Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
Én is kis zavart érzek az erőben. Pedig szerintem az eddig módszer logikus volt. Devbe mentek az új funkciók és itt lehetett őket tesztelni, majd csinálnak egy release candidate-et, ami már a megfelelő szintet elért funkciókat tartalmazza, ez lesz a béta. Bétában lehetett tesztelni kompletten a következő kiadást, majd megfelelő teszteltség után kiadták mint stabil. Teljesen logikus és jó fejlesztési módszernek tartottam ezt. Na mindegy várom egyelőre a chrome blog postot, hogy akkor most mi is a feature lista a bétára, remélem csak pillanatnyi üzemzavar volt ez.
Illetve még arra tudok gondolni, hogy valami miatt (pl GPU accelerating fejlesztés gyorsítása) még több tesztelőt akarnak bevonni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest