Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
San398
őstag
Feltettem az AdThwart kiegészítőt és a Chrome kérdés nélkül lecserélte Adblock Plus-ra! Eltávolítottam az Adblock Plus-t majd visszatettem az AdThwart-t. A Chrome ujra lecserélte Adblock Plus-ra! Mit tudok ellene tenni! A Chrome-ot támogatja az Adblock Plus fejlesztője?
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
-
San398
őstag
-
San398
őstag
-
San398
őstag
Nem akarom elkiabálni de úgy tűnik meglett a sorozatos fagyások okozója! kopp-kopp
A bűnös a Nod32 2.7 álltal használt imon.dll. Feltelepítettem a legújabb 4.2-t és 3 napja nem láttam a már általam nagyon utált és idegesítő "Chrome leállt és újraindul" üzenetet.-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
válasz makimano #3555 üzenetére
Csak a szűz Win 7 van fenn? Semmit nem telepítettél fel csak a Chrome-ot?
Nekem is ráment pár hetem mire sikerült kiderítenem mitől voltak a rendszertelen összeomlások. (Nálam a Nod32 2.7 imon.dll okozta)-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
Hogyan tudom letiltani azokat az oldalakat amik egy általam megnyitott weboldalnál egy külön ablakban megnyílnak automatikusan?Melyik pop-up blokkoló működik rendesen? A beállításoknál "Tiltsa le a pop-upokat minden webhelyen" be van jelölve.
Előre is köszönöm.-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
válasz koshmar #3889 üzenetére
Sokáig használtam a dev verziót és soha nem volt gondom vele.Persze először azt hittem vele van a baj amikor sokszor fagyott.Mint utólag kiderült, hosszas próbálgatás és tesztelés után, hogy a nod32-ben az egyik dll file volt a ludas a fagyásokban.
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
Valaki tud erre valami megoldást? [link]
-
San398
őstag
válasz Watercolour #3994 üzenetére
Fel van telepítve de még is van olyan oldal ami megnyílik!
Egyéb ötlet?-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
válasz Watercolour #3997 üzenetére
Hát ez nem oldja meg mert már az összes be volt jelölve.Mindig megnyílnak ablakok!
-
San398
őstag
válasz bmwk1200s #4164 üzenetére
Érdemben nem sokat tudok segíteni de én is jártam így a Firefoxal és nem tudtam rájönni a hiba okára. Annyit tudtam tenni, hogy az FF alá feltettem a "noscript" kiegészítést és ezzel áthidaltam a hibát.
-
San398
őstag
Magyarázza már el nekem valaki, hogy egy mezei weboldalhoz mi a búbánatnak GPU gyorsítás??Ki lehet egyáltalán használni?Van olyan weboldal ahol látható a gyorsítás előnye?
-
San398
őstag
válasz Gabesz1019 #4612 üzenetére
Van egy olyan kiegészítő ami kattintható linket csinál a szövegkét látható url-ből: [link]
-
San398
őstag
Én ezt használom Clickable Links
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Notebook hibák
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest