Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
-
bpmcwap
senior tag
Nem hiszem, hogy ez lesz a gond, mert akár 8000MB-ig is fel tud menni.
#34068Sonja
nVME SSD? igen, az, mondjuk erről még nem hallottam, hogy ez gond lehet, ez nekem új. Viszont most kikapcsoltam minden bővítményt, megnyitottam 20 lapot és nem fagyott ki... valamelyik bővítménnyel lesz a hiba - erre se gondoltam. Köszönöm a tippet! -
Rodzser Mór
senior tag
Köszönöm szépen!Azt hiszem, sikerült. Bár Default mappa egyáltalán nincs ott nekem. De rákerestem és "profile 10" nevű mappában találtam meg a Bookmarks-ot. Már jól át is másoltam a jelenleg használt Chrome könyvtárba. Itt már van "Default" könyvtár. Szóval ide bemásoltam és működik.
-
ggg666
őstag
[Magosbolt] Egyszer megjelent a biciklis futár opció, de ennyi!!
-
Cs1csó
titán
Akkor kérdezem megint: miért kopna ki? A manifest v3 miatt? Ez egy ügyes próbálkozás a gugli részéről de ha jönnek majd a kikerülhetetlen reklámok azoknál is akik eddig boldog tudatlanságban használták a böngészőjüket nem hiszem, hogy beletörődnek hanem vagy maguk keresgélnek vagy egy a témában járatosabb ismerősüknek szólnak és az segít.
Amúgy Gorhil megcsináltam az Ublock Origin Lite-ot ami úgy tudom azért működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszönöm szépen!