- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gerner1
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
Nincs értelme nincs értelme. A nagy ellenzők szerint az eddiginek sem volt, pedig ott még kézzel fogható funkciók jöttek minden stabil verzióba, így aztán most hogy ennek mégjobban nincs értelme már szinte tökmindegy
. Egyébként pont ezt akartam jelezni, hogy ha az eddigi releaseken ment a vita, hogy "mennyit ér", akkor bele se mertem, gondolni, hogy itt mi lesz ha ezt a kiadást meglátják.
Hosszútávú, előre megtervezett ütemtervet én sem látok. Mellesleg konkrét ütemtervnek 6 hetes kiadási ciklus mellett nem sok értelmét látom, a security fixeken kívül szinte mindegy, hogy melyik hónapban kapod meg az új frissítést. Egyelőre amit látok, hogy a stabil kiadást frissítik 6 hetes ciklusokban ez policy és kész. Innentől kezdve nincs értelme erről beszélni, hogy melyikbe mit rakjanak. Gondolom ez azért is jó, mert így nem kell külön security fix branch-eket csinálni. A nagyobb funkciók meg jönnek amikor kész lesznek. Lásd grafikus gyorsítást elnapolták jövő év elejére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- Gumi és felni topik
- Yettel topik
- EAFC 26
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Egyébként pont ezt akartam jelezni, hogy ha az eddigi releaseken ment a vita, hogy "mennyit ér", akkor bele se mertem, gondolni, hogy itt mi lesz ha ezt a kiadást meglátják.