Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
iguana
üzenetére
Ez lesz. Megpróbáltam már sima uninstallt, előtte összes böngésési adat törléssel, de az nem oldotta meg. Ki kell törölnöm az appdata mappáját is, lehet ott bújuk meg valami bejegyzés.
Bár legutóbbi windows frissítés óta a windows search bar sem működik, csak, ha a search szolgáltatást újra indítom...
-
válasz
iguana
üzenetére
Igen, qbittorent és kmspicon kívül nem talált semmit....
A fentebb berakott ad kiegészítés az alábbi linkkel jön be, persze változik a tartalom, de nem találom, hogy ez mitől ugorhat fel minden keresés után a találatok és a kereső sáv közé.
https://www.flogr.co.uk/search.php?cx=partner-pub-9742335873823719:3447010635&q=flogr+co+uk -
iguana
őstag
-
need
addikt
válasz
iguana
üzenetére
Üdv..
[válaszoltál] a kérdésemre te is és
SP4C3 is.. amit köszönök nektek..

na most a nagy helyzet a következő amit ti irtatok az úgy van..

de ettől függetlenül nem működik a dolog.. nos akkor ilyenkor mi van...? szedjem le a Chome-t és rakjam újra...? szerintetek..?
-
iguana
őstag
válasz
iguana
üzenetére
mivel tele szemeltem itt, íme a megoldás és elnézést is kérek:
a chrome-hoz semmi köze nem volt a nyűgömhöz.
qbittorrent zabált fel mindent, de úgy, hogy nem volt nyoma.
qbittorrent->beállítások->speciális->OS cache engedélyezése->pipa ki.furcsaság, hogy a kis laptopomon, ami fel sem tud szagolni a desktop gépem képzeletbeli cipőtalpához sem, ott alapból bent van a pipa, és soha sem volt ilyen gond. bírja, tudja, csinálja.
nem értem, de ennyi, és bocs még egyszer.

-
iguana
őstag
válasz
iguana
üzenetére
90% a 8 GB-ból.
a legnagyobb fogyasztóm a qbittorrent ~600 MB-al.
kilőttem.
lett 20%. szóval nem jön ki a matek
a legjobb, hogy 5 db torrent fut ezen a desktop gépen (I7 3,6 Ghz, 8 GB RAM), míg a 6 éves kávédarálós laptopomon, ami 2 magos kis vacak 4 GB RAM mellett kb. 30 torrentet visz nevetve. évek óta.
ugyanazzal a verziószámmal.
dejó.
-
válasz
iguana
üzenetére
Köszi a választ!
Egyelőre nem tettem fel, mert nem tetszik, hogy üres ablak fogad a megállított füleken. A Firefox ebben tényleg nagyon jó...
Az ablak felosztása nélkülözhetetlen, 34 colon másként nem is tudom hogy lennék el, de szerencsére van rá alkalmazás: BetterSnapTool. Előre definiált elrendezéseket és teljesen egyedi cellákat is tud, sok-sok billentyűparanccsal, gesztusvezérléssel. Viszont kizárólag Mac-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Tőzsde és gazdaság
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Magisk
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

"
Sajnos (még) nincs erre megoldás.