Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FunPro
üzenetére
Meg lett a bűnös. [link] Töröltem, majd újra hozzáadtam a bővítményekhez, de csak tovább generálja a problémát, így egyelőre mellőzve lesz.
Egyébként nem tudom, hogy az elmúlt napokban mi kavarhatott be nála, mert azt pontosan tudom, hogy december 10-én szedtem le, és raktam fel az Asus honlapjáról, az alaplapom legújabb BIOS-át, és akkor még nem volt jelen ez a probléma. -
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
FunPro
üzenetére
A javának nincs köze a processedhez. Éppen futott egy javascript, ami nyilván bezáródott, amint lefutott. -> Nem hinném, hogy pont úgy lenne ahogy gondolod. Ezek a process-ek minden egyes alkalommal feltűnnek, amint frissen elindítom a Chrome-ot. Nyilván a Java-s nevű nem volt ott (nem is lehetett), amíg nem telepítettem a Java-t, ezért erős a gyanúm hogy másik kettő is a miatt bukkant elő. (Meg majd, ha a ti gépetekben is csak 4GB RAM lesz és egy E5200-as proci, akkor megértitek, miért kérdezget az ember ilyesmikről...)
-
válasz
FunPro
üzenetére
Nekem most tűnt fel. Ahogy leírtam fentebb is a másik fiókkal történő lépéseket, abból is látszik, hogy valószínűleg mindenkinél máshogy/máskor aktiválódik. Nyilván baromság, mert ahogy írják itt is, magyar a cím (ráadásul magyarosan van fordítva) és amikor már rámész, akkor látod, hogy nem magyar a tartalom maga. Max. a feltöltőből lehet látni, hogy nem hazai cucc.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
FunPro
üzenetére
Ha ki van kapcsolva a szinkronizálás, akkor hogy szinkronizálná vissza?
Amúgy írtam, hogy ha letörlöm a Bookmarks file-t és úgy nyitom meg a Chrome-ot, akkor működik a Könyvjelzőkezelő és amit létrehoz új Bookmarks file, az már jó. Tehát szerintem csak ez a szikronizált Bookmarks file van elbarmolódva. Közben persze próbáltam már újra szinkronizálni párszor, hogy hátha megjavul (megjavították), de eddig semmi. (Minden korábbi Bookmarks file meg Bakcup-olva van a probléma kezdete óta, de ez nem is lényeg). Most azt próbálom, hogy a Rading list-ből (ugye ez egy új funkció) törlök mindent a Chrome-on belül... -
SunMount3r
nagyúr
válasz
FunPro
üzenetére
Nekem a legvégén ez van:
} ],
"date_added": "13238347542879393",
"date_modified": "13271592835965679",
"guid": "00000000-0000-4000-a000-000000000002",
"id": "1",
"name": "Bookmarks bar",
"type": "folder"
},
"other": {
"children": [ ],
"date_modified": "13267639331969707",
"guid": "00000000-0000-4000-a000-000000000003",
"id": "2",
"name": "Other bookmarks",
},
"synced": {
"children": [ {
"date_added": "13269506729417058",
"guid": "c7087e83-c258-467b-bf5a-c1bc64e12f2f",
"id": "54503",
"name": "PROHARDVER! - Az Online PC Magazin",
"type": "url",
"url": "https://prohardver.hu/index.html"
} ],
"date_modified": "13269506729417058",
"guid": "00000000-0000-4000-a000-000000000004",
"id": "3",
"name": "Mobile bookmarks",
}
},
"sync_metadata": "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
"version": 1
}Ami a "sync_metadata": rész után van az csak ilyen csupa karakter, de ennél is sokkal-sokkal hosszabb, ez csak egy kis részlet belőle. Próbálkozok majd azzal, amit írtál, de előszőr lehet ezt a részt fogom komplett kitörölni.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
FunPro
üzenetére
Sajnos az van, hogy ha törlöm a könyvjelző file-okat, akkor rendbe jön a Könyvjelzőkezelő, amint vissza másolom őket, máris nem jó megint. Azt lehetne talán, hogy a könyvjelző (bookmarks) file nem kompatibilis azzal a Chrome-al, ami fent van? Egy régebbi Chrome-ot lehetne esetleg próbálni felrakni... ? Vagy ha a szinkronizálás miatt "romlott el" a könyvjelző file, akkor rájönni, hogy mi vele a baj és manuálisan kijavítani... Mert elvileg ha megnyitom notepad-al, ottvan az összes könyvjelző bennük, hiszem a Könyvjelző sávban is megjelennek rendesen, csak a Könyvjelzőkezelő nem tudja kiolvasni őket valamiért???
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
FunPro
üzenetére
Pár héttel ezelőtt kérdeztem itt szinkornizációról, az előtt sose használtam és (mert) bizony voltak fenntartásaim. De akkor nagyon kellett, gyorsan valami megoldás, hogy egyik gépről átvigyem egy másikra az adatokat és pont itt kérdeztem mennyire '"biztonságos", akkor senki sem beszélt le róla, sőt inkább rá beszéltek. Hát most már tudom, hogy jobb lett volna magamra hallgatnom. az alap kérdés valami olyasmi volt, hogy a könyvjelzőket, jelszavakat át tudom vinni offline is, de a kiegészítőkkel nem akartam szenvedni külön (az is vagy fél óra mire beállítom őket). Most pedig ez van: totál szívás. De nem hagyom annyiban...
-
Toth_Jani
őstag
válasz
FunPro
üzenetére
Miközben az ingyenes 7 mega méretű, Sumatra PDF nézőke simán kivágja szöveget, és azt bármilyen arra alkalmas programba be lehet illeszteni, és szerkeszteni.
És simám elboldogul a képként PDF-be fordított szöveggel is mint egy karakter felismerő program.
Ez egyébként a Chrome áruházban is ott van !! -
Toth_Jani
őstag
válasz
FunPro
üzenetére
Akkor esetleg írd le milyen gépen próbálkozol hátha valakinek van hasonló, és már sikerült rendesen megoldani.
Én már az idén is telepítettem pár Win 10 +Chrome párost, néhány asztali gépre és laptopra is, mindet tiszta telepítéssel, de nem kaptam visszajelzést hogy valamelyik nem működik. -
Cs1csó
titán
válasz
FunPro
üzenetére
Ha minden kötél marad én csinálnék egy mentést a Windows rendszerről Macrium Reflect Free-vel majd csinálnék egy TISZTA telepítést a Windows-al: legfrissebb Windows 10 build, a telepítőben amikor eljutsz oda, hogy látod a korábbi rendszer partícióit akkor azokat törlöd majd telepíted. Ezután hagyod a driver-ek telepítését a WIndows-ra nem kell manuálisan vadászni. KIVÉVE a VGA driver amiből érdemes manuálisan feltenni a legfrissebbet ezután futtasd a Windows update-et és ami még van update azt tedd fel majd lakd be a gépet kezdésnek csak az alap dolgokat pl. a Chrome-ot de még ne jelentkezz be és teszteld hogy miden okés. Ha szinkronizálnál akkor csak a legszükségesebbeket mert lehet a beállításokban van valami gond amit megint felszinkronizálnál elég a könyvjelzőket és a mentett jelszavakat szinkronizálni.
Ha ezek után is előjön a probléma akkor PASSZ, nálam itt már megáll a tudomány. Sokszor futottam már bele én is érdekes hibákba de a nagyját - ha nem hardveres vagy driver-es - egy Windows újratelepítés mindig megoldott.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
FunPro
üzenetére
A Win 10 és a Chrome páros, a gépek 99%-án kifogástalanul működik.
Ha másképpen nem megy akkor töröld le, utána keresd meg az C: meghajtón c:\Users\"neved"\AppData\Roaming\Google\ könyvtárat és töröld le, majd ezután telepítsd újra.
Ha így sem megy akkor nézd meg nem használsz-e valamilyen külső vírusirtó programot vagy tűzfalat esetleg VPN-t. -
FunPro
őstag
válasz
FunPro
üzenetére
Na, most egy kicsit volt több időm, utánanéztem a dolgoknak.
Írtak néhány megoldást, és az a vicc, hogy a legtöbb működik is (legalább is úgy tűnik).
1) A chrome asztali parancsikonján be kell állítani a "-no-sandbox" indítót. Ennek nem tudom mi a következménye, úgyhogy ezt most inkább hanyagolom.
2) Bemenni a programfiles/google/chrome/application-be, és ott a chrome exe-t windows 8 kompatibilitási módra kell állítani. Így a böngésző megy, csak éppen a grafikai része döglik be, ugyanis a baloldalon megjelenik egy csík, meg a fölső fülek is kapnak egy barna hátteret, ami nem a
legesztétikusabb.3) És ez a legviccesebb:
Az előbb említett helyen a chrome.exe-t átt kell nevezni chrom.exe-re. Híhetetlen, de úgy tűnik ez is működik!
Ja, és ha visszaírod chrome.exe-re, ismét nem működik. Csodálatos!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMW topik
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szóval Szept1 óta írásvédett a history file,