Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Még a böngésző gyalulása és újratelepítése előtt, letiltani a kiegészítőket majd egyenként újra engedélyezni, az előbb említett cache és cookie törlés is talán megoldás.
A kiegészítők újratelepítése.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Gondolom a cache és cookie törlés megvolt?!

-
Ma egy elég érdekes hibába futottam bele:
A Youtube nem hajlandó egyetlen videót sem lejátszani az elsődleges fiókommal, kijelentkezve illetve másik fiókkal rendben van a helyzet, tévén is simán megy. Mi lehet a gond? -
válasz
iguana
üzenetére
Ez lesz. Megpróbáltam már sima uninstallt, előtte összes böngésési adat törléssel, de az nem oldotta meg. Ki kell törölnöm az appdata mappáját is, lehet ott bújuk meg valami bejegyzés.
Bár legutóbbi windows frissítés óta a windows search bar sem működik, csak, ha a search szolgáltatást újra indítom...
-
-
válasz
iguana
üzenetére
Igen, qbittorent és kmspicon kívül nem talált semmit....
A fentebb berakott ad kiegészítés az alábbi linkkel jön be, persze változik a tartalom, de nem találom, hogy ez mitől ugorhat fel minden keresés után a találatok és a kereső sáv közé.
https://www.flogr.co.uk/search.php?cx=partner-pub-9742335873823719:3447010635&q=flogr+co+uk -
nova001
senior tag
Sziasztok
valamiért nagyon belassult a chrome. Minden oldalt lassan tölt be, mintha késleltetné. Bárkinek volt már hasonló tapasztalata ?
-
iguana
őstag
-
Sziasztok,
Az elmúlt napokban jelent meg pár probléma a chrome-on belül.
Ugyanazzal a fiókkal bejelentkezve használom itthon, a céges gépen, telefonon, tableten, de csak az itthoni gépen jelentkeznek az alábbi problémák.
Kereséskor a találatok után automatikusan feljön még néhányat Ad előjellel, a fenti 3 pöttyös menüre bökve alul írja, hogy Az Ön szervezete kezeli, miközben azt írja, ha továbblépek, hogy Aktuális fiókját – ...@gmail.com– jelenleg nem rendszergazda felügyeli.
Futtattam a gyári kártékony szoftver keresést, kaspersky-t, adwCleanert, spybotot, az adwCleaner dobott ki egy keresőt, hogy nem megfelelő, azt töröltem, de semmi javulás.Köszi!
-
D@niel
addikt
válasz
internetezoo
üzenetére
Használd az AdGuard-ot. Közben kipróbáltam pc-n, és mobilon is, a filtereknél be kell pipálni az "I don't care about cookies" filtert - igazából az összes többit is érdemes - és garantáltan nem lesz üzenet.
-
Cs1csó
titán
válasz
internetezoo
üzenetére
Asztali böngészőben telepítsd az Ublock Origin-t és a beállításoknál kapcsold be az "Adguard Annoyances" szűrőt.
LEHET lesz így is pár kérés, de ha túltolod a szigorítást akkor simán lesz olyan oldal ami nem fog rendesen betöltődni. Tehát a kevesebb több alapon érdemes blokkolni. -
Predator2
addikt
Helló
A munkahelyem weboldalára felkerült oktató videókat szeretném lementeni valahogy. Erre keresek valamilyen programot/alkalmazást.
Létezik erre valami?
THX -
internetezoo
senior tag
Sziasztok! Hogy lehet megoldani, hogy ne jöjjön be mindig a süti elfogadás a gyakran látogatott weboldalaknál? Köszi
-
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudom kideríteni, hogy mi zabál ekkora memóriát a chrome-nál? 4 lap volt megnyitva és ahogy leállítottam azt a 2 GB-s folyamatot nem történt semmi látható változás. De minden indításkor előjön. -
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Van valami olyan opció a beállításokban, hogy mindig rákérdezzen fájl letöltése előtt, hogy biztos szeretném-e az adott fájlt letölteni?
-
olivera88
veterán
Írtam kb még 1-2 hónapja hogy egy oldalról nem akar letölteni a Chrome, mert nem jelent meg mentés ablak. Persze megoldást senki se tudott.
Ma este nézem h megjavult magátol.
Nem tudom mi a frász baja lehetett, de lényeg h most jó.
Ez az az oldal.
[link] -
Üdv!
Ez a Software Reporter Tool ez mindenkinél gondot okoz, vagy csak régebbi CPU-k mellett?
E8400, 8giga ram, és SSD mellett is úgy megakasztja a gépet, h hosszú percekig nem lehet normálisan használni a böngészőt. (Win 7)
Faterom gépénél van ez, őt nem érinti, mert Firefoxot használ, én viszont ha hazajövök, a Chromeot nyitom meg, és kábé egy hónapja vettem észre, h akad az egér, aztán néztem a feladatkezelőben, ez a szxrság okozza, folyamatosan magasan terheli a processzort.
Rákerestem mi ez.Itt a topicban is kérdezték már páran.
Nincs erre valami megoldás?
Hát komolyan agyfxszt kapok, ilyen nincs.

Értem én, h új gépeknél nem lehet észrevenni, mert olyan erős egy új CPU, h 5-10%-ot terhelhet csak talán. De hát ez felháborít, h egy rxhadt böngésző fejlesztője ilyet megenged magának, h használhatatlan 5-10 percig a gép a spywarejük miatt.
Egy E8ezres Core 2 azért szerintem netezésre, officera, médialejátszáshoz akár HDD-vel, pláne egy SSD mellett azért még teljesen használható lenne.
És akkor ne utáljam a Googlet?
-
D@niel
addikt
Sziasztok,
be lehet állítani, hogy ismeretlen oldal betöltésekor ne jelenleg meg - alul/felül, stb. - az "ön adatai fontosak számunkra ... engedélyez" üzenet? Nagyon zavaró, hogy minden alkalommal el kell fogadni.
Flags van rá? Telefonon is jó lenne beállítani.
Köszönöm. -
gezatata
aktív tag
Helló!
Egyszer engem is majd az agyvérzés környékezett emiatt.
Akkor ezt mentettem ki:
https://support.google.com/chrome/answer/9175737?hl=hu&ref_topic=7439544
Remélem segít. -
ACE-
addikt
Chrome Desktop legújabb, és egy idő óta folyton be kell újra jelentkezni a böngészőbe, mert azt írja, "Szinkronizálás szünetel". Iszonyat idegesítő, régen nem volt ilyen. Valaki tud rá megoldást?
-
newmoonlight
senior tag
-
OldMike
őstag
válasz
OldMike
üzenetére
Fejlemény van, de nem tudom hogy valóban ettől javult-e meg. A Beállításokban alapból tiltva vannak a felugró ablakok. Próbaként beállítottam kivételnek a videa.hu oldalt, azóta működik. Korábban ez biztosan nem volt beállítva, mégis működött a lejátszás.
Írtam hogy az EDGE esetében nem volt gond, de másnap már ez sem volt igaz (mindig leállítom a gépet éjszakára, és másnap hidegindítással indul). A Chrome után az EDGE-ben is engedélyeztem a felugró ablakot, azóta ott is működik. -
-
OldMike
őstag
Sziasztok! Tapasztalta-e valaki, hogy a Chrome alatt nem indulnak el a VIDEA videói? Nem csak a videa.hu megnyitásakor, hanem például az origo VIDEA rovatában lévők sem.
Kipróbáltam az EDGE alatt is , ott bármelyik módon rendben mennek a videók.
Amúgy minden más videó (bármilyen honlapba beágyazva is) rendben működik, és a YouTube esetén sincs gond a Chrome alatt. -
RAiN91
őstag
Sziasztok,
Be lehet állítani, hogy ha egy youtube videót megnyitok, csak akkor játssza le, ha még külön ráklikkelek a lejátszásra? A link megnyitása után egyből indul, azt hittem ez alap, de használtam firefoxot, ott külön még el kell indítani. -
ph2012
senior tag
Reklámblokkónak Ublock Origint használok. Mostanában nem működik jól. Ha rákattintok ezt írja ki: [link] . Kérdésem, miért kel újrabetölteni a lapokat? Köszi a választ.
-
MadGame
senior tag
válasz
llacee
üzenetére
Gyanús, hogy otthoni hálózaton ilyet produkál. Nálunk a munkahelyen van ilyen, de ott lengyel a szerver. Nálunk a Chrome-ban kellett átállítani a régiót, nem a gépen. Esetleg ellenőrizd, hogy itt minden magyar-e. Lehet, hogy többször be kell majd állítani, elsőre nekünk sem sikerült.
Chrome → Adatok és személyre szabás → középtájon: Általános beállítások az internetes használathoz → nyelvet is érdemes ellenőrizni, de katt az utolsóra: Keresési beállítások → legalul: Régióbeállítások → nekem jelenlegi régió van beállítva, de melóhelyen konkrétan Mo.-t lőttük be és úgy jó lett. -
llacee
őstag
Sziasztok!
Félig kapcsolódik a topicba a kérdésem, ezért elnézést, de kimondottan kereső topicot nem találtam.
Az lenne a gondom, hogy az itthoni hálózaton lévő gépeim mindegyike produkálja azt a tünetet, hogy ha pl chrome alatt a keresőbe beírok valamit magyarul a 3.-4. találattól kezdve .ru orosz domaines oldalak jönnek magyrra fordítva, tehát olyan, mintha magyar oldal lenne.
Ugyan ez a helyzet pl a youtubeal is. A java részük a keresési találatoknak orosz.
A böngészőkben az automata fordítást kikapcsoltam, régió Hu, törötem az összes gépen az előzményeket, sütiket.
Végignéztem a gugli fiókom semmi nem utal orosz érdeklődésre.
A google fiókom bitwarden által generált 24 karakteres jelszó, két faktoros bejelenkezéssel.
Minden gépen nod32 virusirtó van a mobilon is, ahol szintén a g accountot használom.
Malwerbyte nem talál semmit, belső DNS szerverem, van Pihole egy Raspberryn, az google és cloudflare dns felé megy.
Találkozott már valaki ilyennel? Hogy lehet tőle megszabadulni?
Nincs bajom az orosz tartalommal, de szeretném én eldönteni, hogy mit nézek. -
Üdv! A Chrome nálam hetek óta azt csinálja, hogy a könyvjelzőre nyomva 5-6 mp-ig is mozdulatlan, aztán elkezdi betölteni az oldalt. A böngésző maga ugyanakkor nem fagy meg, tehát rányomhatok másik könyvjelzőre, meg tudom nyitni a beállításokat stb. Routerről és mobil hotspotról hajtva is. Ugyanezekkel a forrásokkal más eszköznél nem tapasztalok hibát.
Sok mindennek próbálkoztam, de semmi. Most azzal szórakozok, mert ez lett gyanús, hogy amikor alvóból jön vissza a laptop, akkor csinálná. Ha ilyenkor leválasztom a netről, majd felcsatlakozom, akkor jónak tűnik. Létezhet ilyen?
-
-
Kelvin
őstag
Nálam is csak akkor jön elő ha, más teljes képernyős alkalmazásból alt+tab-t nyomok. Ha lapot válok a böngészőben akkor egyből megjavul, szóval nem vészes. (lehet nálam van a hiba) Most néztem meg sajnos, még mindig fennál a jelenség. Frissítek egy videókari drivert is, hátha...
-
Blue meth
senior tag
Sziasztok! Kb 15 év után otthagytam a Firefoxot mert annyira szar lett, hogy meguntam. Természetesen Chrome-ra váltottam. És egy olyan problémám lenne, hogy be vagyok jelentkezve Google-be, viszont ha megnyitom a térképet, akkor Debrecen jön fel, nem a lakóhelyem, ahogy eddig. Kérdés, hogy lehet ezt beállítani, hogy ugyanúgy a lakóhelyet dobja fel? Illetve miért pont Debrecen??
-
Cs1csó
titán
válasz
Dumi86
üzenetére
Passz, nálam Firefox és Chrome böngészőben is jó pl. elkezdtem beírni, hogy "hurka" és egyből jöttek alatta a javaslatok pl. sült hurka stb.
Erre gondoltál?Esetleg próbáld meg letiltott kiegészítőkkel ürítsd a cache-t, jelentkezz ki a Google fiókból - böngésző - és jelentkezz be újra.
-
Ronaldohun
tag
Sziasztok!
Asztali gépen nem működik a chrome keresője. A címmezőbe url-t berírva simán bejön az oldal, de keresőként nem funkcionál. Akármilyen szót- vagyis NEM weboldal címet - írok be, nem csinál semmit csak homokórázik eredmény nélkül. De pl. bejelentkezni sem lehet a jobb felső sarokban lévő panellel. Újratelepítettem már, alapértelmezett kereső is be van állítva google-re.
Tegnap cseréltek routert, azóta halt meg a kereső. Nem tudom van-e összefüggés. -
Dumi86
senior tag
Nem tudom jó helyre írok e de végül is Google téma
Szóval van a Google.hu vagy Google.com(igazából ez mindegy is). Ha rákattintok a kereső részére ahol még üres mező van oda nem dob fel semmi keresett címet. Ezt pár napja kezdte el. Se cookiekat nem töröltem se semmi változás. Próbáltam Edge, Vivaldi és Explorer böngészőben, mindegyiknél ugyanez. Nem tudom ez most így normális? Sok értelme nincs is így a keresőnek ha nincs meg semmi előzmény. -
coco2
őstag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Természetesen. Néha eltünteti. De nem mindig. És amikor új lapot nyitok meg, minden alkalommal ott vannak a könyvjelzők. Eddig annyit sikerült, hogy amikor frissen nyitom meg a chrome-ot, olyankor nincsenek még könyvjelzők. De aztán az első új lapnál "megérkeznek".
-
Jobb klikk és őt próbáltad már?
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Furcsa jelenséggel küzködök. Ki akarom kapcsolni a könyvjelzőket a böngésző menüsorában, de csak félig sikerül. Találtam - állítólag - 7 módot is rá itt: ( https://www.webnots.com/7-ways-to-disable-bookmarks-bar-in-chrome/ ), és azok is csak félig működnek. A bosszantó jelenség új lap nyitásakor jön. Amikor új lapot nyitok, automatán bekapcsolnak a könyvjelzők. Akkor tűnnek el, amikor behívok egy oldalt - addig ott maradnak.
Ez vajon bug vagy feature?
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
hogyan/hol lehet kikapcsolni az autófordítást?
nem a betöltött oldalakra gondolok hanem arra amikor a keresőbe beírok valamit magyarul és a magyar találatok között már ott az orosz, angol és egyéb nyelvűre fordított "magyar mondatokként" látom vissza
ami elég idegesítő.. -
gezatata
aktív tag
Sziasztok !
Hosszas keresés után sem találtam megoldást arra a problémámra, hogy lehetne egy weboldalon egyszerre 2 szóra is rákeresni amik nincsenek közvetlen egymás mellett. A Ctrl+F -et használom de az csak akkor jó ha a két szó egymás mellet van közvetlenül.Olyasmi kellene mint itt a topok keresője, ha egy hozzászólásban ott a két keresett kifejezés akkor megkeresi és meg is színezi.
-
Tamás2310
tag
Sziasztok!
Mikkor be van kapcsolva a hardveres gyorsítás a Chrome-ba és YouTube-bon videót nézek valamiért néha pár másodpercre elzöldül a kép. Egyik gépemben egy RX 570 van másikban megy egy RX 580-an és mindkét gépen ugyan ez a hiba és a kártyák hibátlanok. Mozilla-alat nincs ilyen hiba. Ehhez hasonló a hiba csak nálam teljesen zöld: [link] -
-
válasz
Bubee82
üzenetére
Nálam ezt a könyvjelzőkre való kattintás után játszotta. Rányomtam és 4-5 mp-ig semmi, aztán elkezdte tölteni az oldalt. Egyébként ezen kívül maga a böngésző működött, tehát nyomhattam másik könyvjelzőre, menük megnyíltak stb. Talán nem is ugyanaz a hiba, mint nálatok.
-
Bubee82
őstag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Nálam mindennap lefagy legalább 1 alkalommal a Chrome, semmire sem reagál, egyszerűen csak megáll, majd 4-5 másodperc elteltével magához tér
Ezt en is eszrevettem. Rohadt idegesito. -
Közben megoldás született.
Ha segítség használjátok.
[link] -
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem tudom mi a frász baja lehetett, de lényeg h most jó.

Chrome bug lesz. Alvás után olyan, mintha lefagyna, de közben nem. Nem is láttam még ilyet.
A blogot még nem néztem át, gyakorlati tapasztalatom még nincs, azóta nem fordult elő.