Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Chrome Desktop legújabb, és egy idő óta folyton be kell újra jelentkezni a böngészőbe, mert azt írja, "Szinkronizálás szünetel". Iszonyat idegesítő, régen nem volt ilyen. Valaki tud rá megoldást?
-
ACE-
addikt
Van jónéhány weboldal, ahol be lehet ikszelni, hogy belépve maradok, ennek ellenére a chrome nem marad belépve, és minden alkalommal be kell lépnem. A jelszót megjegyzi, nem az a gond, hanem feltehetően a böngésző felismerését célzó valamilyen bejegyzést nem jegyzi meg, hol tudom ezt beállítani?
-
ACE-
addikt
válasz
benfolds
üzenetére
Én megnyitottam most annyi tab-ot, amikor már nem látszik az X, és lehetetlen úgy bezárni, hogy épp nem aktív a tab, mert olyankor nem is látszik az iksz. Bárhova kattinthatok, először aktívvá kell tenni, akkor megjelenik a tab-nál az X, és csak utána tudom egérrel bezárni. Verzió: 58.0.3029.96 (64-bit)
-
ACE-
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ja, én is az SSD-re tenném, de én automatikusra állítanám, feltehetően a Microsoft szakemberei meg tudják ítélni, és megfelelően leprogramozni hogy épp mekkora az ideális.
-
ACE-
addikt
válasz
Rimuru
üzenetére
Ja ezzel csak az a baj, hogy még egy PDF-et is letölt, majd úgy nyitja meg, pedig lehet én csak beleolvasnék, de nem terhelném letöltésekkel. IE-ben, vagy Firefox-ban ha Open-t választom, akkor ideiglenes helyre tölti le, és úgy nyitja meg, nem kerül a letöltések közé. Ez nagy hiányossága a Chrome-nak...
-
ACE-
addikt
Valami olyan beállítást, plugin-t keresek, amivel meg lehet azt csinálni, hogy ha több fiók van a Chrome-ba, akkor a sajátomba átváltva jelszót kérjen, és ne váltson át automatikusan, csak jelszóra. Ne látszódjanak a bookmark-ok és semmi más sem. Van ilyen? Használ valaki ilyet?
-
ACE-
addikt
válasz
Orionk
üzenetére
Nekem ez bejött: http://www.gmailnotifier.se/
Bár én RSS-re és google naptárra használom.
-
ACE-
addikt
válasz
Flowtation
üzenetére
Így van, én is ezt próbálom neki magyarázni, ha a legutóbbi klikkeléssel valami adatot is küldtél, akkor figyelmeztet, nehogy elküldd még egyszer ugyanazon adatokat. Ez egy gyengén működő fórumnál dupla post-ot okozhat pl. Emiatt van ez a figyelmeztetés... ez nem hiba...
-
ACE-
addikt
válasz
Leonardo91
üzenetére
Csak neki - ha visszaolvasol - nem a youtube-os videók volt a problémája.
-
ACE-
addikt
Nálam csak akkor nem játssza le a youtube videókat a Chrome, ha be vagyok jelentkezve a youtube-ba, ha kijelentkezem akkor műkszik... érdekes, nálatok is így van?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest