Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
RpPRO
őstag
Most hirtelen 8-assal kezdodik a szamozas, de miert?
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
RpPRO
őstag
Hat ez az. Verzioszamot akkor szokas ugrani, ha valami komolyabb fejlesztes kerul bele a programba. Errol itt szo sincs. 7.0.544.0 helyett hirtelen 8.0.552.0 lett a szama.
9-esben lesz csak majd normalis GPU gyorsitas.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
RpPRO
őstag
Legfrissebb beta van fent es a maps.google igen lassu, akadozik, magas CPU hasznalattal.
Olyan megoldas letezik, h egy faljt mentes nelkul nyisson?
-
RpPRO
őstag
Yahoo levelezovel nalatok is lassu a Chrome? Nalam a legfrissebb beta megy.
Bejelentkezem, megyek inboxra, elojonnek a levelek, kivalasztok egyet es kb 10mp-ig 80-90%-os CPU tekeres. Azert furcsallom, mert pl. tuzroka mellett pikkpakk bejon, nincs akadas.
-
RpPRO
őstag
válasz Sk8erPeter #3625 üzenetére
Miert nem jo a konyvjelzosav? Mindig ott van, barmikor valthatsz, nem kell szuz oldal es tobb is elfer egymas mellett, mint a speed dialban egesz oldalon.
-
RpPRO
őstag
Tudtok olyan kiegeszitorol chrome ala, amellyel egy kepre jobb kattintassal meg tudom nezni annak adatait (meretet, esetleg ISO parameterek, ha vannak, stb), ahogy mas kozkedvelt bongeszoben mukodik? Az elem kivizsgalasa hasznos, de neha korulmenyes.
-
RpPRO
őstag
10-zel sem okes, a szamok szetesnek. IE9 oldalon keresd ki magadnak, melyik hasonlo kod a fentihez.
Meg mielott vegigolvastam a 2. irasod, azt gondoltam, h le kellene venned minden kiegeszito/beepulo modult vagy uninstall / cache urites, stb.
-
RpPRO
őstag
Ha mar itt tartunk: Chromium 11.0.676.0
-
RpPRO
őstag
Hetvegen feltoltam a fenti linken betanak nevezett Google Chrome 11.0.672.2 verziot. Elotte az utso verzio volt fent (Google Chrome 10.0.648.82 Beta).
Asszony laptopjan igen nagyot ugrott a peacekeeper teszt (kb 2700-rol 4200 korulre, ha jol emlekszem), elobb jatszottam el a sajat gepemmel is, jo 700 pontot gyorsult, lassan meglesz a 10e e-penis pont.
Egy erdekes cikk elolvasasa utan neztem egy html5 tesztet. A szam szepen novekszik az ujabb verziokkal, ezzel epp 293.
[ Szerkesztve ]
-
RpPRO
őstag
válasz Sk8erPeter #3961 üzenetére
Koszi! Mintha csak nekem valaszoltal volna. Nagy volt a faziskeres.
-
RpPRO
őstag
Van otletetek, miert nincs webGL-em? Az utobbi par hetben 'tunt el'.
11 devet hasznaltam html5testben 293 volt az eredmeny (webgl 15/15), body browser siman ment. VGA drivert 3 honapja nem raktam ujat (egyebkent is opengl 3.3 compliant).
Elobb uninstall, friss ropogos 10-est felraktam, alapbeallitasok, semmi webgl.Miert?
[ Szerkesztve ]
-
RpPRO
őstag
válasz horvathd #4092 üzenetére
Ez jo gondolat. Mindazonaltal, remelem, h nem annyira szigoruak, h a 10.9-es driver mar regi.
Ujabb driverek instabilak (bsod 2D-ben random idoben) az 'oskovulet' atimon...F34R: igen, win7 alatt megy.... Ez is jo gondolat.
Konkluzio: XP tamogatas? Wazze!
[ Szerkesztve ]
-
RpPRO
őstag
Update: 10.0.648.127-tel atleptem a 10K-t peacekeeperben (juhuuu ), de nem volt webgl. Felraktam legfrissebb 11.0.696.0-at, 9700 korulre visszaesett peacekkeper es VAN webgl-em ismet, html5 test ismet 293. Ehhh?
Kerdes: nem birom ravenni, h belepo oldalaknal az e-mail cime(i)met megjegyezze, a ma uninstall/install ota. Hogy javitsam meg?
-
RpPRO
őstag
A fenti kerdesemre megadom magamnak a valaszt reszben.
Beirom az about:gpu parancsot es igen reszletes info kaphato.
Amugy azt tippelnem, h ati x1xxxx/nvidia 7-es szeriatol tamogatja a GPU gyorsitast a bongeszo. Ha shaderen keresztul teszi, akkor meg meg korabbit is.
-
RpPRO
őstag
Google Chrome 12.0.725.0 Beta/Dev - mindegy hogy hivjatok.
Change log:
* All
- Updated V8 - 3.2.6.0
- Spring cleaning in the code, lots of code cleanup and refactoring under the covers* Windows
- Continued work on tab multi-selectHelló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
RpPRO
őstag
válasz Sk8erPeter #4972 üzenetére
Apro oromok, mi? Azert kepes voltal 5 percet elpazarolni a draga eletedbol, h bolcs eletszemleletedbol csepegtess egy keveset egy fel oldalon keresztul. Es meg Tibi a kocka?
-
RpPRO
őstag
Amennyire szeretem a chrome-ot (epp 12.0.742.9) XP alatt hasznalni, annyira nem win7 alatt. Dual boot a rendszer, ugyanazokkal a verziokkal, ugyanazokkal a beallitasokkal, rendszeresen gyomlalom mind2 os-t. XP kezdo memoriazabalasa 271mb, win7-e 601mb, nem szoktam kifogyni a 2 GB memoriabol, de win7 alatt rendesen beakad flash-es oldalakon. Fene sem erti ezt.
-
RpPRO
őstag
Pl. ezt az oldalt megnyitja nektek a krom? Nem ertem, frissitettem legfrissebb dev-re, legfrissebb adblockra es azota furcsasagokat csinal, amit nem szokott.
-
RpPRO
őstag
Nalam meg feher kep es ha valtok masik fulre es vissza, akkor a masik fulon levo oldalkep marad ott.
-
RpPRO
őstag
problema megoldodott
[ Szerkesztve ]
-
RpPRO
őstag
Xp alatt olyan pottom a gyorsinditas menuben az ikonja, h joforman nem latom a kulonbseget.
A Filehipporol szedem mindig Chrome-ot es ok Google Chrome 13.0.767.1-nal tartanak.
Egyes kocka urak kedveert 3 fulben mindig ott a valtozasi lista, amely most nem tul nagy.
- Print preview work continues
- Omnibox string matching improvementsHelló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
RpPRO
őstag
Tudom, az oldalon beta van, de tudom, h dev az valojaban.
Miota felraktam, a kov. szoveget irja ki bekapcsolaskor:
Nem támogatott parancssori jelzőt használ: -enable-accelerated-2d-canvas. Ennek a stabilitás és a biztonság látja kárát.
Eddig jo volt, ha hardveresen gyorsitottuk, most mar nem?
-
RpPRO
őstag
Legujabb betaban van egy ilyen flags alatt: GPU compositing on all pages.
Orultem, h meg tobb gyorsitas, de nem veletlenul nincs bekapcsolva. Rogton osszeakadt a webes levelezesemmel. Majd html5 idejen hasznos lesz.
A masik meg az Override software rendering list. Errol olvastam, mar be sem kapcsoltam.
-
RpPRO
őstag
Eddig a címsorba írtam bármit, amire keresni akartam és rögtön a google találatokat kaptam. Most címsorba írva a szűz google keresőoldal jön elő.
17.0.963.33 beta a verziom.Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
RpPRO
őstag
Lehet valahogy limitalni a bongeszo altal felhasznalhato cache meretet, ahogy pl. FF-ban?
Epp a Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default mappában nezelodom. 1 ora netezes alatt miert csinal 1 giga 'ezt-azt'?Cache-bol beolvasni mindent sokkal lassabb mar. Atesnek a lo tulso oldalara. Neha a gep bekacsolasa utan ha kromot inditok (korabbi 5-6 fullel), akkor mehetek lefozni egy kavet, mig mindent betolt...
-
RpPRO
őstag
A 19 betaval mar 402 a http://html5test.com/-on a pontszám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Notebook hibák
- Xbox tulajok OFF topicja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest