Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Fecogame
üzenetére
Írd be a címsorba:
chrome://settings/searchEngines
keresd ki a Facebookra vonatkozó részt, és módosítsd/töröld.
(#18803) CJ4567 :
A keresőmezőre vonatkozott a kérdés. Tehát hogy ha beírsz egy adott kulcsszót, akkor adott oldal keresőmezőjében történjen a keresés, ilyet igazából bármelyik normálisan megoldott keresőmezőnél beállíthatsz.
Például ha itt Prohardveren akarsz keresni egyből a címsorból, a Google Chrome topicban (csak példának), akkor rákattintasz fölül a keresőmezőre jobb egérklikkel, majd a "Hozzáadás keresőmotorként..." menüpontra kattintasz, pl. beállítod kulcsszónak, hogy "phchrome", akkor onnantól ha beírod a címsorba, hogy phchrome, és utána a keresendő szavakat pötyögöd, akkor egyből a PH-n, a Chrome topicban fog keresni. -
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
"Van egy pár, de ezek között több olyan is van, amelyik a Google saját fejlesztése, csak nem építette be a böngészőbe, hanem kiterjesztésként tette közzé. Most pedig a Symantec növelte meg kettővel."
A Symantecnek tudtommal nem sok köze van a Google-höz, szóval ez sokat nem jelent.
Amúgy meg borzalmasan néz ki ez a Norton ikonjaival mindenhol teletűzdelt "élmény".
Az meg, hogy a magát alattomos módon mindenhova beerőszakoló Ask keresőt erőltetik rád, egyenesen nevetséges. 
Egyetértek spammer felvetésével, hogy megéri-e ilyen szutykokkal teletűzdelni a böngészőt, és szerintem "nem" a válasz.
"Lehet ilyenek nélkül is használni, de szerintem kényelmetlenebb úgy. Ráadásul itt még az sincs, hogy érezhetően lassítani a böngésző indítását, mint Firefoxnál."
Pedig de, a több bővítmény felrakása után lassulgat szépen a Chrome is, mivel minél több bővítmény, annál több erőforrást is kér a böngésző. Sajna érezhető, persze attól is függ, milyen jellegű bővítményekről van szó.
A Firefoxnál meg nem nehéz gyorsabbat találni.
"Mert jó az, ha az egeret az adott kép fölé viszed, és anélkül jeleníti meg lényegesen nagyobb méretben, hogy rá kellene kattintanod"
Ilyenre nekem eddig ez vált be a legjobban:
Imagus
https://chrome.google.com/webstore/detail/imagus/immpkjjlgappgfkkfieppnmlhakdmaab?hl=hu -
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
ThodEE
üzenetére
Elég durva ez a memóriahasználat. Ilyenkor Shift+Esc billentyűkombóval érdemes lenne előhívnod a Chrome saját feladatkezelőjét, és ott megnézni, melyik fül(ek) kajál(nak) ennyit.
Milyen pozitívumot/negatívumot olvastál a 64 bitesről?
Amúgy a 64 bites még több memóriát fog kajálni.
(#18621) Dluinet :
Ó de szomorú...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Dluinet
üzenetére
És attól miért lesznek érdekesek ezek az eredmények?
Mondjuk erre leginkább a "Szakértő" kollégának kellene válaszolnia, de úgy tűnik, ő ignorálja a hozzá intézett kérdésemet, mert be van sértődve, hogy valaki kifogásolja is olykor a szempontjait, nem csak hajbókol előtte. 
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
"Érdekes pontszámok jöttek ki"
És itt mégis mi az érdekes?
Tényleg érdekelne.(#18597) TRob1 :

(#18598) Dluinet :
Még ha valaki webfejlesztőként dolgozik, akkor is tök értelmetlen ezeknek a pontszámoknak a nézegetése, szóval nem tudom, milyen munkához lehetne ez érdekes. Amúgy sem hiszem, hogy webfejlesztő. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Hi! Ez alapján:
1.) zárd be a Chrome-ot (tálcán azért nézd meg, nincs-e még nyitva, ikonra jobb klikk, Kilépés)
2.) Win+R billentyűkombináció, majd írd be ezt (vagy a Start menü keresőmezőjébe illeszd be):
%LOCALAPPDATA%\Google\Chrome\User Data
majd Enter
3.) a Local State fájlt nyisd meg egy szövegszerkesztővel
4.) keresd ki a "protocol_handler" részt (Ctrl+F a kereső), majd itt az "excluded_schemes" objektumon belül a "magnet": true helyett legyen "magnet": false.
Figyelj oda, hogy ha van mögötte vessző, akkor azt ne töröld ki, hogy ne rontsd el a szintaktikát - és ugyanígy, ha nincs mögötte vessző, akkor ne is kerüljön oda!! (Ez egy JSON-fájl, fontos, hogy valid legyen.)+1.) Jelezz vissza, hogy megoldotta-e.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
Milyen kár, hogy az előző, oltós hsz.-emet törölték. Bár nem kíméltelek, való igaz.
A lényeg, hogy attól, hogy nem érted, nem lesz valami "logikátlan és védhetetlen". Részletesen kifejtettem az álláspontomat - neked ez nem sikerült -, még potenciális alternatív megoldásokat is feltárva, amelyeket a Google alkalmazhatna, még a Microsoftos hasonlatot is leírtam a dolog érzékeltetéséhez (hogy mitől nem jó az irány, amit a Google ebben a tekintetben a Chrome-nál követ), de látom, túl nagy foganatja nem volt, mert elvitted a korábban értelmesnek induló vitát teljesen értelmetlen irányba (lényegében a hsz.-ed, amire reagálok, teljesen felesleges volt részedről).
Bár te sajnos nem értetted meg, amiket írtam, gondoltam azért leírom, hogy ne csak a te reakciód maradjon meg az utókornak.
Remek, hogy neked tetszik minden, de engedtessék meg kritizálni egy szoftvert. Majd próbáld meg újból elolvasni, amiket korábban írtam, szerepelnek benne alternatív lehetőségek, amelyeket a Google alkalmazhatna. 
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
TheProb
üzenetére
Vagy a reklámszűrők lettek update-elve (hogy a szóközi *ad* karaktersorozatot tartalmazó fájlnevekre is érzékenyek legyenek, ha eddig nem voltak (forms_ad01.js fájlnév)), vagy a Prohardveren változott meg a szerkesztőre vonatkozó scripteket tartalmzó fájl neve (bár nem tudom, miért változtattak volna pont a fájlnéven
). -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
Most ilyen senki által meg nem válaszolható kérdéseket rettentő sok értelme van feltenni.
Az előbb beszéltem pont arról, hogy a kártékony extensionök még így is meg tudják kerülni ezt a remekbe szabott "védelmet". Azt is kifejtettem, miért rossz irány ez. Ez olyan, mintha a Microsoft egyik napról a másikra úgy döntene, hogy innentől kezdve a szoftverek csak a Microsoft Store-on keresztül lennének elérhetők Windows-hoz (bár nem akarok ötleteket adni), más egyszerűen nem lenne telepíthető. Mindezt pedig azzal okolnák, amit te is magyaráztál, hogy az egyik legnépszerűbb platform a kártékony vadbarmok szempontjából is. Érzed már, miért gáz ez? Ha nem, akkor nem tudok mit csinálni, nem biztos, hogy van értelme tovább témázni ezen. Már elmondtam, hogy lennének alternatív lehetőségek is. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
Szerintem nem helyes irány teljesen megtiltani mindenkitől (még hozzáértőktől is) egy lehetőséget, hogy testreszabhassák a böngészési élményüket. Így is van némi kerülő megoldás, hogy Tampermonkey userscriptet gyártanak inkább a fejlesztők, ami gagyibb, korlátozottabb, a kódja is strukturálatlanabb, igaz, még mindig jobb, mint a semmi. Vagy az, hogy fejlesztői módban tölthetnek be az emberkék kibontott extension-könyvtárstruktúrát, ami miatt azért persze a Chrome minden indításkor cseszeget, hogy ugyan tiltsd már le... ilyen alapon lehetne akár a chrome://flags oldalon is egy kapcsoló, hogy vállalod a kockázatot, és pluszban még visszakérdezhetne ötször a Chrome, hogy biztosan engedélyezni szeretnéd-e az adott külső extensiont, vállalva a kockázatot (ezzel magukról elterelve a felelősséget), jó figyelemfelkeltő üzenetek keretében, hogy ezt meg azt lehet művelni, ha nem megbízható forrásból származik... Még ez is jobb lenne. Utolsó mentsvárként még az van, hogy regisztrál valaki Chrome Web Store-ba fejlesztőként 5$-ért, és oda nyomja fel hidden állapotban a saját extensionöket...
Pont, hogy rossz irány a hülye/figyelmetlen júzerhez alkalmazkodni, ahelyett, hogy kitalálnának valami köztes megoldást. Amint AeSDé Team is írta, a dolgot kártékony extensionökkel még így is meg tudják kerülni, tehát ez sem nyújtott megoldást a problémára, bár való igaz, hogy valamelyest korlátozta, ezzel egyben a felhasználók egy rétegének és a fejlesztők egy részének (akik mondjuk inkább userscriptet fejlesztenek valamilyen okból (pl. ha a Chrome Web Store-ból letiltanák, mert mondjuk videók letöltését tenné kényelmesebbé YouTube-ról, vagy hasonló)) igen kényelmetlenné téve az egészet. -
Sk8erPeter
nagyúr
Nem. A Google degenerált üzletpolitikájának köszönhetően, ami a következő: sok bővítménnyel problémák vannak, mert a júzerek gondolkodás nélkül engedélyeznek bármit? Akkor soha senki ne tudjon felrakni semmilyen külső bővítményt! Még egy hozzáértő sem, aki tudja, mit csinál! Még a chrome://flags oldalra se rakjunk kapcsolót, írmagja se maradjon a külső bővítményeknek, kerüljön minden a Chrome Web Store-ba, nehogy kitaláljunk bármi alternatív megoldást! Itt már írtam erről.
Két kerülő megoldás:
1. valamelyik developer csatorna használata
2. kibontod az extensiont, majd chrome://extensions/ oldalon a "Fejlesztői mód" opciót bekapcsolod, majd a "Kicsomagolt bővítmények betöltése..." gombra kattintva betallózod azt a könyvtárat, amelyikben az extension manifest.json fájlja található. Még így is számíts rá, hogy a Chrome minden egyes elinduláskor cseszegetni fog, hogy fejlesztői módban bekapcsolt extensionjeid vannak, jobb lenne, ha letiltanád őket. De még mindig jobb, mint a semmi. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bitpork
üzenetére
Sajnos nehéz lenne bármelyik oldalról megpróbálni letölteni a videókat, ha nem adsz bármilyen weboldalba való kódinjektálásra engedélyt. Ez mondjuk persze nekem sem túl bejövős, ugyanez problémát jelent Android-alkalmazásoknál is (ha már Google), hogy egyszerűen túl ostoba a jogosultságkezelés. Nem lehet pl. egy-egy oldalnál kifejezetten tiltani az extension hozzáférését (vagy épp az Android-alkalmazásnál bizonyos engedélyeket visszavonni), és vannak még bőven egyéb problémák is. Sajnos ez ilyen.
-
Sk8erPeter
nagyúr
"és az összes bővítményemet külső forrásból telepítettem, sz@rok én a web store -ra
"
Jaja, aztán majd jól megszívod, amikor a Chrome automatikusan, a megkérdezésed nélkül letiltja ezeket.
Azért az örökkévalóságig remélem, nem akarod letiltani a frissítést (és más sem), mivel nem érdemes.
Amúgy én már unom a Chrome hülyeségeit, a Google egyre jobban terelget más böngészők felé a kretén hozzáállásával, most egyre stabilabban használom az új, Blink-motoros Operát, pedig jelenleg még az is egy ostoba szar (tényleg).
(Pedig az Opera Developer 24.0.1543.0-t használom.) -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bitpork
üzenetére
Hát ja, volt pár sebezhetőségi probléma elvileg a Java-pluginekkel. Lehet, hogy frissítened kellett volna a használt változatot.

A Chrome+Drive app mellett meg nálad akkor magyarul pont az az egyetlen érv szól, amit korábban írtam, mégpedig az offline elérhetőség. A többi meg igazából bullshit, mivel a drive.google.com akármelyik böngészőből megnyitható, az adatok bármelyik böngészőből elérhetők, mivel cloudról beszélünk.
Szóval ezek nem a Chrome melletti érvek.
(Bár a Google idióta mániája minden Chrome-tól eltérő böngésző használata esetén feltüntetni a Google Docs-szerkesztőben (is) egy figyelmeztetéssel, hogy használj egy jobb, modernebb, csillogósabb, szebb, blabla böngészőt, ami mi más lenne, mint a Chrome.) -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem tudok róla. De őszintén szólva most nem nagyon értem, hogy miért gond ez, eddig nem hiányoltad a méretállítást, csak azzal volt gondod, hogy Flash-t szerettél volna minden esetben használni a HTML5 helyett, ezt ez az extension pl. megoldja a kikényszerítéssel.

(#18227) bitpork :
"Hát majd 4 év FF után kipróbáltam és pl volt java. Ami a bankolásoknál sokat számít. Ilyen jellengű apróságok tereltek át a krómra."
Ezt most nem értettem. Firefoxnál is van Java-plugin...
Bővebben?
Egyébként milyen mértékben ratyi megoldás az, ha 2014-ben még mindig Java appletet használ egy bank... Gáz.A Google Drive applicationre meg már annyit hivatkoztál, mintha ez a Chrome-nál valami hatalmas dolog lenne, hogy most már tényleg érdekel: ez miért nagy szám? Kb. csak egy shortcut a drive.google.com-ra - és ez akármilyen böngésző alatt megnyílik...

Vagy az offline dokumentum-elérésről beszélsz? Vagy miről?
(Telefonnál még megérteném, de itt a böngészőnél nem.) -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bitpork
üzenetére
De miért, a Firefox szinkronizációs megoldása nem jó? Nem ismerem rendesen, csak annyit tudok, hogy van (használtam is, már amikor FF-ot használtam), ezért kérdezem, mert meglep, amikor egy Firefox fan áttér Chrome-ra.

Mondjuk én a Firefoxot jó böngészőnek tartom, nekem csak annyi a bajom vele, hogy lomhának, nehézkesnek érződik, és ezt nem bírtam megszokni.(#18221) t420s :
Korábban voltak ilyen javaslatok, amik valakinél beváltak, valakinél nem, nézd meg a chrome://plugins/ oldalon, hogy nincs-e két Flash plugin engedélyezve, és ha igen, akkor tiltsd le az egyiket. -
Sk8erPeter
nagyúr
Még egy próba: az általad említett dolgoktól abban a kontextusban teljesen független, amiről most beszélünk. Az ilyen jellegű problémák kapcsán írtad azt, hogy újra kő' indítani a gépet, meg "nem árt, ha friss a .NET, Java, ilyenek...", hát erről beszéltem, hogy ezeknek pont köze nincs az említett problémákhoz. Na de asszem nem kellett volna inkább belekezdenem, mert most csak oda-vissza dobáljuk a forró krumplit.

Amúgy teljesen degenerált bugok nyilván előfordulhatnak környezettől függően, ebben nincs vitánk. Mint a mellékelt ábra is mutatja. Nálam sincsenek az említett anomáliák jelenleg, mások most panaszkodnak, hát a franc tudja, mitől vannak náluk problémák, nyilván könnyebb lenne kideríteni az adott környezet ismeretében, extensionök hibássá vált működése is okozhat furcsaságokat (csak példaként: mert mondjuk a Chrome extension API-ban történt valami változás, amire még nem született az extensionben frissítés), aztán még hatszázkilencvenkétezer hibára lehetne gyanakodni. És simán lehet, hogy csak a Google b@szott el valamit, csak épp adott környezetekben vagy felhasználási körülmények közt (pl. nálunk) nem jelentkezik a probléma.
(#18217) bitpork :
Én sem ismerek erre sajnos megfelelő extensiont (igaz, nem is nagyon kerestem).
"Rühellem a krómot asszem, de nincs job most nekem sajnos
"
Amúgy mi az oka, hogy a Firefox most nem alternatíva (tehát mi miatt tértél át)?(#18216) ZeroDK :
Dehogy tűnnek el a kommentek, csak lejjebb kerülnek.
Amit te állítgatsz, az pont a cinema mode-ra vonatkozik, szóval ne csodálkozz, hogy ha nem állítódik át a méret, amikor nem cinema mode-ban vagy...
-
Sk8erPeter
nagyúr
Kiszámítható volt a reakció.
Amiről te beszélsz, az Java applet a weboldalon+Java plugin a böngészőben. Ilyen alapon a Flash plugin esetleges hibája esetén is mondhatnád, hogy a Chrome szar. Vagy akár a Silverlighténál.
Úgyhogy még egyszer mondom, a kettőnek nem sok köze van egymáshoz.
Nem mintha védeni akarnám egy pillanatig is a Chrome-ot, csak arra akartam felhívni a figyelmedet, hogy azzal a tanácsoddal, hogy frissítsék a Java-változatot, meg a .NET Frameworköt a topicban panaszt megfogalmazók problémái nem oldódnak meg, mivel nem ezekkel a pluginekkel kapcsolatosak voltak, és ezeknek közük nincs a Chrome alapműködéséhez...
(#18202) ZeroDK :
Kattintsd be a beállítások oldalán az "Enable Cinema" opciót, aztán a kívánt méretet, majd a "Switch to cinema mode automatically when the page loaded" opciót is.(#18213) bitpork :
Ugyan, hova gondolsz, ez a Chrome, ilyen dolgok egyáltalán nem állíthatók benne...
A Google szarik az ilyen igényekre, hiszen nem az olyan felhasználók az elsődleges célközönsége, akiknek kicsit több igénye van az átlagosnál.
Legfeljebb bővítménnyel érheted el, amit szeretnél. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
"YT is HTML5 használ megint"
Ajánlott bővítmény: Magic Actions for YouTube™
Nekem nagyon bejött, lehet YT-videóminőséget választani, kényszeríteni tudod a Flash-t vagy épp HTML5-öt, az oldalról bizonyos elemeket el lehet tüntetni, van ilyen mozimód-szerűség (elsötétíti a videón kívüli többi részt), és még egy csomó mindent tud. (Azért 44654 felhasználóval nem gyenge az 5*-os minősítés...)Egyetlen számomra nagyobb hiányossága, hogy a beágyazott videók minőségét nem állítja, csak a youtube.com-ról lejátszottakat. Ez lehet, hogy azért van így, mert az extension nem akar a felhasználóktól minden egyes megnyitott oldalra engedélyt kérni a kódinjektáláshoz, vagy lehet, hogy csak simán nem akarják erőforrás-kímélés érdekében minden oldalra injektálni a scriptet.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Az ad-/mal-/spy-/satöbbiware és vírusirtási műveleteket meg kellene próbálnod csökkentett módban is (eleve úgy indítva az OS-t). Ezenkívül minden fizikai nyomát el kellene tüntetned ennek a fosnak, ami automatikusan települ.
Gyors fájl- és könyvtárnévkereséshez az Everything nevű programot ajánlom, ha a fájltartalmakban is akarsz - gyorsan - keresni, akkor pedig az Agent Ransack-et. Szerintem nélkülözhetetlen programok amúgy is.Az extensionöket úgy találhatod meg, ha ide elnavigálsz a Win+R megnyomása után:
%LOCALAPPDATA%\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions
Érdemes az extension könyvtárát megkeresni, és picit nézegetni a tartalmát, eszerint keresgélve (a fentebb ajánlott programokkal) kapcsolódó fájlokat, ha az irtóprogramok nem találják meg, mert ha mindig visszatelepül, akkor bekerülhetett az eleve bootolt folyamatok közé is (vagy máshova, valamivel együtt indulva), azért, hogy mindig újrakreálja magát.Persze a bootolt dolgok között is érdemes szétnézni (Win+R, aztán: msconfig, Startup fül), én belekukkantanék az ütemezett feladatokba is (Win+R, aztán: control schedtasks), most hirtelen ezek jutottak eszembe (és a Malwarebytes tényleg hasznos tud lenni).
-
Sk8erPeter
nagyúr
Bár itt az Operáról lesz szó, a motor ugyanaz (Blink; a korábbi Presto-motor fejlesztését leállították), így a válasz is:
http://prohardver.hu/tema/opera_bongeszo_2/hsz_23113-23115.html
http://prohardver.hu/tema/opera_bongeszo_2/hsz_23050-23053.html
http://prohardver.hu/tema/opera_bongeszo_2/hsz_21405-21409.html
http://prohardver.hu/tema/opera_bongeszo_2/hsz_22094-22094.htmlidézném magam:
"Kapcsolódó kérdés:
http://superuser.com/questions/461552/why-are-there-multiple-chrome-instances-running-even-though-i-only-have-one-wind
Külön folyamat van a böngészőablaknak, tabnak, a kiegészítőknek és plugineknek.
Alapvetően a célja ennek a többfolyamatos megközelítésnek annak elkerülése, hogy egy helyen bekövetkező összeomlás az egész böngésző összeomlását eredményezze. Például attól még, mert a Flash plugin vagy egy másik ablak/fül összeomlott, attól még nyugodtan tudsz tovább böngészgetni."illetve dqdb-t:
"Így néz ki egy futtatott Chrome/Chromium/O15+ példány:
* 1 darab renderer process
* 1 darab process/plugin, azaz minden pluginhez külön példány (Flash, Java)
* általában 1 darab process/extension, azaz külön példány minden olyan a bővítményhez, amelyik aktívan fut (ha rendelkezik háttérszállal, akkor állandóan aktív, a legtöbb bővítmény ebbe a körbe esik bele)
* 1 darab process/fül, azaz fülenként külön példány
* 1 darab crash reporter process" -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
Hogy lenne már egy fejlesztői változat (most mindegy, hogy a dev vagy a canary) a legbiztonságosabb?
Amúgy nincs olyan verzió, hogy "Chrome".
Max. stable-változat/csatorna a Chrome-ból, gondolom arra gondoltál. A stable mindig a legtöbb tesztnek alávetett változat, nagy eséllyel a legkevésbé bugos, de nyilván merészség lenne kijelenteni róla, hogy "biztonságos" - mindenesetre az átlagos felhasználásra leginkább javasolt. -
Sk8erPeter
nagyúr
-->
https://productforums.google.com/d/msg/chrome/2yTVWdfC4Gg/BkbPOe08hWsJEzentúl magyarul ha a saját, általam írt extensiont használni akarom, toljam fel a Chrome Web Store-ba, vagy pedig használjak developer változatot a Chrome-ból, különben nem fogom tudni használni a saját extensionjeimet. Nevetséges...

A kérdezésem nélkül, automatikusan letiltásra kerültek a saját bővítményeim, és lehetetlen újraengedélyezni. Remek!
Legalább a chrome://flags/ oldalra raktak volna valami kapcsolót, hogy saját felelősségre bevállaljam a kockázatot, hogy esetleg más által fejlesztett szutykot rakok fel (de ha ilyet csinálok körültekintés nélkül, akkor meg is érdemlem)....

Az alapfelfogás ugye Google-nél az, hogy a számítógép bekapcsolásával is küszködő felhasználóknál se legyen gond, és ne bonyolítsuk el a dolgokat (így legalább nekünk is picit egyszerűbb). De az már kicsit túlzás, hogy még csak lehetőség se legyen bevállalni a kockázatot, ha valaki tudja, mit csinál. Végül is ilyen alapon a Windows-nál is be lehetne vezetni, hogy csak ellenőrzési procedúrán átesett, közös boltba bekerülő programokat lehessen telepíteni, semmi mást. De inkább nem adok ötleteket.
Persze tudom, hogy ez sokakat nem érint, akit viszont igen, azt bosszantja annyira, ha még a saját maga által megírt, böngészési élményét kellemesebbé tevő extensiont sem tudja engedélyezni, hogy megfontolja erősen más böngésző használatát. Korábban csak az a jelenség volt tapasztalható, hogy a fejlesztői módban felrakott, kicsomagolt állapotban lévő bővítmények miatt cseszegetett a Chrome minden induláskor, éppen ezért csomagoltam be crx-fájlba. Röviden: hát azért kapják már be.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
alratar
üzenetére
Áruld már el, ki kezelte hozzá nem értőként, ki volt lekezelő vele? Linkeld be légy szíves a hozzászólást.

Erre gondoltál, amit colomb2 tök jogosan írt, ráadásul nem is neki, hanem neked, mert leszaroztad a YouTube oldalát úgy, ahogy van?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
alratar
üzenetére
Túl sok a "szerintem", meg a "ha" és "volna", miközben nem tudjuk, mit próbált meg a kérdező. A felhasználók többsége általában az oldalt okolja, letudja annyival, hogy biztos az a szar, én nem hibáztam.
Pedig nagyon sokszor kiderül, hogy user error van, ami nem azt igazolja, hogy az illető gyökér (ahogy utaltál rá a sértődött (#15740)-es hsz.-edben), hanem azt, hogy nem tesztelt még mindenféle alternatív körülmények között. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
alratar
üzenetére
"Sztem maga az oldal szar!"
... aztán várj 1-2 hónapot, és biztos megjavul magától...
Konstruktív vélemények!
Inkább tesztelni kellene más gépen, más körülmények közt, okolni a Flash plugint és egyebekre gyanakodni, esetleg kipróbálni HTML5-módban is, és így tovább. Bár megértem, "az oldal szar" sokkal egyszerűbb megoldás.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ha nem sikerült leszűrni abból, amit írtam, akkor még egyszer, másként: keresd ki a chrome://settings/searchEngines oldalon a YouTube-ra vonatkozó részt, és módosítsd akkor y-ra a kulcsszót, ha neked az úgy jobban tetszik. Látom tök feleslegesen vakerásztam annyit.

-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
MrSealRD
üzenetére
Hmm, ezek szerint gányoltak már megint valamit, mert Drone86 is erre hivatkozik:
http://prohardver.hu/tema/google_chrome/hsz_15609-15609.html
Mármint ez akkor érdekes ezek szerint, amikor a beállításokban NEM úgy van beállítva, hogy "Induláskor > Folytatás ott, ahol abbahagytam".
-
Sk8erPeter
nagyúr
Na, értem már, mire gondolsz, próbálom tisztázni. Alapból a Chrome/Chromium úgy működik, hogy próbálja felderíteni és eltárolni az egyes oldalakon található keresőmezőket úgy, hogy amennyiben legalább egyszer már használtad az adott oldalon található keresőt (ami elvileg GET-metódussal működik, de lehet, hogy POST-metódussal működő keresőkre is igaz ez), akkor automatikusan megcsinálja azokat a lépéseket, amiket leírtam itt.
Hozzáteszem egyből, ez, hogy a keresőmezők automatikusan hozzáadódtak, sokakat zavart is, és például az új, Blink-alapú Operánál (amit egy Chromium-projectből forkoltak) ez már nem így történik: [link]. Azt hiszem, a Chrome-ban/Chromiumban ezen még nem változtattak, tehát maradt az automatikus keresőmező-hozzáadogatás.Amennyiben a youtube.com nálad az előzményekben van, és mondjuk az y lenyomására nem másik oldal jön be előbb (például a youp×rn
), akkor az általad a címsorba begépelt "y" karaktert automatikusan kiegészíti youtube.com-ra felajánlja, tehát ajánl egy lehetséges oldalt az előzmények közül számodra, hogy könnyebben navigálhass az általad használt oldalakra.Ha törölted az előzményeket, akkor azok az oldalak, amelyeket korábban böngésztél, értelemszerűen nem kerülnek automatikusan felajánlásra. Más oka is lehet annak, hogy nálad megváltozott ez a viselkedés, például a kulcsszó a youtube keresőmezőjénél módosult.
Ezt a chrome://settings/searchEngines oldalon tudod leellenőrizni: keresd meg a keresőmotorok közül a YouTube-ot (általában pl. "YouTube videokeresés"), és nézd meg, ott a második mezőbe, a kulcsszó részre mi van írva.(#15706) laszlohu : nincs mit!
-
-
Sk8erPeter
nagyúr
Na, így máris érdekesebb egy fokkal, de csak eggyel, mert látható a changelogból, hogy elsősorban biztonsági jellegű frissítések történtek, ergo az átlagos végfelhasználó túl sokat nem lát ebből az egészből, magyarul számára a biztonsági faktort félretéve totálisan irrelevánsak ezek a változtatások.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
laszlohu
üzenetére
Ennél sztem jóval egyszerűbb, ha létrehozol ehhez egy keresőt, így egyből a címsorba beírva egy kulcsszót, majd magát a fordítandó szót tudsz fordítani a Google Translate-en:
chrome://settings/searchEngines
"Új kereső hozzáadása" mezőbe:
Google Translate
Kulcsszó:
transl
(vagy ami tetszik)
URL (a harmadik mező):
http://translate.google.hu/#auto|hu|%sÍgy ha beírod a címmezőbe, hogy transl, aztán nyomsz egy Space-t vagy Tabot, akkor egyből tudod írni a keresendő szót.
Aztán lehet ezt még variálni, például ha magyarról akarsz angolra fordíttatni, akkor mondjuk a kulcsszó lehet hutransl, aztán az URL:
http://translate.google.hu/#hu|en|%sEzt aztán az összes hasonló Google-alkalmazáshoz tartozó és egyéb oldalakról származó keresőmezővel is el lehet játszani, nagyon fel tudja gyorsítani az egyes oldalakon való keresgélést.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
animatrix11
üzenetére
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
Ez pontosan így van.

Önmagában nulla információval ér fel, csak egy számsorozat néhány plusz karakterrel kiegészítve.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát ez rettentően izgalmas hír, teljesen lázba jöttem... ja, nem.
Amúgy nem tudom, miért vagytok rápörögve a verziószámokra, hacsak fel nem fedeztek valami számotokra hasznos, releváns, észrevehető újítást... bár megértem, hogy reménykedtek benne, hogy majd lesz valami kis meglepicsomag elrejtve valahol a karácsonyfa alatt...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
Téma:
Angry Birds-ös (tetszett az ablak tetején a csíkozás
):
https://chrome.google.com/webstore/detail/angry-birds/nllkkflncainlmehooebdaodggehpknh?hl=huAz extension, aminek az ikonjára rákérdeztél:
Session Buddy
https://chrome.google.com/webstore/detail/session-buddy/edacconmaakjimmfgnblocblbcdcpbko(#15663) tonyrulez :
Prohardver! Eszközök
http://logout.hu/cikk/prohardver_eszkozok/bemutato.html
ezt telepítsd, ha érdekel, ez a frissülő változat:
https://chrome.google.com/webstore/detail/prohardver-eszk%C3%B6z%C3%B6k/bekdnjncnmgahgpcnbigleflagaodibfMost épp van pár bug benne, mert változott a Chrome Extension API, és ntomkának, vagyis a fejlesztőjének még nem volt ideje ezeket javítani, de majd dolgozik rajta, ha tud. Lásd a hsz.-eket a Logout-cikkhez kapcsolódóan.

-
Sk8erPeter
nagyúr
"A Firefox már évek óta tudja alapból, a Chrome meg nem?"
Sajnos nem.
Amúgy a Firefoxot csak nagy ritkán használom, de érdekel, ha már említetted, melyik opció állításával tudja ezt, hogy középső klikkre még NE töltődjenek be a lapok, csak ha oda váltasz?
Be van pipálva nálam a "Csak kijelöléskor töltse be a lapot", ennek ellenére láthatóan akkor is betölti középső klikkre is. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
szildavid90
üzenetére
Melyik verziónál tapasztalod?
Itt pont ezt a bugot jelzik:
https://code.google.com/p/chromium/issues/detail?id=296824 -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
tonyrulez
üzenetére
Hát így távolról, ennyi információ birtokában nehéz lenne megmondani, nálad konkrétan mi szól bele a tanúsítvány-hitelesítésbe, de az nc×re tanúsítványával elméletileg semmi gond nincsen. Mindenféle Windows update-et lehúztál, engedélyeztél, telepítettél?
Mindenesetre ilyen biztonsági témakör kapcsán dilettáns megjegyzések közül soha nem olvastam még ekkora baromságot, hogy "Szvsz ez az egész tanúsítványosdi bullshit.", ezzel megkaptad a fődíjat! 1. hely, oh yeah!
(#15639) Tenager18 :
nálad ugyanez, nem látjuk, mi szól bele a dologba, mitől minősíti rossznak a tanúsítványt.Régen az ESET termékeinél volt hasonló para, ami Operánál jött elő:
http://prohardver.hu/tema/opera_bongeszo_2/hsz_17027-17028.htmlDe most ez nem játszik, mert nálad a Microsoft Security Essentials van fent, ami ilyet tudtommal nem művel, de a fene tudja.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Drone86
üzenetére
Hát jó.
Én úgy emlékeztem, amennyiben meghatározott új lappal indítasz, nem pedig az előző munkamenet megjegyeztetésével és indításával, akkor az előző munkamenet elvész, de akkor lehet, hogy nincs igazam.(#15624) HXY :
ilyen nincs. Középső klikkre a háttérben megnyitja, ez van.
Legfeljebb kerülő megoldásként használhatod a The Great Suspender bővítményt:
https://chrome.google.com/webstore/detail/the-great-suspender/klbibkeccnjlkjkiokjodocebajanakg -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Gabesz87
üzenetére
Nincs mit, de igazából annak pont nem szabad számítania, mivel én Adblock Plus-t ÉS DoNotTrackMe-t használok, ami szintén blokkolja az ilyeneket, és ettől még az oldal hibátlanul működik.
Akkor viszont nem működik, ha kikapcsolom a JavaScriptet, nem kattinthatók az általad említett linkek, mert ezt az oldalt - gratulálok a fejlesztőknek - úgy csinálták meg, hogy JavaScript kikapcsolása esetén egyszerűen használhatatlan. *
Ilyet esetleg el tudok képzelni, hogy a scriptfájlok nálad valamiért nem töltődtek be.* ez például webfejlesztés szempontjából azért is gáz, mert ez a Google keresőrobotjának (SEO) is megnehezíti a dolgát az oldal bejárása szempontjából... Ergo például ezért van, hogy az adott Lenovo-termék Google-be való beírása esetén a Lenovo Support oldalát sehol sem dobja ki, pedig első találatok között kellene neki...
(és ez nem a Google hibája, hanem a Lenovo-oldal fejlesztőié - arról már nem is beszélek, hogy illene már átállni a HTML5-re, placeholdereket használni a szövegmezőkben a JavaScriptes hülyeségek helyett, amikor megjelenik egy alapértelmezett szöveg, és kattintásra eltűnik, stb. - bár ez kisebb probléma) -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Drone86
üzenetére
"sima bezárás után (pl véletelenül bezártam az egész ablakot)"
De úgy, hogy még maradt megnyitva másik Chrome-ablak?
Mert ha igen, akkor Ctrl+Shift+T-vel vissza tudsz hozni akár egy egész bezárt ablakot, akár egy bezárt fület.Ha az egész Chrome-ot bezártad, és úgy van beállítva, hogy üres lappal kezdjen (vagy megadott honlappal), akkor nem tudok róla, hogy így vissza lehetne hozni, korábban sem vágom, volt-e ilyen.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Gabesz87
üzenetére
Naprakész stabil Chrome "30.0.1599.69 m" verzió van nálam, hibátlanul működik a Lenovo Support oldala, tudok kattintani azokra a menüpontokra, amiket említettél. Szóval egyedi gebasz lesz. Nincs fent valami extensionöd, ami közrejátszik? Amikor megnyitod a fejlesztői eszköztárat F12-vel, majd a Console fülre kattintasz, nincs ott valami piros hibaüzenet?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Drone86
üzenetére
De most arra gondolsz, amikor például összeomlik az egész böngésző, bezárja az egészet, aztán lecsúszik egy sárga sáv, amin van egy "Visszaállítás" gomb, amivel az összes korábban megnyitott fület vissza lehet hozni? Mert az elvileg még mindig benne van.
Amúgy meg ha úgy van beállítva a böngésződ, hogy "Induláskor > Folytatás ott, ahol abbahagytam", akkor több megnyitott ablak esetén úgy zárd be a böngészőt, hogy Alt+F (Chrome menüjének megnyitása) > Kilépés (kétszer felfelé nyíl lenyomása), és akkor az összes ablak újranyílik a böngésző következő indításakor, nem kell minden fület egy ablakba behúzni.Már ha jól értem, mit szeretnél.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Gabesz87
üzenetére
Konkretizáld, hogy melyik oldal a Lenovo Supporton belül, meg milyen típusra keresel, és akkor talán mi is tudunk konkrétat mondani, hogy nálad van a hiba, vagy a honlapot magát csinálták meg igénytelenül.
Egyből hozzáteszem, eleve igénytelen a Lenovo Support honlapja (nekem is Lenovóm van, így én is kerestem már rajta párszor) abból a szemponból, hogy például a konkrét termékhez tartozó driveroldalt nem lehet belinkelni (nem kerül a query stringbe a megnyitott oldal címe). -
Sk8erPeter
nagyúr
Én nem ismertem eddig a YouTube Centert, de köszi, bejövős!
Én most raktam fel az új Operához való változatot, ha már Chrome topic. 
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
Hmm, hát elvileg már egész jól szűkítetted a kört, tényleg lehet, hogy szolgáltatóoldali para. Most néztem vissza a korábbi hsz.-eidet, abból az derül ki, hogy torrentezni például max. sebességgel tudsz, ezt mindenképp érdemes lenne jelezni feléjük (önmagában a torrentezés legális, csak max. az nem, amit azon keresztül letöltesz
). Mondjuk ha jól láttam, azt még nem próbáltad, hogy a router kiiktatásával, a gépen történő külön beállítgatással (már ha nem sima kábeles kapcsolat, hanem jelszómegadós) töltesz le. Végül is, ha három gépen kipróbáltad, és mindegyik ugyanahhoz a routerhez csatlakozik, akkor még mindig nincs kizárva a routeres para.
Kábelen keresztül is próbáltad a letöltögetést, vagy csak Wi-fi-vel?
A firmware-es dolog meg csak akkor érdekes a routeren, ha cserélted, ha a gyári van fent, akkor elméletileg jól kell működnie, ha egy évig teljesen jól használható volt, szóval akkor azzal ne foglalkozz.
Amikor felhívod a szolgáltatót, daráld el nekik, mikkel próbálkoztál eddig, és akkor egyből úgy kezelnek, hogy legalább tudod, hova kell nyúlni, nem csak ahhoz hasonló tanácsokkal fognak ellátni, mint hogy indítsd újra a gépedet.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
Lehetne akár routeredhez (pl. ilyesmi vagy más), akár adott OS-en lévő driveredhez kötődő probléma, és még sok egyéb.
Persze elképzelhető szolgáltatóoldali hiba is, csak a hiba okai sokszor közel sem olyan egyértelműek, igazából ezt akartam jelezni, hogy nem olyan fekete-fehér a dolog.
(Legalábbis önmagában a csomagvesztés miatt nem biztos, hogy a szolgáltató a hibás, de simán lehet az is, a lényeg, hogy nem kizárható felhasználóoldali probléma sem.)
Természetesen jelezd a szolgáltató felé a parát, csak készülj fel, hogy defenzívába fognak először helyezkedni, hogy ők mindent tök faszán csinálnak, biztos nálad van a para.
Pedig az is lehet, hogy neked van igazad, lényeg, hogy remélhetőleg megoldódik.
Azért majd visszajelezhetnél, mire jutottál, engem legalábbis már érdekel.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Még a sírdogálás előtt nézz utána a HTML5-ös videó-lejátszhatóságnak a különböző böngészőkben!

Kodek- és böngészőfüggő, mit tud HTML5-módban lejátszani, és mihez szükséges Flash fallback. Hangsúlyozom, NEM YouTube-specifikus a probléma (probléma azért, mert ez a Flash leváltását akadályozza). Sajnos a HTML5 a különböző hang- és videóformátumok, kodekek, liszenszproblémák, böngészőgyártótól függő hozzáállás, stb. miatt még mindig nem nyújt teljes körű alternatívát a Flash-re, és valószínűleg jó sokáig nem is fog.
Elég rossz hír ez, mert a legjobb lenne a Flash teljes megdöglesztése a weboldalakon, a Flash-pluginra való ráutaltság teljes megszüntetése.Az pedig sok mindentől függ, hogy adott platformon, adott konfiguráción a HTML5 vagy a Flash teljesít jobban. Nem lehet általános igazságokat kijelenteni, hogy melyik a jobb teljesítményben.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
Mitől lenne már olyan a Chrome "hamarosan", mint a Firefox?

Ha testreszabhatóság tekintetében legalább közelítené, de megtartaná a gyorsaságát (nem venné a Firefox GUI-fagyásait és vánszorgását), máris jobb lenne a Chrome."Mellesleg meg a firefox alatt nem tom a kuglis fiükomat szinkronizálni se, szóval az is fail. (legalábbis tudtommal)"
Tudtommal sem, valóban érdekes lenne, ha a Firefox csak úgy lazán tudna a Google saját szervereire írogatni - ilyen közös szerveres cross-browser megoldás külön kiegészítővel, előbbiektől független fejlesztőktől csak például az Xmarks a könyvjelzőkre, meg LastPass a jelszavakra (utóbbi annak, aki nem paranoiás a jelszavai felhőbe való felküldésére - az esetleges ismeretlen problémákról pl. itt volt szó (meg itt
)). -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
F_Zolee
üzenetére
"Most a youtube-on is újítottak valamit, mert amikor tölt be a videó akkor fent egy piros sáv megy... "
Ennek nem nagyon értem, mi köze lenne a full screenes problémához. Ez valóban csak a betöltést jelzi, ez nem olyan felháborító újítás.
Bár ha arra gondolsz, hogy minden újabb feature magával hozhat egy újabb bugot is, akkor végül is ha nagyon akarom, oké.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
laszlohu
üzenetére
Na ez lehet, de ha ilyen gond van, a hardware acceleration letiltása nem megoldás?
How do I disable or enable hardware acceleration? - http://forums.adobe.com/thread/891337 -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Rimuru
üzenetére
Chrome-hoz értelmes letöltéskezelő? Egyelőre nem tudok ilyenről, bár ez nem jelent semmit.
A Firefoxos DownThemAll! elég korrekt letöltéskezelő, de Chrome-os alternatívája nincs, nem is biztos, hogy lesz:
http://www.downthemall.net/latest/still-no-google-chromechromium-support/ -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
29-esen belül konkrétan melyik verzió? Kiegészítőid milyenek vannak?
Egyébként ha semmi nem oldja meg, downgrade-elj 28-asra, ha azt mondod, annál nem volt para, szüntesd meg az update-et, aztán várd meg a következő major versiont, és kész. Bár a franc tudja, vajon bugról van-e szó, vagy csupán nálad jelentkező hibáról, keress rá gúgölben."Ugyan itt" helyett "ugyanitt", ahogy "ugyanaz", "ugyanolyan", és így tovább, mindegyik egyetlen szó, nincs különírva.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
westlake
üzenetére
Win+R, aztán pötyögd be, hogy Taskschd.msc, itt a Task Scheduler Libraryben (nem alkönyvtárban) látsz ilyet, hogy GoogleUpdateTaskMachineCore, meg GoogleUpdateTaskMachineUA? Elvileg ezek ütemezik az update-et, az első akkor fut le, amikor bármelyik felhasználó bejelentkezik.
Aztán még egyet nézz meg: Win+R, services.msc. Itt van ilyen, hogy "Google frissítés Szolgáltatás (gupdate)" (Startup type: Automatic (Delayed Start)), meg "Google frissítés Szolgáltatás (gupdatem)" (Startup type: Manual)? Kellene lennie.A GoogleUpdate.exe fájl egyébként itt van: "C:\Program Files (x86)\Google\Update\GoogleUpdate.exe". Ennek paraméterezésével futkorászik a szolgáltatás is.
Ez a fájl megvan?Ezzel persze nem oldunk meg még semmit, de legalább megtudunk egy infót, hátha tényleg valami nem volt fasza a telepítésnél.
(#15136) laszlohu :
Ez így megtévesztő infó, a GoogleUpdate.exe pontosan csak akkor fut, amikor az ember rákattint a névjegyinfóra (chrome://chrome/), vagy amikor a szolgáltatás indul (ami szintén nem folyamatosan megy szerencsére), egyébként csak úgy önmagában feleslegesen nem futkorászik. Nehogy megijedjen bárki itt attól, hogy hoppá, nincs a folyamatok közt, vajon miért nem. Azért nem, mert csak úgy nincs is ott, nem is kell ott lennie.(#15138) laszlohu :
"de legalábbis az automatikusan induló folyamatoknál mindenképpen"
úgy érted: szolgáltatásoknál.
Nem mindegy. 
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
disco fever
üzenetére
Szerintem erre a célra jobban jársz, ha a Shift+Esc billentyűkombóval előhívható Feladatkezelőt nézed, aztán jobb klikkel bekattintod a Memória, Megosztott memória, Saját memória oszlopok megjelenítését, meg még ami kell (itt speciel külön virtuális memóriára vonatkozó cuccos nincs asszem, de az most neked nem is kellett), mert az legalább frissül is folyamatosan, míg a chrome://memory-redirect/ fület mindig kézzel kell frissítgetni, ha érdekel a változás.
És a kérdésre válaszolva igen, nyilván a GPU nem egy gyanús valami...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Válaszolok akkor saját magamnak
: nálam lehet valami gond, mivel most egy másik meghajtón lévő Windows 8-ról nézem, szintén 29.0.1547.57 m változattal, és ott simán előjön a Shift+Esc menü.
Csak akkor nem igazán értem, hogyan tudnám helyrehozni ezt a parát, ilyennel még nem nagyon találkoztam, hogy nem látható területre került egy ablak, és onnan nem tudom visszamozgatni a látható területre. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
greenity
üzenetére
Hát az nem valószínű, hogy maga a Chrome blokkolná a hozzáférésedet a Gmailhez és Facebookhoz
Legfeljebb valami kiegészítő (ezeket írtad már, mik vannak fent?), tiltás egy tűzfalszoftverben, esetleg hosts-fájlbeli módosítás - %windir%\System32\drivers\etc\hosts fájlt kellene ellenőrizned -, és még sok minden közrejátszhat. Kevés az infó, az a gáz, így nehéz segíteni, brühü. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
laszlohu
üzenetére
Tök mindegy, hol kattintok, ha oldalt, a beállítások között kotrom elő, akkor is ugyanúgy valami láthatatlan területre kerül, mondom, a fókuszt megkapja, Alt+Tabra ott látom virítani a többi alkalmazás ablaka között, de egyszerűen nem tudom előhívni! Pontosabban csak nincs a látható területen. Vagy hogy miért nem látok belőle semmit miközben Alt+Tabbal elvileg erre az ablakra raktam a fókuszt, azt a tököm tudja.
Amúgy a stabilt használom. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
És a Firefoxos általános videóletöltő Video DownloadHelperre, amiről itt beszéltünk, nem találtál azóta véletlenül megoldást Te sem?
(#15067) spammer :
szerintem is egy ratyi szar most, ahogy kinéz
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
Az a nagy gáz ezzel a YouTube Options kiegészítővel, hogy eltünteti a "Tetszik" gomb körül lévő dolgokat, például a számomra igencsak lényeges listához hozzáadási funkciót, meg akár a megosztólinkhez (youtu.be cím) vezető fület... ennek nem is tudom, mi értelme volt, nem lehet bekattintani, hogy rakja vissza...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
sgergi
üzenetére
Házibuliban illik jó kis összeválogatt számokat berakni, amik tuti jók
A YouTube playlistje is jó, ahogy Phvhun említette, mondjuk meglepően hülye korlátja szerintem az, hogy 200 számot lehet maximum berakni egy playlistbe (én nem egyszer ütköztem a korlátba, és akkor létre kellett hoznom egy következő listát, a következő sorszámmal). Nem nagyon értem a korlátozás okát, lényegében a lejátszólista csak egy összegyűjtött lista a különböző azonosítójú feltöltött zenékről, szóval nem tudom, miért lenne probléma, ha akár többezer zeném lenne egy listában összegyűjtve, plusz terhelést nem ró a Google szervereire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amúgy meg borzalmasan néz ki ez a Norton ikonjaival mindenhol teletűzdelt "élmény".
Az meg, hogy a magát alattomos módon mindenhova beerőszakoló Ask keresőt erőltetik rád, egyenesen nevetséges. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tényleg érdekelne.
"
Amiről te beszélsz, az Java applet a weboldalon+Java plugin a böngészőben. Ilyen alapon a Flash plugin esetleges hibája esetén is mondhatnád, hogy a Chrome szar. Vagy akár a Silverlighténál.