem kellett kiválasztani, egyszerűen azt telepítette automatikusan. Feladatkezelőben majd a folyamatoknál le tudod ellenőrizni, hogy 64 bites-e.
Engem a gyorsabb indulás miatt máris megfogott a 64-bites, épp nemrég panaszkodtam, hogy mostanában lassult az indulás, most így megint jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- PC játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest