Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbl
senior tag
válasz
Askformore
üzenetére
igen mindenhol.
-
jbl
senior tag
segítség kellene!
chrome böngészőben amikor egy weboldalon az egérrel görgetek 1 kattintást egy sorral megy lejjebb, ez nagyon idegesítő , már az ujjam elkopott. nem lehet ezt állítani valahol?
windows
firefox
edge mindegyik jól működik -
jbl
senior tag
Tiszteletem mindenkinek!
Lenne egy nagy kérdésem hozzátok!
Amikor a google-el keresek és az szeretném hogy egy adott oldalon belül emelje ki a keresett szöveget (sárgán kiemelve) a "Tárolt változat" -ra kattintva ezt meg is teszi nekem tökéletesen.

De mikor bejelentkezek a google fiókomba attól kezdve nem emeli ki a szöveget sárgán.

Én arra gyanakodom, hogy valami beállítási probléma lehet a google fiókomba mer akár melyik böngészőt próbáltam ugyanezt csinálja. De nem tudok rájönni, hogy mi, lehet. Ebben kérném mind azokat, aki tud nekem segíteni. Már nagyon régóta meg szeretem volna csinálni, de nem sikerül. Előre is köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest