Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubee82
őstag
Sziasztok,
Amikor egy-egy uj oldalt latogatok (foleg olyat, ahol nyelvet lehet valasztani), valamiert mindig a magyar lesz alapertelmezett mar egy jo ideje. Szeretnem, ha az alapertelmezett angol lenne. Mar probaltam belemaszni a Google accountom melysegeibe (incl. Chrome) es ahol ilyen lehetoseg volt, ott mindig angolra allitottam (pl kereses regioja is). Ennek ellenere meg mindig forditgat keres nelkul es nem tudok rajonni honnan veszi az infot hogy magyar nyelvre lenne szuksegem (Angliaban elek egyebkent, ezert sem ertem). Ha jol emlekszem volt valakinek itt hasonlo problemaja, de a forditottja az enyemnek (magyart angolra allit).
Van valakinek otlete, hol keressem az opciot ennek kikuszobolesere? Lehet valami felett atsiklottam, ami evidens lehet.
A Windows is angol amugy, ahogy szinte minden egyeb.
-
Bubee82
őstag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Nálam mindennap lefagy legalább 1 alkalommal a Chrome, semmire sem reagál, egyszerűen csak megáll, majd 4-5 másodperc elteltével magához tér
Ezt en is eszrevettem. Rohadt idegesito.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-2500Ft
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest